על הדי וי די החדש

avivs

New member
על הדי וי די החדש

זה מה שכתבו באתר של בילבורד על האוסךף החדש

perrinat

New member
באמת עטיפה יפה../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo103.gif

Rוית

New member
ואווו עטיפה מ-ה-מ-מ-ת../images/Emo70.gif

המון תודה על הכתבה! i can´t wait!

avivs

New member
תודה ו..

הנה רשימת השירים שאם מסתכלים מקרוב היא לא משהו: fear of bliss bent for you sorry 2 myself sister blister offer unpridigal daughter simple together purgatoring hands clean- גרסה אקוסטית אם תשימו לב אין בדיסק את awakening americans, ו symptoms זה ממש חבל כי היה הרושם שהם יהיו, חוץ מזה הם עדיפים על גרסה אקוסטית של hands clean שיר שכולנו כבר מכירים וחרשנו עליו די הרבה. אם תשימו לב

Rוית

New member
simple together?

זה השיר החדש? ולמרות שבאמת AA וסימפטומס עדיף על האקוסטי של HC, עדין, אין כמו גירסאות אקוסטיות, ויש את S2M וOFFER, אקיצר עוד מלא שמחפים על זה

avivs

New member
כן...

זה הבלדה שהשמיעו בסוף התכנית הזאת שהפלא ופלא לא תשודר פה. אני חושב שלמרות שאין את aa ו aymptoms מדובר כאן על דיסק קטן ומלא בלהיטים שהוא הרבה יותר טוב מurs כל אלא שחושבים שאלאניס היא לא מה שהייתה פעם והיא נשעתה זמרת פופ יכולים להקשיב לדיסק ולהבין מה היא יכולה לעשות, בדיסק הזה יש שירי רוק כמו בדיסק הראשון ובלדות מיוחדות כמו בשני, באמת יש שם שילוב מנצח של שירים. רק חבל שלא הרבה אנשים ישמעו את הדיסק.

AdiBaba

New member
זקוקה לעזרתכם

אין ספק שהגיע הזמן שאני אקנה די.וי.די שאת קנייתו דחיתי יותר מידי. חבל לבזבז כסף על קלטות וידאו שאפשר לראות היום באיכות כל כך טובה. אבל אני צריכה את עזרתכם ואין לי את מי לשאול. איפה כדאי לקנות? איזה פרמטרים אני צריכה לבדוק במכשיר? למה בארץ אני נתקלת כל הזמן בתקליטורים זון 1, שמבחינת האיזור ישראל היא בכלל זון 2? זקוקה לכל עזרה מצדכם כדי לדעת איזה מכשיר לקנות. אם מישהו יכול להמליץ על מכשיר שיש לו, אז אני אשמח. דרך אגב אני לא מתכוונת להשקיע הון תועפות. 2000 שקל גג. חוץ מזה רציתי להגיד שהעטיפה באמת מדהימה ושהתאכזבתי שיש רק שני שירים חדשים בדיסק, את כל השאר יש לי על סינגלים. אבל סך הכל אין לי תלונות. ב-10 בדצמבר אנחנו עומדים לקבל הרבה אלאניס.

Rוית

New member
אממממ

לצערי אני אישית, לא יודעת הרבה בקשר לזה, אבל אני מניחה שבתפוז יש מלא פורומים שיוכלו לעזור לך בזה.. אולי בתמיכה טכנית, או בפורום דומה.. והגיע הזמן שנקבל קצת מאלאניס!!

avivs

New member
לפי דעתי...

לפי דעתי לא הרבה ישמעו את הדיסק כי הוא יהיה בתוך די וי די שבטח יעלה מעל 150 שקל. אני לא חושב שמישהו שהוא לא מעריץ ילך ויוציא כל כך הרבה כסף, מילא אם הדיסק היה בנפרד, אבל הוא לא.

למעלה