על האש..

ברק א.

New member
על האש..

אני רוצה להגיב לך פה על הודעה שנכתבה לפני כמה זמן . אני מגיב פה ולא בגוף ההודעה כי אחרת לא תראה . אתה כתבת בתגובה שלך אז , ואני מצטט " עכשיו אני מבין למה אני שונא את הצהובים האלה.." . ותגיד לי , את "האדום הזה" , שזרק חזיז ליציע מלא באוהדי מכבי , אתה גם שונא ? האלימות במגרשים , תרצה או לא , מתחילה בביטויי שנאה מהסוג שאתה השתמשת בהם . הבעיה עם אוהדי הכדורגל בארץ , ואני מדגיש , אוהדי הכדורגל בארץ , לא רק אוהדי מכבי או הפועל , היא שהם לא עושים את ההפרדה בין ספורט לחיי היום יום . וזה בסה"כ ספורט , על האש , זה לא עניין של חיים ומוות . אחד הביטויים לעובדה שזה רק ספורט למרות היריבות , וזה לזכותם של אוהדי בית"ר , הפועל , ושאר הקבוצות בארץ , ראינו במקרה הכואב של מני לוי . למה רק במקרה כזה קיצוני שמים את כל השנאה בצד ? למה השנאה הזו לא נשארת בתחום הספורטיבי בלבד ? זו ההנאה שלנו.. הכיף של ללכת בשבת בערב עם החברים לראות משחק טוב , להתפרק , להנות מהקבוצה שאתה אוהד , להנות מהתחרות בין הקהל על מי צועק חזק יותר , ולחזור הביתה , לחיי היום יום.. בואו נשאיר את זה ככה. דונקי שוט.. הלוואי ויהיו עוד כמה כמוך.

על האש

New member
ברק אוו דונקי אוו לא יודע מי זה...

כן אני לא מתבייש אני שונא את מכבי ואת האוהדים שלה הרבה המון. אני שונא את הגזענות שלהם ואני שונא את ההתבכיינות שלהם..ואני שונא שהם חושבים שלאליל שלהם(נמני) הכול מותר . אני שונא את הצביעות שלהם,ואת ההתנגות שלהם כאילו המגרשים שייכים רק להם והם יודעים לטעון שכול העולם נגדם,אבל שזה קורה לטובתם הם שותקים כמו דגים אני שונא את מה שעשו במגרש האימונים כתובות גראפיטי שנכתבו בשם אוהדי הפועל ע"י אוהדי מכבי דבר שכבר הוכח. אבל אני לעלום לא יקום וינקוט צעד קיצוני בנושא,בודאי שלא ע"י חוליגניזם ואלימות אבל את דעתי בעניין תמיד אשמיע והשנאה שהיא ספורטיבית בלבד תשאר קיימת לעד סורי השנאה בין יריבות עירוניות קיימות בהמון מדינות בארופה ובעולם ואי אפשר להפטר ממנה. ולגבי מני,כנראה שרק מקרים מזעזעים כמו פיגועים,אוו מה שקרה למני (שוב מתפלל לשלומו שיהיה בריא ויחזור לפעילות מהר בהקדם האפשרי)רק אז עם ישראל אחים אחד לשני וברגע שחוזרת השגרה חוזרת גם הישראליות המכוערת לעניינה הרגיל.

זה בסדר השנאה שלנו אליכם גדולה יותר

יחתיכת אפס! בחיים אני לא אשכח לכם את מה שעשיתם לשורה וגם את מה שחלק מהאוהדים שלכם בסוף הדרבי (מני לוי תתפגר). עכשיו אם אתה כל כך שונא אותנו הגיע הזמן לסגור חשבונות. אני ממתין לך בסוף הדרבי הבא רק תגיד לי איפה !! ינאצי של שער 5!

ברק א.

New member
נו באמת..

ציפיתי ממך לתגובה קצת יותר הולמת.. אני אגיב רק על דבר אחד . ברגע שאתה מקלל , שונא , מאחל מוות לשחקני מכבי , אתה נוקט צעדים קיצוניים מאוד בנושא .

למעלה