על גג העולם

אילן 29

New member
על גג העולם

הבוקר התעוררתי ודבר ראשון שעשיתי היה לבדוק באינטרנט אם היינו או חלמתי חלום. הכותרות זעקו בצבע ירוק שאנחנו על גג העולם ומקומנו בין הגדולות של אירופה איננו מיקרי. תמיד ידעתי שהקבוצה היחידה בארץ שראויה להיות שם היא הקבוצה שלנו ולא רק בגלל שאני ירוק בלב ובנשמה מגיל 0 היה גם נחמד לראות את התגובות של האוהדים של הקבוצות האחרות בארץ , רובם תומכים ומברכים..אבל גם ישנם שעדיין הקנאה אוכלת אותם. אין..אין כמו מכבי חיפה , האליפויות שבאות אחת אחרי השניה ואני חושב שבעשרים שנה האחרונות מכבי חיפה לקחה את מספר האליפויות הרב ביותר. הניהול המקצועני והאירופאי. סגל השחקנים המדהים בכל קנה מידה , שכשכאשר שחקן עוזב לאירופה תמיד מוצאים לו מחליף ותמיד הכוכבים הגדולים ביותר בארץ רוצים להיות שותפים לעוד תקופה יפה של חיפה. אוהדים מסורים בכל הארץ שכמובן עם ההצגות האחרונות ילכו ויתרבו. רק נקודה אחת לא טובה וזהו האיצטדיון...הגיע הזמן שייבנה בית מקדש חדש לאימפריה האירופאית. אם בקפריסין יכול להיות איצטדיון שעומד בתקנים אירופאים אז לנו על אחת כמה וכמה צריך להיות. אני קורא לכל האוהדים מעל במה זאת לצאת בקריאה ולעשות הכל על מנת שבשנים הבאות נוכל לארך בביתנו משחקים כאלה. מי ייתן ונמשיך להיות על גג העולם ושנה אחר שנה נתביע את חותמנו ונקרע את הגויים. אני מברך מפה את יעקב שחר , יצחק שום וכל סגל השחקנים על ההישג הנפלא בעצם ההעפלה למפעל ועל ההישגים שעשינו ועוד נעשה. ואני כמובן מברך את כל האוהדים הירוקים באשר הם....ירוק עולה

reshef

New member
שמעת לא נכון ../images/Emo10.gif

עדיין אין אישור התחלת בנייה לאיצטדיון. בשנה הקרובה לא יתחילו לבנות אותו, ונראה שכל הסיפור ייקח 3-4 שנים. לדעתי אנחנו צריכים להקים איצטדיון פרטי משלנו (סליחה הפועל, אתם יכולים להיות ה"מנצ´סטר סיטי" שלנו), עם היכל תהילה, מושבים ירוקים עם מושבים לבנים שביחד יוצרים "MACCABI HAIFA". מספר המושבים? לדעתי צריך לבנות 30,000 עם אופציית הרחבה לעתיד הרחוק (רחוק מאוד, אבל צריך לחשוב גם על עוד 30 שנה כשלא יישארו עתודות קרקע). בינתיים יבואו הרבה יותר אנשים למשחקים באיצטדיון חדש מאשר בקרית אליעזר, שלא לדבר על זה שמכבי תהפוך לקבוצה של המדינה ככל הנראה, ואם לא אני לא אהיה מצוברח כי מכבי תהיה טובה גם ככה אז זה רק אומר שהכדורגל בארץ בכלל ישתפר.. ולגבי האיצטדיון - לפי מה שהבנתי 30,000 מקומות זה מספיק לאירוח גמר גביע אופ"א. כל מה שכתבתי בהודעה למעלה תלויה בהבראת המצב הבטחוני בארץ. לצערי, אם המצב הבטחוני לא ישתפר, אני לא רואה שום סיבה לבנות כאלה דברים.

רמי ורד

New member
תרשה לי להסביר לך למה לא

יעקב שחר לא ישקיע בבניית איצטדיון פרטי רק למכבי חיפה מהסיבה הפשוטה שעלות בניית איצטדיון כזה תעלה לפחות בין 50 למאה מליון דולר לאיצטדיון בסדר גודל של 30000 אלף מקומות וגם צריך לזכור ששחר יצטרך לרכוש את הקרקע ועוד דברים ואני לא חושב ששום אדם שפוי ישקיע סכום כזה בקבוצת כדורגל בישראל לגבי האיצטדיון שאמרו שיבנו כרגע הכל תקוע בגלל תביעות שונות ועדיין לא קיבלו אישור של ועדת הבנייה ומרגע שזה יתקבל זה יקח לפחות 3-4 שנים לכן כרגע לא נראה שהפרוייקט יצא לפועל

למעלה