על האש 106

Gerdulin

New member
על האש 106

יום שבת הקרוב, 17.11.2007 יש יום לים, 25 מעלות- מזג אויר דבש. עלה רעיון לעשות על האש של הרדיו. אז כדי לחסוך את המיילים המסורבלים של כן לא וכיוב', כל מי שחושב שיוכל להגיע ביום שבת בסביבות 12-2 לאזור גן סאקר שיגיד הן ונקרא לזה יום. אם תהיה היענות גבוהה מיקום מדויק ורשימות מה להביא יימסרו בקרוב. אז מי בא?

ואני, אם תמר תזכיר לי.

אשמח להביא אוכל צמחוני (מישהו רוצה משהו מאבו-גוש? זה פה בצ'כונה), וכמובן שאם הצמחונים האחרים יתכננו במקרה לחבל במנגל, אני... לא אשתף פעולה בכלל! מה פתאום! אני? צחה וזכה ותמימה. אבל שיצרו קשר במייל. סתם, כי אני ידידותית.

konformist

New member
בעסה אתכם

דווקא בסופשבוע שאני לא בירושלים? הלוואי שתקבלו הרפס מכנפיים לא מבושלות דודו, מה פשר המייל האחר ששלחת? קיבלתי אותו בג'בריש

lcasei

New member
אני אהיה בעיר העתיקה

במסגרת הצבא כמובן, אני הולך להיות רס"פ. אני. רס"פ, אתם קולטים?? אבל אני חושב שלא תהיה להבריז לכמה שעות. אז מבחינתי, הן.

fugitive

New member
הרס"פ יביא לנו באנגים וחשיש (הן)

תגידו לי מה להביא. ותודה לאוהד הכדורסל שלקח למישהו יד והרס לי את הערב.

הגרופי

New member
אני אשתדל להגיע

סוף סוף מצאנו דירה וסוף השבוע יוקדש להעברות וסידור החפצים. מצד שני הפסקה קטנה ועוד עם אוכל נשמע טוב.

gilgamesh

New member
האם להנהן, זה שלהן או מהן, לא ולא זה של הכהן.

טוב זה היה אחד הגרועים שלי. נקודת שפל חדשה נרשמה בתולדות הפורום. אם יימצאו לי מארחים לשבת, לא אפסול את האפשרות. הן אפשר, הן אפשר. (הסיום כבר יותר טוב, הוא משתמע לשני פנים ומרמז, מציל מעט את כבודי האבוד) בעז, לא הבנתי למי לקחו יד ובאיזה אופן בדיוק, האם פיזית או ליטרלית?

אנטמן - בוא!

אני יכולה לארגן לך משהו, נגיד שתישן בדירה שלי ואני אשן אצל יונתן, או שתישן בסלון של יונתן. בטוח אפשר לארגן משהו.

gilgamesh

New member
אני כזה חלש אופי, הן.

אם אני לא אמצא איזה ארגז קרטון בנחלאות אני עלול ליפול עליכם, ראו הוזהרתם.

למעלה