על גאווה ואכזבה וחתונה אחת

אבא גאה

New member
על גאווה ואכזבה וחתונה אחת

אז זוכרות שסיפרתי לכן על זוג הלסביות שהכרנו כאן? אז אני למדתי לחבב אותן יותר ויותר למרות הקרירות המקומית, ונהיה לי נורא נעים להיות איתן. (אחת יותר מהשניה...) מה עוד שאושר נורא אוהב לשחק עם מיה בתן. כשיצא החוק הקנדי הן התחתנו מיד בעירייה, ואח"כ עשו חופה לכלל בני המשפחה והיום הן הזמינו אותנו לחגיגה שתיערך במועדון היאכטות המקומי באוקטובר. איך שמחנו..... ואז היא אמרה: "אז תדאגו כבר מעכשיו לבייביסיטר"... שאלתי: "למה, מה זה בלי ילדים?" אמרה :"מיה כמובן תהיה ועוד כמה ילדים מהמשפחה אבל זהו, אנחנו לא רוצות אירוע עם הרבה ילדים" ממש התאכזבתי, ואפילו אמרתי :"אנחנו עד היום לא השארנו את אושר לבד" והיא שאלה למה וסיפרה איך הן מצאו את הביבייסיטר שלהן ושאלה גם אם הסבתא לא יכולה לעשות ביבייסיטר ואפילו אמרה לקראת סיום :"גם לנו יצא להפסיד איזו חתונה או שתיים בגלל שלא היתה לנו בייביסיטר למיה".... אחרי כמה זמן כשהשיחה גלשה למקומות אחרים (אני כבר הייתי נורא פגוע, אני יודע שזה לא ממש אישי ושזה אידיוטי להיפגע - אבל נפגעתי) אפילו הגדלתי ואמרתי :"לדעתי צריך לעשות הנחה לאושר, נורא חשוב שהוא יראה חתונה של זוג נשים" והן בשלהן. נורא התבעסתי, באמת, איזו שטות זו אפשר לחשוב....הרי הוא כ"כ יהנה.... ועכשיו אני קצת פגוע וקצת לא יודע מה להחליט....

אוי, יקירי!

התרשמותי הקצרה מהקנדים, המבוססת אך ורק על מה שכתבת אתה, מובילה אותי למסקנה הבלתי נמנעת אשר על פיה, הקנדים עם מוזר הם בכל הקשור לחברותיות. ולמרות משונותם הברורה בעליל של מנהגיהם, הם דבקים בהם בכל מאודם. בשמרנות ובאדיקות. על שום מה אינם רואים את האור הצלול, הבהיר והחם של מנהגינו אנו, אינני יודעת. אך דומני שצריך ללמוד לקבל את נוקשותם, ואז גם להיעלב פחות. הן לא התכוונו לשום דבר אישי, הן פשוט ככה. (איני יודעת איפה פגשתי את הפתגם, המתאים מאד בעיני לעניינינו: "אי אפשר לשנות את הרוח, אך ניתן לשנות את כיוון המפרשים" -איפה באמת?) לפיכך אני חושבת שאולי מן הראוי לחנוך את הסבא והסבתא, ולחזור עם חוויות על קהילת הלסביות המקומית. אינטרסנטית? moi? אוהבת אותך מליון ועוד אחד

אני אנסה לייצג את השטן

אבא'לה, באמת שאני לא מבין למה אתה נפגע מכך שאושריקו לא יכול להשתתף באירוע. זה הרי לא משהו אישי נגדך ו/או נגד אושר אלא מן החלטה כללית שהן קיבלו. מן הסתם הולכים להשתתף באירוע הרבה אורחים ולכולם הן הנחיתו את ההוראה להשאיר את דרדקיהם בבית מסיבות שונות (אני מאמין שהן מעדיפות אורחים ישובים ולא ילדים מתרוצצים. לגיטימי לפעמים אם כי לא כ"כ מובן לי. ילדים מתרוצצים זה כיף). לוּ הן יאשרו לך באופן אישי להביא את המתוק, הרבה אורחים אחרים ייעלבו כך שמהסיבה הפשוטה הזו - הן לא יכולות לעשות לך הנחה מיוחדת. אואבותך (אתה יודע את זה). אפשר לאמץ אותך כאבא?

ניראות

New member
מה לעשות

שבגולה, שמחות, כמו חתונה, הם רק למבוגרים. תפיסה מעובתת של מהי שמחה ומי יכול לשמוח איתי. הרי ילדים הרבה עמים יודעים לשמוח ביתר חופשיות מהמבוגרים. כנראה זה השפעה של הקור הצפוני.

למה זו תפישה מעוותת?

יש כל מני סוגי אירועים.. ואם הן רוצות אירוע מהסוג היותר "מדוייק" - שלא לאמר "מלוקק" - ילדים באמת לא ייהנו - וגם יפריעו. הכי חבל? (בשבילן) - שהן לא זכו להיות בחתונה של אבא ומיילס. זו היתה חתונה כהלכתה !

אבא גאה

New member
התפיסה הצפון אמריקאית אכן מעוותת

בעיני. זה בעיקר בא לידי ביטוי היחס הזה לילדים ש"ילדים טובים הם ילדים שקטים וממושמעים". "ילדים צריכים לראות, לא לשמוע"..... והחתונה זה סימפטום כזה. אבל אתן צודקות כמובן, זה בכלל לא אישי והן מתות על אושר (כאילו דא?) ואני כבר החלטתי ללכת, עכשיו רק צריך לשכנע את מיילס!!!

She Dolphin

New member
אני מציעה לך לנסות לא להעלב

ולכבד את בקשתן (הן חברות טובות, לא?) למרות שאתה חושב אחרת מהן. מה לעשות, אם הן היו נוכחות בחתונה שלך ושל מיילס הן אולי היו חושבות אחרת... אין ספק שזאת הייתה אחת החתונות הנפלאות והמרגשות שהייתי בהן בחיי וחלק גדול מזה, בגלל הדרדקים המתוקים שהתרוצצו והתנהגו למופת, (לדעתי האסייתית - אפילו בקנה מידה קנדי
), וגם קיבלו מתנות מקסימות מהחתנים החמודים
. אל תשפוט אותן, תן להן לחגוג כמו שהן רוצות ותשתתף בשמחתן.

אבא גאה

New member
ניסיתי ניסיתי ו...נעלבתי

מה לעשות, בדברים האלו אני לא ממש מצליח לשלוט על הרגשות שלי.... אבל זה בסדר, זה עבר לי. היום דיברתי על זה עם מיילס ואמרתי לו שיש מעים החלטה כזו שמסיבות עושים או מסיבה ללילדים או מסיבה ללבמוגרים..... אבל אין מסיבות מעורבות ובדיוק דיברנו על איזה כיף היה אצלנו בחתונה שהכל זרם יחד כ"כ יפה ובנינוחות.... וכל כך הרבה קוראותים/כותבותים כאן שחסרו לי כ"כ....

אבא גאה

New member
אתן תותחיות ../images/Emo68.gif../images/Emo68.gif

אין אין עליכן מתה עליכן..... אתן הגדולות מכולן.

ציבונה

New member
באמת עם מוזר הקנדים

אבל אתם בחרתם לחיות שם לא? אז יללה זו ההזדמנות באמת לביביסיטר ראשון ומשם אולי גם תוכלו להמשיך עם זה לבילויים זוגיים נוספים. וספר איך היה.

למעלה