על הגבול

fritsy

New member
על הגבול../images/Emo18.gif

שלום ידידיי. בשירשור הנוכחי הייתי רוצה מאוד שנתייחס למציאות, שינה ומה שבינהם. כוונתי היא בעיקר לאזור הדימדומים שנימצא בינהם. מה קורה שם בדיוק? מה חשים בגוף? האם וכיצד ניתן לנצל את המודעות שבו למעבר לחלום צלול, או אפילו מעבר לו? זה קורה לכם תוך כדי שינה, או מחוץ לשינה? מתי אתם מודעים לעצמכם ובמה זה תלוי? האם האזור הזה מושפע על ידי החלומות שלכם, ובמה זה תלוי? איך יוצאים ממנו למציאות/ניכנסים ממנו לחלום? כמה זמן אפשר להיות שם בלי "ליפול" לתוך שינה או "לקפוץ" בחזרה למציאות? בקיצור, אני מקווה שהבנתם את הרעיון. ספרו לי ולכולם על דברים שקרו לכם כשלא הייתם לגמרי ערים, וגם לא לגמרי ישנים. פאדיחות, סודות או שטויות שפלטתם, הליכות ירח, עובדות מדעיות, וכל אשר עולה על רוחכם!
ושיהיה רק בריאות! אוהבת נורא מאושרת נורא פריצי

LucidGuess

New member
הרעיון נשמע מאד מוכר משום מה ../images/Emo13.gif

את מדברת על קו התפר העדין מאד שבין עירות לשינה, הגבול העדין הזה שמצב אחד שלו אנו עדיין ערים וכמה שניות לאחר מכן אנחנו כבר בתוך חלום
אם קראת באתרים שבקישורים ( האתרים של גיא ושל אלון ) אז את יודעת שבשיטת הווילד ( WILD ) את שומרת על מודעות עצמית בזמן שאת נירדמת וכך את חוצה את הגבול אל תוך החלום עם מודעות עצמית מלאה ואז את רואה בדיוק מה קורה בזמן המעבר בגבול הדימדומים הזה, דבר בהחלט מדהים אך קצת אימון! לקו התפר הזה את יכולה להגיע משני כיוונים, או בזמן שאת נירדמת ולתוך שנת חלום, או כשאת מתעוררת מחלום ועד שאת מתעוררת במיטה, גם זה יכול להעשות עם מודעות עצמית מלאה בעיקר אם בדיוק הסתיים לך חלום צלול ואת מתעוררת ממנו מודעת לגמרי. בכיוון הראשון, את עדיין ערה, ואת מגיעה לקו התפר, מה שקורה זה שאת מתחילה פשוט מאד לראות את החלום שמתחיל להיבנות מול עיניך, את עשויה לשמוע קולות, לראות מראות ( אפילו אנשים שעומדים לידך ונוגעים בך! ) ועוד תחושות מאד מוזרות ומדהימות! זו התחלת החלום, את רואה ממש איך החלום נוצר לנגד עיניך ( זהו קו התפר העדין עליו דיברת ואת כרגע חוצה אותו ) שלב זה ילך ויקבל צורה יותר ויותר מוחשית, עד שלבסוף תמצאי את עצמך לגמרי בתוך חלום! ואם הצלחת לישמור על מודעות עצמית במשך כל הזמן הזה, תמצאי את עצמך ישר בתוך חלום צלול עם מודעות עצמית מלאה! ואם את בחלום צלול ומתחילה להתעורר ממנו אז את תעברי בדיוק את אותו תהליך אבל הפעם להיפך, הכל יתחיל להחשיך, לאט לאט דברים והנוף יעלמו וכך גם הקולות ושאר התחושות, ולבסוף תמצאי את עצמך שוכבת במיטה מאושרת! כי הרגע התעוררת מחלום צלול!
אחת השיטות להתאמן על ווילד היא להיכנס ולצאת, להיכנס ולצאת, שוב ושוב מקו התפר הזה, עד שאת לומדת לשלוט בזה ממש טוב ואת יכולה לעשות את המעבר פנימה והחוצה מאד בקלות ובשליטה, לדוגמה תכווני שעון מעורר לעוד חצי שעה ונסי לישמור על מודעות עצמית כשאת נירדמת, אם הצלחת וניכנסת לחלום צלול צאי ממנו בעדינות ואז כנסי חזרה ... כשהשעון מצלצל ( במקרה ונירדמת ) כווני אותו לעוד חצי שעה ושוב נסי לישמור על מודעות עצמית ... זה אימון טוב שאיתו את מפתחת את היכולת לישלוט על הכניסה והיציאה לתוך החלום וממנו החוצה. במצב של שליטה טובה תוכלי להישאר כמה זמן שבא לך על קו התפר הזה בדיוק בין עירות לחלום ולשחק פנימה והחוצה, זה מן מצב ביניים של דמיונות מאד מוחשיים של תחילת חלום. בדרך כלל במצב הזה של קו התפר ( איזור הדימדומים כמו שאת קוראת לו ) הגוף נמצא כבר בשיתוק שינה ולכן סיכוי קטן שתדברי או תלכי בזמן הזה ... בעיקרון בכל יום כשאת נירדמת ובבוקר כשאת מתעוררת את חוצה את הגבול הזה, רק בצורה לא מודעת, הטריק הוא ללמוד לעשות את זה בצורה מודעת ואת את יכולה להיכנס ישירות לתוך חלום מודע, כלומר צלול צלול!
זה היה מספיק מפורט? יאלה ביי! LucidGuess

fritsy

New member
תודה רבה!../images/Emo140.gif

אבל מה, את אף אחד אחר זה לא מעניין?
המון תודה המון אהבה פריצי

L i z a r d

New member
well....

אני יכול לספר לך כמה סיפורים מעניינים על האיזור הזה.....

vodopad

New member
איך שומרים על מודעות עצמית?

הרי אפילו כשאני חוזרת על משפט אחד כמה פעמים אני נרדמת מהר..

Maddy D

New member
בד"כ

אני מודעת לעניין רק בקטע הזה.. אצלי זה הולך שאני חושבת מחשבות כל מיני מצבים, ולאט לאט הם נראים מיצאותיים יותר ויותר ומאבדים את הקשר לזה... זה כיאלו אני צופה בסרט נע. אבל לא מודעת לכך אבל בכל מקרה בהתחלה שומעים את הצלילים והתמונות נראות מציאותיות יותר ויותר לפחות אצלי

Gevakumon

New member
תקרית שקרתה לי פעמיים

מה שקרה לי פעמיים בנסיון לWILD הוא תופעת ה"אישה הזקנה" או איך שלא יקראו לזה, בכל מקרה אני מתחיל להירדם ואז אני פתאום לא ממש רואה דמות, אלא איכשהו מודע לזה שיש ליידי מישהו, הרגשתי שהוא ליידי, לא ראיתי אותו, ולמרות העובדה הזאת זה היה מציאותי ביותר והייתי בטוח שיש לידי מישהו, בשתי הפעמים נבהלתי מאוד והתפקשש לי הWILD, בפעם השניה אפילו אמרתי לדמות משהו, קיצר זה הסיפור שלי.

Variety

New member
יפה מאוד

אני ממש שמח שהתגברת על הפחד. הרבה אנשים לא נכנסים לשיטה המדהימה הזאת רק בגלל אותה הרגשה, שלדעתי דיי מגניבה. גם לי היה פעם כזה. חלומות פז, Variety-

Gevakumon

New member
עוד תקרית, שקרתה היום

אני מנסה בימים אלו לעשות ווילד בעזרת התמקדות על איבר בגוף (כף יד בד"כ), זאת נראית לי שיטה דיי טובה, קיצר היום נכנסתי דיי עמוק לווילד, ושמעתי מישהו קורא לי, והצלחתי לשמור על קור רוח ולא לקום אבל בשלב מסויים נדפק לי הווילד ונרדמתי רגיל (את זה הסקתי כשקמתי...:) )

למעלה