על גרייסי, פריס, ודברים אחרים.

mgirl

New member
על גרייסי, פריס, ודברים אחרים.

פרק מדלייייק!! 1. פחזניות- איזה מן שם זה לאחווה? *אני שונאת פחזניות*. חוצמיזה הם כאלה סנוביות שלא תאמינו! אויש! והמנהל והיועצת הזאתי! מעצבניייים אותי נורא! 2. פריס- איך שהיא נראית כשהיא קמה בלילה! וoh boy כמה שהיא מקנאה ברורי... כאילו, בחייך girl! יש דברים קצת יותר טובים בחיים. והדשא של השכן ירוק יותר. 3. גרייסי- שמתם לב? הילדה החמודה שהתיישבה ליד רורי ממש בסוף הפרק עם הספר בשולחן- גרייסי מ"נני", כאילו דההה! איזה חמודה! וואלה שהיא נראית מה זה יפה והשתנתה מאז נני נורא... 4. טריסטן- לאן הוא נעלם? כאילו, שיו! אני יודעת שהוא עבר לדוסון קריק, אבל בחייכם, עוד פרק אחד.. פליזזז! 5. דין- הלוואי, הלוואי, הלוואי שהוא עוזב! אוף, איך שהוא מעצבן אותי! כזה ילד טוב ירושליים עם השיער המעצבן הזה! והוא כל כך גבוה שזה מפחיד! 6. ג´ס- לאן הוא נעלם? לאןןן? רק שלא יעלם לי מהסדרה! לא! לא! לאאאאאא! 7. לורליי ואמילי גילמור- כאילו pa-lease! הם ממש נהנו ביחד! וברביקיו? ואמא של לורליי בתצוגת אופנה?? NO WAY! איך שהם הגזימו, יאללה! אגודת "התומכות"- איזה חבורה של סנוביות! כאילו, שיו! מה מעניין אותנו בכלל ניתוח האף של מה-שמה, וכאילו, איזו בחורה לא תזכור את השמות של הילדים שלה, אפילו אם הם חורגים. הגזמות בטירוף! לוק ולורליי- שיו איזה חמודים ביחד! בטירוף! איך אני מתה שהם מקניטים אחד את השני תמיד... שיו איזה מתוקים הם ביחד! והכי מגניב, הכי הכי מגניב, הכי הכי הכי מגניב, היה כשהם רבו בסוף ואז הוא אמר לה שהוא לא הזמין אותה לצאת והיא לא ידעה מה להגיד ותקעה שם איזו תשובה מוזרה כדי לצאת מזה... ואחר כך הוא חייך- הוכחה, בבקשה אנשים, *הוכחה* שהוא מאוהב בה! כאילו דההה! וכשהם יתחילו לקלוט את העניין, אז גם רורי תקלוט את ג´ס, ואז, איך שזה יהיה מדליק! *אני יודעת שאני נשמעת מחורפנת לגמרי, אבל מה לעשות... היה פרק פצצה, ואני עייפה, ויש לי 4 מבחנים בשבוע, ויש לי מבחן מחוזי/ארצי כל שבוע, ואני תיכף מתמוטטת ואני חולה על בנות גילמור ואי.אר וקארבי רולז ו... ביי!*

SaberTooth

New member
אמריקאים....

את לא יודעת.... כל מה שמעניין את האמריקאים זה נשפים ונישפי צדקה.... וחוץ מזה הפרק הזה בא לליעוג לחברה ה"גבוה" האמריקאית!

sorsha

New member
ובכן ולמרות הכל

אתה עדיין לא יכול להתעלם מההערה שאמילי אמרה ללורלי בסוף הנשף "זה מעניין איך את משתלבת כל כך יפה בחזרה בעולם שניסית כל הזמן לברוח ממנו " או משהו כזה בכל אופן.

leeloo

New member
ידעתי ידעתי ידעתי שזאת היא מ"נני"

גרייסי!!!!! אהההההה! איזה כיף לזהות אנשים מסדרות אחרות!!! אבל די! בא לך עם הגובה?! לא יפה לה.. היא הייתה כזו חמודה כשהיא שיחקה ב"נני", כזאת יפיפייה ופשושה, ועכשיו היא מבוגרת.. אהה זה מרגיש לא מציאותי.. מרוב השידורים החוזרים של נני זה ניראה כאילו היא ילדה לנצח.. לא מתאים לה להיות מבוגרת...

HaMsTeR

New member
טוב... היה פרק מדהים...

ואני לא מסכימה עם חלק מהדברים שאמרת- אגודת "התומכות" הן לא חבורה של סנוביות. זה שהן מספרות לשניה על ניתוח אף שמישהי עברה זה לא כזה משנה (אני בטוחה שאם חברה שלך הייתה עושה ניתוח אף אז גם את והחברות שלך הייתם מדברות על זה) ואחרי הניתוח אף הן היו נראות נורא נחמדות... בנות גילמור זאת סדרה כל כך לא מציאותית, שהתסריטים שלה כבר לא משנים לאף אחד- ככה הסדרה. מה נעשה... זה אמור להיות לא הגיוני, כמו שלא *ממש* הגיוני שלורליי ילדה בגיל 16 ושמרה את התינוקת שלה. יש מקרים כאלה, אבל הם בדרך כלל מסתיימים באימוץ. בקשר לאגודת הפחזניות- אני מודה שזה שם מפגר, והבנות שם באמת היו די סנוביות, אבל בסה"כ הן היו בסדר- עדיף מהבנות בכיתה שלי... זה בטוח. הזאת עם הספר- באמת חמודה!!!! ובקשר לפאריס- היא לא עד כדי כך נוראית. היא נורא לחוצה, זה מה שבטוח, אבל היא מקנאה ברורי, ויש לה במה! היא קצת מזכירה אותי בכמה מובנים...

leeloo

New member
זה היה גדול שה-../images/Emo68.gif לא ידעה

את השמות של הילדים החורגים שלה.. ואז לורליי אמרה - "ולא לראות איך (מהשמה) לא זוכרת את שמות ילדיה החורגים?".. או משהו כזה.. זה היה מצחיק בכל אופן.. ירידה טובה...

*hadas*

New member
באמת היה פרק יפה...../images/Emo13.gif

LOL ראיתם איך פריס נראת שהיא קמה בלילה?! שהיתה שוטפת פנים או משו כזה! ומה הקטע שלרורי אין חברים? היא באמת נראת בדדניקית כזאת.. אבל עדיין! ומזה פחזניות?! איזה שם דפוק... בהחלט היה פרק יפה... ואיפה טריסטן? לא שומעים ממנו בכלל? וכן אני יודעת הוא יהיה פרק שלם כמעט בתפקיד ראשי.. אבל עדיין שיראו אותו קצת.. לא יזיק...! והנה תמונה של השחקן (צא´ד משו...) לזכר הימים הטובים..

*hadas*

New member
זה לא ספויילר צריך להתכונן עם...

הקלטות וידיאו...!!!!

*hadas*

New member
באמת היה פרק יפה...../images/Emo13.gif

LOL ראיתם איך פריס נראת שהיא קמה בלילה?! שהיתה שוטפת פנים או משו כזה! ומה הקטע שלרורי אין חברים? היא באמת נראת בדדניקית כזאת.. אבל עדיין! ומזה פחזניות?! איזה שם דפוק... בהחלט היה פרק יפה... ואיפה טריסטן? לא שומעים ממנו בכלל? וכן אני יודעת הוא יהיה פרק שלם כמעט בתפקיד ראשי.. אבל עדיין שיראו אותו קצת.. לא יזיק...! והנה תמונה של השחקן (צא´ד משו...) לזכר הימים הטובים..

z O e i

New member
../images/Emo99.gif יואו איזה חתיך.... *נמסה*

יש לי שאלה...
אזהרה
הפרק שאתן מדברות עליו, זה שצ´אד ישחק ב"כמעט-תפקיד-ראשי" זה הפרק עם ההצגה של רומיאו ויוליה?

../images/Emo58.gif

בדיוק, ואז דין יקנא בטריסטן והוא יבוא עם רורי לכל חזרה (אף אחד לא מושלם)...

../images/Emo13.gif../images/Emo6.gif../images/Emo13.gif

GINGER: You know, if you plan all these damn things, we wouldn´t have to have anymore of those stupid meetings. LORELAI: Oh come on. Don´t you want to see how long it actually takes Aubrey to finally learn that kid´s name? איזה שם תקעו לה..

למעלה