על הבוקר...

Mont Blanc

New member
על הבוקר...

אני חוזר מלילה ארוך של עבודה, העיניים כמעט נעצמות בדרך, על הכביש, אני חושב עלייך. אני חושב עלייך ישנה, אולי על הבטן, אולי על הגב, אולי בערום, כדרך אגב. המחשבות האלה מחזיקות אותי ער, בזכותך אני בחיים. מחנה את האוטו בחנייה, נכנס בשקט בשקט שלא להעיר אותך ומטפס לקומה שלישית, הדלת של החדר שלנו סגורה, אני מרגיש את הנוחכות שלך במיטה עוד מעבר לדלת. אני מרגיש את הנשימות שלך, את החום שלך. פותח לאט ובשקט. את נושמת בכבדות, אני אוהב את הנשימה שלך כשאת ישנה. אני אוהב לראות אותך חיה. פותח את דלת האמבט ומסתכל על עצמי בראי שמעל לכיור. מסתכל לעצמי בעיניים וחושב עלייך, עומד לי. עומד לי חזק, אני פותח את המכנס ומוציא את הזין הקשה לאוויר העולם, אווףף, כבר יותר טוב. אני מתפשט מהר ומצחצח שינים, יוצא מחדר האמבט ומתקרב אלייך. את ישנה חזק, מוצצת אצבע כמו ילדה קטנה. בעדינות ובלי שתרגישי, אני מוציא את אצבעך מפיך ומניח במקום את הזין על השפתיים שלך. את ממשיכה למצוץ את הזין כאילו היה אצבע, לא מרגישה, רק יונקת בעדינות את הכיפה. בא לי לחנוק אותך עם הזין, לזיין לך את הפה בברוטאליות, אני מתאפק, מחליט שעוד לא הגיע הזמן להעיר אותך. אני מגלגל ממך את השמיכה בעדינות, את מתגלגת על הצד, מנסה להתחמם. כמה את מודעת כשאת ישנה. נשכב לצדך, מאחורייך, צמוד צמוד אלייך, הזין שלי מתוח וקשה, צמוד אליך בין שני הלחיים של התחת, והיד נשלחת אל השד, בהתחלה בעיגולים עדינים ולאט לאט מועך אותו קצת יותר חזק. את עדיין ישנה אבל הריח שלך מציף את החדר, זה הסימן שלי, זה האיתות בשבילי, יורק על היד, ועוטף ברוקי את הזין שלי, מסתכל עליו, אדום, רעב, בוטה. אני מפנה מעט מקום בין הרגליים שלך, ובתנועה איטית וארוכה מכניס את כל הזין אל תוכך ואת כל האצבע אל תוך החור היפה של התחת שלך. את נאנקת ונאנחת ונצמדת אלי חזק יותר. אני אוהב להעיר אותך. אני אוהב להעיר אותך חזק. מגלגל אותך חזרה על הבטן, את מנסה להתנגד אבל אני לא מוותר, מזיין אותך לסירוגין ובכוח, זין, אצבע, זין, אצבע, נשיכה קטנה בכתף. נשיקה ארוכה בעורף, את כמו חיית צייד שנשבתה, מנסה להילחם בי אבל מבינה שאין סיכוי, אני רעב, טורף, משתגע על חשבון הגוף שלך, מזיין אותך בכל הכח, לא נותן לך להתחמם, להתאים את עצמך לקצב, עם האצבע אני מרגיש איך הזין שלי בוטש את גופך. האגן שלי מתחיל להצטמרר, הגב שלי מתחיל להתקמר, אני נושך אותך חזק בגב ושורט אותך בבטן. מוציא את האצבע מתוכך ודופק אותך אל המזרון, יד אחת שלי בתוך הפה שלך והשניה מועכת שד כשאני גומר בתוכך,את צועקת, גם אני צועק. ממשיך לזוז עד אשר אחרון נציגי התמצית הביולוגית שלי שוחים בתוכך אל תוכך. "בוקר טוב מתוקה" "התגעגתי" מנשק והולך לישון.

איזה כיף זה

אהבה וכוחניות בנשימה אחת! ישר כח

למעלה