על דו-קיום

MysteriousGirl

New member
על דו-קיום

" ישנה דינמיקה של שלום וישנה דינמיקה של מלחמה . בדינמיקה של שלום נוצר אימון הדדי ושיתוף פעולה . בדינמיקה של מלחמה יש נטיית לאחדות לאומית נגד האויב המשותף , ונטייה לנקמה ולתגמול ולאכזריות בלתי אנושית . זו דינמיקה שבה מתאמתים החששות של שני הצדדים. אצלנו מתבוננים בההידברות בין החמאס לפת"ח ואומרים "אמרנו לכם!כל הפלשתינאים אותו דבר "ת והם מדי יום ראשון (להבדיל) בשמעון פרס ואפי איתם ואומרים-" אמרנו לכם ? כל הישראלים אותו דבר." מקור:(מאת: יוסי ביילין "האופזיציה של השכן"- הארץ) http://www.haaretz.co.il/hasite/pages/ShArtPE.jhtml?itemNo=205150 באיזה דינמיקה כאן בוחרים? בדימיקה של מלחמה , הכללות ודמונזציה של האחר ? או בדינמיקה של שלום , שיתוף פעולה והבנה?

ילדה, כאן בוחרים בדינמיקה של

עובדות ונסיון לרדת לחיקרם וכדאי שתאמצי את הדינמיקה הזו, ויפה שעה אחת קודם! הרצון לרדת לחיקרם של דברים הוא זה שיכול להוביל לפתרונם של הדברים, הנסיון להתעלם מהמצב ולהכשיר בחירה באלימות על פני כל פתרון אחר לא מוביל לשום מקום! מי שעורך כאן דמוניזציה של צה"ל ושל השלטון בישראל זו את ולא להיפך! דו קיום אינו יכול להתבסס על האשמת האחר (ישראל) בכל תחלויי החברה הערבית והאלימות הערבית מבית ומחוץ, האשמת שווא גוררת מרירות ושנאה ולא דו קיום! ובכך את עוסקת בפורום זה! התנאי שלך וחבריך לדו קיום הוא: או שתקחו עליכם את כל האשמה למצב הפלשתינים מבית ומחוץ או שאתם גזעניים שאין לי חפץ בדו קיום עימם! ועלי ושכמותי אין התנאי הזה מקובל! ואנחנו חותרים ללא לאות להסביר לכם את אחריותכם למצבכם בישראל וברשות כי אתם מסרבים לקחת את האחריות הזו ובוחרים להטיל אותה על האחר (ישראל)!

yeshgvul1

New member
../images/Emo12.gifהאם אתה מקיים את מה שאתה דורש?

כשאתה כותב הודעה שלמה שמייחסת לאדם היותו סוכן שמקבל כסף מהאירופים ? מהי אחריותם של ישראלים למצבם האומלל ? אשמח לשמוע את דעתך? (בשאיפה, משהו מעבר ל "בחרת ברק קיבלת ערפאת").

yeshgvul1

New member
ציטוט מדיון עובדתי וברמה גבוהה:

• גבול, הם לא רוצחים משתפ"ים כמוך - קצר ולעניין הם רק מממנים אותם! אתה עושה שירות שלא יסולא בפז לתעמולה הפלשתינית, אתה הגיס החמישי היהודי שלהם.

daggobert2

New member
יש גבול הפקליטה שסרחה לשם מה?

בישביל להפיל ראש ממשלה אזה גאוניות. אנני מאמין שהיא האשמה העיקרית צריך לשים לזה קץ. הם היו בטוחים שהינה. הם יעמדו מתחת לעץ והפרי יפול לידם. גן עדן האבוד. איזו שחצנות אזו וולגריות האדם הזה הראה בתוך ימים של היתלהתות. המצנע הזה הראה מי הוא באמת. ואוי שלא נדע. מנהיג הז משהוא אחר ולא גנבת קולות. אגב אין אפילו ליכודניק ואני משוכנע בזאת. שהיה נותן את ידו להפיל את שרון. נגע השחיתות היא כל החברה הישראלית נגוע בו לצערי. המערך הוא שיא השחיתות אני חי בתוך עמי. האמן לי אין נקודה לבנה במערך יש ממרא בגרמנית אים אתה רוצה לדעת את האמת על החברה שלך אז תשבח אותה בעיני חברותיה. תקבל כל נקודות החולשות שלה אים למשל תגיד שהיא יפה. הן תגדנה לך אים היא תלך בבקיני תראה את רגליה העקומות. הבנת את זה שטקר.

yeshgvul1

New member
1. מה הקשר? 2. ולעכב תיקים בפרקליט

ות כי אליקים רובינשטיים עושה הנחות לממשלה זה דבר מקובל? אם היא הדליפה, היא תשלם את המחיר, אבל היא גם ראויה לכל הכבוד על מאבק נגד טיוח חקירה. זה מרי אזרחי במיטבו.

masorti

New member
מרי אזרחי בתחת שלי...

מדובר בנסיון לנצל את המידע הפנימי שהיה בידיה כדי להטות את תוצאות הבחירות בהתאם לעמדתה הפוליטית. איזה "טיוח החקירה" ואיזה בטיח. בהתחשב בקצב הצב של חקירת עמותות ברק, החקירה על שרון נעשית בדהרה.

daggobert2

New member
יש גבול הפ0רקליטה היא בעיני פושעת

היא ניסתה להטות את הבחירות אחרי שראתה לאן מפלגת העבודה צונחת. שים לב האנשים שמאיישים את הפרקליטות הם במהותם שמאלנים. הטיעון שלה לגבי המניעים היו טיעונים לילדים מפגרים. אני מאמין שזאת הייתה הזמנה של מפלגת העבודה אחרי. שראתה שאין שום זיכוי לתפוס את הובלת ההנהגה אזי אני מכיר את הנפשות הפועלות. האמן לי אין שם צדיקים. אני קורא לזאת נסיון לגנוב את השילטון. אבל איך אומרים לשקר רגליים קצרות להן אפילו אצלנו בקיבוץ המערך צונח למחצית. בגלל התרגיל המסריח כמו שרבין זל הית בטא.

daggobert2

New member
יש גבול גכל אדם ימסור את הידוע לו

איך קוראים חזאת.? אתה יודע כמוני ואני משוכנע. שבן הציבור לדעת ובן שהיא עשתה אין כל קשר זאת\הייתה. הדלפה מגמתית .כמו לך תוכיח שאין לך אחות. היא לפי דעתי ךא אמיצה ולא נעלים. היא בפרוש פושעת אים היא רצתה להיתערב בתוצאות הקלפי אחם כאילו. סקופ. וכמעט היצליחה. האנשים ברחו מהליכוד. אבל מהר מאד הבומרנג חזר למקור. ואני יותר ממישוכנע . שהיא לא מקור היא הייתה הנשא של הזמנה של מפלגת העבודה. מה לא עושים בשביל לחזור לשלטון? הכל כשר. ובגללזה אני שונא את המתחסדים. אים פרצופים של כאילו מה קרה. מתיממים. אני מבקש לחקור לעומק. ואני בטוח במאת האחוזים שהמערך עומד מאחורי הפרקליטה. והוא שצריך להענש אגב זה קורה במציאות (הוא נענש) התרגיל המסריח זוכרים מי אמר את זה לא אחר מרבין. חזרתם לזה משה זורע רוח קוצר סופה.

גבול, מה לא נכון כאן? זה אתה!

נחשף המימון האחוד האירופאי שלכם וגם אותו פרופ´ ששכחתי את שמו שכתה עבודת דוקטורט נגדנו נחשף מימונו הפלשתיני אז מדוע שלא יממנו אותך?(אני חייב לך את שמו תמתין שאברר). אתה משת"פ למנטליות רצח שאינה קשורה לכיבוש! אתה עלה התאנה שלה! אתה הגיס החמישי! אתה מספק האליבי שלה! אתה מעולם לא פעלת נגדם בנסיון לעודד מגמות של פשרה, אתה מבין ללב מנטליות זו שרצחה וטבחה ללא הפסקה להשגת מטרותיה ודורש מאיתנו להבין לליבה גם כן! החתימה שלך אינה שונה מדברי האנטישמים הגדולים ביותר בעולם, הגורסים שהיהודים הם עם חכם המנצל את חוכמתו למזימות בינלאומיות ודמו מותר! אתה מתיר את דמנו השכם והערב ללא לאות ובשכר האיחוד ומעודד רצח וטבח כהמשך לאסטרטגיה מועדפת ובלעדית של עם שזו המנטליות שלו להשגת מטרות מאז ומעולם! אתה מעודד אותם לחשוב שלטבח שלהם יש צידוק! ועכשו תהיה גבר ותוכיח שלא ותשיב לי וללי פרידמן בשרשור הדן בסוגיה זו!!

yeshgvul1

New member
מי גאון של אמא?

אתה, אתם, כולכם. כמה קל לך. אין שום אידאולוגיה. אין שום מאבק על דמותה של המדינה. יש רק משת"פים בשכר. אם אתה מנסה להיות ענייני, מה שקשה מאוד מבחינתך, הנה 2 הערות: 1. יש תנועות בישראל שמקבלות תרומות מחו"ל, למשל מאירופה. אני מעדיף תנועה שמקבלת תרומה מארגון זכויות אדם בהולנד על תנועה שמקבלת מימון מאירוין מוסקוביץ´, שעשה את כספו מהימורים. תסביר לי במה התרומה השנייה ש"אתם" (איזה כיף להכליל) מקבלים עדיפה. 2. אתה עדיין חייב לי תשובה איך אני מעביר לכיסי הפרטי את כל הסכומים שייחסת לי קבלתם.

masorti

New member
אני אסביר לך במקומו...

שאלת מדוע עדיפה תרומה מארוין מוסקוביץ´ על פני תרומה מאירופה. הסכנה העיקרית של תרומה ממליונר פרטי היא נסיון לקדם באמצעותה אינטרסים כלכליים של אותו אדם (מה שנקרא מתן שוחד, שחיתות, "קניית" ח"כים וכו´). את זה ניתן להקטין במידה רבה באמצעות חקיקה ואכיפה. (אין סכנה בקידום העמדה הפוליטית שלו, משום שמלכתחילה הוא תורם לגופים המקורבים לה) לעומת זאת, הסכנה העיקרית בתרומה של גופים זרים ובפרט גופים הקשורים לממשלות זרות (למשל: האיחוד האירופי) היא נסיון לקדם באמצעותה אינטרסים של ממשלה זרה. לדעתי קידום האינטרסים של ממשלה זרה על חשבון ישראל זו סכנה אסטרטגית, ולעומת זאת רווח כספי שיצמח למליונר התורם זוהי סכנה טקטית (פרט למקרים קיצוניים של חדירת קרטל סמים או פשע מאורגן לפרלמנט). לכן התרומות שאתם מקבלים מהאיחחוד האירופי חמורות בהרבה.

yeshgvul1

New member
בל ניתמם. התרומות שמגיעות ממוסקוביץ

אינן סתם תרומות מאדם פרטי. הן חלק מתרומות של הלובי היהודי בארה"ב. אני אומר לך בצורה הברורה ביותר שאני מעדיף להיתמך ע"י ממשלת הולנד מאשר ע"י גוף בעל עוצמה שווה כמו הלובי היהודי הימני בארה"ב, שגם לו יש אינטרס מדיני כולל. אוקיי? בוא נלך רחוק יותר. גם אם זה משרד החוץ הגרמני. עם איש זכויות אדם כמו יושקה פישר הגוי (רחמנא ליצלן) יש לי הרבה יותר מהמשותף מאשר עם מוסקוביץ´, גוטניק ורון לאודר. אל תיפול מהכיסא. הבאתי בכוונה דוגמאות קיצוניות. רוב התרומות מגיעות מארגונים עצמאיים לא ממשלות. יש גבול בודאי לא מקקבלת תמיכה משום ממשלה... ורוב התרומות אלינו הן של יהודים וישראלים. ברור שכל ארגון צריך לדאוג שלא יהיה לו תורם אחד מרכזי, שיגרום לתלות.

masorti

New member
שטויות במיץ עגבניות...

פעם ראשונה שאני שומע את הקישקוש הזה לגבי מוסקוביץ´. הוא תורם מכספו הפרטי ולא משמש כצינור להעברת כסף ציבורי. ואני אומר לך שאפילו אם נכון הדבר ומדובר בכספי הלובי היהודי, אני מעדיף להיתמך ע"י יהדות ארה"ב (שיש לה מחויבות בסיסית לקיומה ושגשוגה של ישראל) ולא ע"י ממשלות זרות שהאינטרס המובנה שלהן הוא פרו-ערבי. לגבי יושקה פישר... האיש הרי אנטי-ישראלי ופועל שנים לטובת האינטרס הפלשתיני. ברור מדוע יש לך הרבה מן המשותף איתו. ואת סיפורי ה"ארגונים העצמאיים" תספר לסבתא. מן המפורסמות היא שהקמפיינים של השמאל הקיצוני מומנו ע"י כסף שהוקצב ישירות ע"י האיחוד האירופי. (ולמען הסר ספק, "יש גבול" נכללת בקטגוריית השמאל הקיצוני).

yeshgvul1

New member
הכותרת לא תואמת את התוכן

עובדה שאתה מבין היטב את עמדתי. גם מוסקוביץ וגם רון לאודר כיהנו ומכהנים בתפקידים רשמיים בארגונים ומעבירים גם כספים של האזרחים אותם הם מייצגים בארגונים הללו. גם משרד החוץ ההולנדי מעביר את כספם של האזרחים אותם הוא מייצג. תעשה לי טובה ותנהל דיון ענייני בלי להתייחס אלי כילד מפגר (שטויות, סיפור סבתא). גם לך אפשר לכתוב בסגנון מתנשא כזה. הרי מבין שנינו אני יודע טוב ממך איך מתנהלת יש גבול. אמרתי לך בברור שאשמח מאוד לקבל תרומה (צנועה, לא כזו שתהפוך אותנו לתלותיים) מיושקה פישר, רק שלא היתה כזו. כן היתה מארגון זכויות אדם הולנדי ואני שמח מאוד על כך. אני חושב שקיבלת תשובה מספקת. אם אתה סבור שיושקה פישר אנטי ישראלי, הרי שגם אני אנטי ישראלי, לא? גם יושקה וגם אני סבורים שלישראל זכות להתקיים, סבורים שהכיבוש הוא טרור שהוא שורש העימות הנוכחי ותומכים בפתרון על בסיס 242. אז מה אתה מחדש לנו? זה רק קצת יותר רהוט מקצר ולעניין שמגדף אותי על עמוד שלם. שמור לעצמך את מוסקוביץ´ וגוטניק הנתעבים, ותן לי את כריס פאטן ויושקה פישר. לפעמים יש חוכמה גם בגויים.

daggobert2

New member
יש גבול אפס אפס אפס הבנתה סוף

האשמה היחידה שאתה יכול להטיל אלינו היא אשמה שנקבל ברצון שום אדם שיפגע בנו לא יצא ללא עונש. נהפכנו מלפלפים ללוחמים ואנו גאים בכך. זאת הם עוד לא היפנימו הם עוד צריכים מאה שנה. העלבון הוא מקור כל הצרות שלהם. קם לו יהודון שפתאום הקים לו בית וצבא ומשטר. איך זה יכול להיות היהודון שתכהנו לו מכות בלי חשבון מאפה יש לו את החוצפה? אצל הערבים העלבון הוא מקור כל רע לכן הם צריכים להשלים אים זה שאנחנו זה משהוא אחר

האיסלם דת של כיבוש!!!!!!!!!!!!

הם יחסלו אותנו ע"פ תורת השלבים. מה שיוכלו לקחת במשא ומתן יקחו,מה שלא,יקחו בדרך הג´יהאד!!!!!!

yeshgvul1

New member
מתנחלי חברון מחללים שבת באינטרנט?

טוב נו, אם מותר להתפרע בשבת, אולי מותר גם באינטרנט.

MysteriousGirl

New member
לא לעניין

ואני מתעקשת שאתה לא לעניין ובהחלט לא קצר. לך לארכיון תביא רק ציטוט אחד שהכללתי כל צה"ל וכל השלטונות של ישראל ! והשתמשתי בשיטה שלכם שהיא להדביק לאחר את כל הרוע! כל פעם שהבאתי משהו לכאן היה מקרה לגופו. אני לא כמוך! ציטוט מהודעתך :" התנאי שלך וחבריך לדו קיום הוא: או שתקחו עליכם את כל האשמה למצב הפלשתינים מבית ומחוץ או שאתם גזעניים שאין לי חפץ בדו קיום עימם!" אתה לא יודע כמה אווילי נשמע התנאי שלך ...אתה בכלל מודע לזה? ולבסוף...לא היית צריך לטרוח ולהגיב ברור מכל הודעה שאתה כותב איזה מין בן אדם אתה. ואני כן בוחרת בדו-קיום.

למעלה