על הגשר

איילה50

New member
על הגשר

להיות בין לבין, על הגשר! להביט לצדדים לראות את האורות מרצדים בכל צד וגם חושך לעשות מה שבא מבלי להרגיש כבולה להתגעגע לחום ולאהבה בחיק המשפחה למאוס בכבלים הלא ברורים לפחד לשבור אותם ולצאת לחיים אחרים, לחשוב להרהר באמונה שאבדה, ביופי שהיה ואיננו, לתור אחר היופי האחר, אחר החיים האחרים, להיות שלם עם עצמך, ולהרגיש תלושה, אשמה, ויחד עם זאת להתרגש בבחירה, להרגיש חופשיה ויחד עם זאת להתגעגע למשהו שאבד, להתרגש מהאור שגיליתי ולשאול האמת הוא אם שקר? האם בסוף הדרך אשאל: "לָמָּה קְרָאתֶם לִי, חוֹפֵי הַפֶּלֶא? לָמָה כְּזַבְתֶּם, אוֹרוֹת רְחוֹקִים?"

איילה50

New member
../images/Emo66.gifתודה תודה

יש כאן אנשים מיוחדים חמים ומפרגנים מעודד ומחמם את הלב, דרך אגב מה עושים בחנוכה? האם מדליקים נרות חנוכה? אני אוהבת להדליק נרות חנוכה זה עושה לי טוב בלב מה אתם עושים?

../images/Emo41.gif חחחח ברור שאני מדליק ../images/Emo41.gif

עומדים לנתק לי את החשמל....אני מדליק כדי להנות מהן... חחחחחח סתם...הומור שחור (תרתי משמע)

../images/Emo41.gif אורי כל הכבוד ../images/Emo41.gif

אהבתי את החתימה שלך... שיר עם עומק...של זמר עם רגש...אחד האהובים עלי...ואני מנגן אותו המון... ישר כוחך...

gikkon

New member
מקסים!

תיארת במילותייך רגשות שמזמן כבר רציתי לשכוח מרוב שלא היה לי איך להביע, או להגיד... ידיד שלי פעם צחק עלי שכל חוף שנהב רחוק מקרוב נראה פחות או יותר כמו הטיילת... אני מקווה שלא כך המצב... חנוכה שמח!

למעלה