על הדעות שלו...

GALIRI78

New member
על הדעות שלו...

הי אני חדשה פה.. קוראים לי לירי.. ואני חייבת לדעת אם מוקי שמאלני או ימני... תעזרו לייי.. בווקשה! לירי =]

Rasta Nesta

New member
חח...עוד פעם השאלה הזאת...

טוב קודם כל יש לך דיון (בדברים האלה שעוברים למעלה) שעשינו בנושא.. וכמו שאמרתי מוקי שונא פוליטיקקה ופוליטיקקים...ובגלל זה לא נראה לי שהוא משתייך לאיזה צד בעניין הזה. מוקי מביא בשירים שלו את מה שהוא מרגיש וחושב..(לפי דעתי)

GALIRI78

New member
דיונים?

ואי איזה כלי שענו לי מהר! אבל איזה דייונים?

Rasta Nesta

New member
אוקיי..שיהיה לך יותר קל..

היה לנו דיון פעם על כל הקטע של הפוליטיקקה וכל זה.. ומיכל פתחה שרשור על הקטע הזה אחרי הוויכוח שהיה לנו. וזו התוצאה..>

Rasta Nesta

New member
גבר..אתה לא נמצא בראש שלו..

אז אתה גם לא יודע...אני שמעתי שמוקי אמר שהוא שונא את הימין ואת השמאל. אז לא נראה שהוא גם משתייך לאיזשהו צד מהם..

מה הקשר...?

נמצא בראש שלו?!?! אני אומר את זה לפי מה שהוא אומר בשירים.. תקשיב למילים.. אני לא אומר שזה בטוח.. אבל אני כמעט בטוח.

Rasta Nesta

New member
נראה שהוא כותב ת'שירים שלו..

בשביל פוליטיקה..הוא כותב את מה שיושב לו על הלב.ולא חושב בקטע הפוליטי..

Rasta Nesta

New member
ומזה להיות שמאלני?

להיות פוליטי! וכבר אמרתי שהוא לא בנאדם פוליטי(ואני לא מדבר בשמו..פשוט לפי מה שאני שמעתי ממנו)

Amit Remmus

New member
אבל הוא מביע את הדעות שלו.. ../images/Emo104.gif

ומה לעשות, פייס איט- יש לו דעות של שמאלני..

י ר ד נ י

New member
...

אני לא חושבת שזה רלוונטי, הוא מוזיקאי ולא פוליטקאי. יש אמנים שמזוהים פוליטית (כמו אביב גפן לצורך העניין) אבל זה מבחירה, אמנים שלא מזדהים פוליטית כנראה יש לזה סיבה ולדעתי אנחנו בתור "מעריצים" שלו לא צריכים לחדור לו לפרטיות יותר מדי. מציק לי הדברים האלה...

י ר ד נ י

New member
../images/Emo9.gif

אני לא הכי חדשה.. הצטרפתי לפני כמה זמן.. והפסקתי לכתוב כי ואללה לא היה זמן אבל כל הזמן אני קוראת! וזה הציק לי לאללה! תודה בכל מקרה

כבר ענו לך פה די יפה ../images/Emo45.gif

עזבו אותכם מפוליטיקה ומוזיקה תפסיקו לחבר את שני הדברים יחד

ק ר ח

New member
זה מתבקש לחבר אותם יחד

כי הז'אנר שמוקי משתייך אליו הוא מתבטא הרבה פעמים במחאה פוליטית וכאלה(ע"ע בוב מארלי שגם בחייו התעסק בזה והגיע להישגים שכבר לא מגיעים אליהם בימינו אנו...) איזה חפירה,מצטער,ומוקי שמאלני נראה לי,למרות שיש מצב שאני טועה ןבכלל מה זה משנה,תפסיקו כבר לחבר פוליטיקה ומוסיקה ביחד!!!!!

למעלה