יש אמנית הברווזים?
מ מלך המנוחסים New member 28/12/14 #34 הממ... נראית לי עדיפה על אמנית הזבובים באיזו עונה אפשר לקטוף אותה?
R ronenrad New member 28/12/14 #35 למרבה הפלא מופיעה בקיץ אם כי יש הטוענים שהטעם מזכיר קצת דג מלוח או מלפפון חמוץ במי מלח.....
ק קרס האחד New member 24/12/14 #4 בהיר יותר מחיוורון... מזכיר לי את הזמנים האפלים ביותר של החורף הקודם. מחכים דקדקדקות שלמות שמשהו ישתנה ובסוף איזה סופת רעמים או שתיים באיזור ל"ג בעומר בואך הקיץ
בהיר יותר מחיוורון... מזכיר לי את הזמנים האפלים ביותר של החורף הקודם. מחכים דקדקדקות שלמות שמשהו ישתנה ובסוף איזה סופת רעמים או שתיים באיזור ל"ג בעומר בואך הקיץ
ק קרס האחד New member 24/12/14 #5 וואו, עד שבת אין כלום ואחרי זה פתאום - שום דבר, עם הרבה מאומה למעלה
R ronenrad New member 24/12/14 #10 הרבה יותר גרוע נגמרו הסופגניות אין לביבות - אין מה לאכול - עד שיגיעו אוזני המן של פורים
R ronenrad New member 24/12/14 #12 למה היית צריך להזכיר את טו בשבט? למיובשים יש השפעה רעה הם עלולים לגרום לתסיסות תוך בטניות חמורות ופליטת גזי מיתן
למה היית צריך להזכיר את טו בשבט? למיובשים יש השפעה רעה הם עלולים לגרום לתסיסות תוך בטניות חמורות ופליטת גזי מיתן