על הגיהנום ועל גן העדן

על הגיהנום ועל גן העדן

על הגיהנום ועל גן העדן אמר לי אחד: רצוני להיות בגיהום, שם אפגוש את הנשים היפות. השבתי לו: הגיהנום וגן העדן חד הם. אלא מה? בגיהנום שלך ידביקו לך זקנה מרוטה, ואתה תהיה גן העדן שלה, ולידך, יתרועע חברך הקשיש עם כוכבנית כחולה, זה גן העדן שלו והגיהנום שלה. הוא נהנה, מתבונן בך ונהנה שבעתיים, אתה סובל, רואה אושרו ומתייסר בעינויי הגיהנום ואין אתה נמלט ממר גורלך מיליון בשנים.

O.K

New member
על הגיהנום ועל גן העדן-עופר K

שני חוזרים בתשובה הגיעו לגן העדן. ודווקא היה נחמד מאוד שם. ``כל העולם הוא גשר צר מאוד``. ``נח, נח, נחמן מאומן`` `` דר, דר, דר, דרעי``. ממש כייף. אבל,,, עיניין אותם מה קורה בגהינום,אז ביקשו מהשומר אם אפשר לצאת לראות מה קורה בגיהנום. אמר להם השוער: אפשר, אבל,, אתם חייבים לחזור עד חצות אחרת אתם לא יכולים להכנס חזרה. יצאו שני החוזרים לגיהנום , ואיזו חגיגה,, איזו חגיגה,, חפלה רצינית. אלביס פרסלי במופע חי, ג`ימי הנדריקס ברדיו בשידור חי מקול המתים, בלונים, הגרלות, כל החבר`ה הטובים היו שם. והחוזרים מרוב התלהבות שכחו קצת את עצמם ואחרו ב 45 דקות לגן העדן. אמר להם השוער: אני מצטער, אבל אתם לא יכולים להכנס. אני בפירוש אמרתי עד חצות. ולא יעזור לכם כל התחנונים שאתם מתחננים, אפילו תקראו תהילים כל הלילה ,, לא יעזור. אמרו לו : אבל למה?? למה אתה כזה? בחייך,, אנחנו באנו רק לקחת את החפצים........ עופרK

למעלה