על הברכיים ???

dana2909

New member
על הברכיים ???

מכירים את זה שאתם מגיעים לזוג הורים נורא טרי ונורא מתלהב מהצאצא, והם כל כך מתלהבים מעצמם שיצרו יצור חדש שאין דבר שמעניין אותם עכשיו יותר מאשר להניח את החדש על הברכיים שלכם, אם אתם רוצים ואם לא. ואז, אם אתם לוקחים את הילדון, מתחילים המבטים יודעי הדבר.. "אלה הבאים בתור", ומתחילים בהרצאות שלמות של מה צריך לעשות לפני איך לאכול וכו' וכו' , במיוחד אם הבחור הוא זה שמחזיק את היצור, כאילו אין לנשים שאיפה אחרת בחיים חוץ מאשר להתעבר, והגברים נדרשים לשכנוע. ואם , חס וחלילה חס ושלום, אתם לא מראים את כל ההתלהבות הדרושה ומעיזים לסרב, מתחילות ההרצאות, שאת יודעת, את כבר לא צעירה, והגיע הזמן ו.. בלה בלה בלה...יא אלוהים!! ומה יפה? אחר כך הם מתפלאים למה כבר לא באים או מזמינים אותם יותר....

Mנטה

New member
שיא השיאים ../images/Emo47.gif

בספין לחיי הרווקות: פעם הלכתי עם "בנזוגי" באותה התקופה לחברה טובה. Needsless to say, כולנו רווקים, אני והוא רק איזה שבועיים שלושה ביחד. עוד פרט חשוב: אני והיא בנות 27, הוא בן 31 בערך. והוא התחיל להרצות לה, כמה זה חשוב שתהיה לה זוגיות וכמה האדם נועד להיות ביחד וכמה יש לה שעון ביולוגי להתחשב בו... הרצאה מפה ועד קנדה בערך (דודה, נכון שמעת ?). זה היה כל כך מצחיק (בדרכו שלו). כמו שאתם מבינים זה לא ארך. וגם, נו, שעון ביולוגי, היא היום אמא.

ואללה שמעתי. רק לא ידעתי

מאיפה זה בא לי באוזן פתאום. כמובן שישר לקחתי עטפתי בפולניות והעברתי לבת שלי רווקה בת 27 וחצי.

shellyland

New member
יש, אבל הוא מתקתק הרבה יותר לאט

ממה שמכניסים לנו לראש. השעון החברתי הוא הבעיה.

אטיוד5

Active member
קצב התקתוק הביולוגי ידוע

לא מכניסים לכן לראש. הגרפים מוכרים וידועים. אחרי גיל 37-8 מתחילה נסיגה בכל הפרמטרים שקשורים להריון. הקושי להתעבר גדל, הסיכוי להחזיק את ההריון קטן, ההסתברות ללדת תינוק בריא קטנה. אחרי גיל 41-42 הנסיגה היא כבר ירידה דרסטית. לא הייתי רוצה לשלם שקל לכל אחת שחשבה ש"לא בוער" וגילתה שבעסק הזה לא תמיד הכל בא בקלות לפי הזמנה.

Mנטה

New member
אבל אטיוד

אני מניחה שאפילו אתה לא היית נכנס לבית של מישהי שאתה לא מכיר ומתחיל לזיין לה את המוח כמה השעון הביולוגי שלה מתקתק (כשאתה אפילו לא יודע אם בכלל היא רוצה ילדים
)

או אם אתה לא יודע

אם היא רוצה ילדים ולא יכולה. זה לא רק מעצבן, זה גם כבר ממש בלתי נסבל.

אטיוד5

Active member
צודקת

יצא לי פעם אחת, מאוד מאוד לא נעים. טוב, לא בדיוק ככה. שאלתי אשה אחת נשואה אם יש לה ילדים. שאלה סתמית, אבל על אזניים לא נכונות מאוד מבאסת.

Mנטה

New member
בעיה קשה.

רוצה לדבר על זה ?
ועכשיו שניה של רצינות: אולי בגלל שאתה לקוני מדי אנחנו יותר מדי פעמים מוצאים פה ריבים ? אולי זה לא רק זיוני מוח אלא ריכוך או הבהרה שזה מה שצריך לפעמים ? לי זה מסביר כל מיני דברים המשפט הזה שלך.

אטיוד5

Active member
אני לא בענין של ריכוך

אני נוהג לכתוב את הדברים כפי שהם (בעיני, כמובן). זה שבאים מראש עם עיניים פוזלות לקרוא את ההודעות שלי - זה כבר לא בידיים שלי. הנה, גם כאן יכולתי לומר "פריזמות אישיות" במקום "עיניים פוזלות". זה ממש לא שונה. זה היינו הך. הכל בעיני הקורא, לא בראש של הכותב. נכון, זה על חבל דק, זה פרובוקאטיבי. אז מה? קרדיט, קצת קרדיט. דרך אגב, ההודעה לעיל שלי היתה מנוסחת בצורה הכי תקינה, הכי חסרת התחכמויות, הכי ישירה, הכי לא-מרוככת, והכי פוגעת בול ללב הנושא. בענין זיוני המוח - עזבי, זה נושא מפותל ומעצבן באופן מיוחד.

צימעס

New member
לא אני.

שום טיפה של שכנוע בנושא ילדים. שחו"ח אף אחד לא ידחף ללעשות ילד מוקדם ממה שמתאים לו ועוד יאשים אותי בזה.

שוKולד

New member
זה עצוב

אבל נותקו כמעט כל הקשרים שלי עם חברים שנעשו הורים, איכשהו אין יותר זמן לחברות בתוך ההורות, מעטים יודעים לתת את הדרש גם לחברות. אני חושבת שאולי חברה אחת שלי לא מפגיזה אותי בסיפורי ילדות ותמונות בכל פעם שאני רואה אותה. לרוב, כל זמן שזה במידה אני שמחה לראות ולהתעדכן, אבל יש לי חברים שפשוט ניתקתי קשר לחלוטין, כשאחרי שהילד היה בן 4 עדיין שמעתי ערבים שלמים סיפורי ילד. וכשנולדה השניה אפילו לא ראיתי אותה... השעון מבחינתי לא זז, לא מתקתק ואף אחד מהחברים שלי לא יעלה על דעתו לרמוז לי אפילו דבר לגבי השעון. מתקתק להם ? שיביאו עוד ילד ושיפסיקו להתעסק עם שלי.

dana2909

New member
אין ספק

שהקשר משתנה מאד אחרי שהילדים שלהם נולדים. פתאום אין להם שום נושא שיחה אחר בעולם, פתאום כל מה שמעניין אותם זה "מה הוא כבר עושה"?

האם חשבת על זה

שיתכן ונושאי השיחה שלך כבר לא מעניינים אותם? מה לעשות, ילד תופס כמעט 100% (או קצת יותר) מהזמן של הוריו (לפחות בהתחלה), ולכן החויות ונושאי השיחה מושפעים מכך. אני משתדלת לא לדבר יותר מדי על הילדים עם חברות נטולות (לא שיש לי הרבה כאלה), אבל לא תמיד זה מצליח.

dana2909

New member
ברור שחשבתי על זה

הבעיה היא שאני במיעוט. כל החברות שלי כבר ילדו, ואלה שלא - מתכננות להכנס או כבר בהריון, אני היחידה שלא בכיוון, התוצאה הבלתי נמנעת זה התרחקות.

זה ממש ככה.

יש לנו זוג חברים שעד לא מזמן לא היו להם ילדים. היה לי מאוד קשה לתקשר איתם כי אני לא רציתי להעיק ומצד שני הסיפורים שלהם לא דיברו אלי. מאז שנולד להם בן הקשר התהדק יותר, ונהיה הרבה יותר קל לכולם... והכי משעשע זה סיפורי לידות מסמרי שיער.

למעלה