על בנים

שפן1

New member
על בנים

ראיתי את הדיון הרחב על עניין הומסקסאואליות חרדית, על ניתוח העניין מסקנותיו וכו'. המושג הומסקסואל חרדי אינו קיים! מכיוון שמטרת האדם להביא חיים כמו שהוריו הביאו אותו א"כ עצם קיומך מחייב הבאת חיים! ההומאים לא יוצרים חיים, אלא מספקים את תשקותיהם להגיע להנאה רגעית, תשוקה שמקורה בעיוות כמובן, האם נקרא לה נורמלי זה לא נורמלי! הטענה שגבר נמשך לגבר מקורה בעיוות נפשי שנגרם מתוצאה של הרבה סיבות, בד"כ רקע משפחתי סביבתי וחינוכי, ולכן גבר שיש לו משיכה לגברים הוא נורמלי, כן הוא נורמלי, רק יש בו עיוות. האיך הוא יתגבר מה הוא יעשה זה כבר עסק שלו, וזוהי אינה תופעה טיבעית אלא תופעה מעוותת שאדם מגיע לדבר כזה, נכון ישנם כאלה שיש להם משיכה ואפ' אמנים מסויימים היו בעלי משיכה מינית לבני מינם, התאווה והחשק לא נמדדים לפי הנהוג, כי לתאווה וחשק אין גבולות ויכול להיות שגבר שמקיים מגע מיני עם אשה יגיע למצב של מגע עם גבר כי לתאווה אין גבולות מוגדרים, ובפרט אחד שאמון על תאורית ההפקרות והמתירנות להנות מהעולם כמה שיותר והכי חזק, א"כ תמיד מופעים תופעות על טיבעיות של עיוותים בזהות המינית .

rigoletto111

New member
ידעתי על לייזר הרבה דברים

אבל שהוא "על טבעי" זה ממש חדש לי...

Le Fay

New member
../images/Emo6.gif אזוי - עוד מומחה למיניות האדם.

אותנו אתה מנסה לשכנע? קודם לך תסביר לקופים ולזאבים ולקרנפים ולחתולים שזה לא טבעי.

Le Fay

New member
בטח! כי הם לא חייבים

להמשיך לחיות עם העריות שלהם באותו בית.

סנטימנט

New member
חמודה, הם חיים עם העריות שלהם באותו

ים וממשיכים להשתובב איתם/ן במשך שנים רבות

Le Fay

New member
לא חכמה! כי זה ים גדול

עם ה-ר-ב-ה דגים. עד שאתה פוגש את העריה האחרון שלך הוא כבר לא זוכר איך היית איתו.

rigoletto111

New member
מצחיק אותי כל פעם מחדש

לשמוע חרדים תוקפים הומואים כי "זה לא טבעי". ללבוש שטריימל בחמסין בבני ברק לקום מוקדם לתפילה ולהניח תפילין זה ממש טבע האדם ...

goylem

New member
דבר אחד כן טבעי

להשריץ ילדים על תולה ארץ (בלי חשבון) דוגמת החתולים, הקרנפים, הג`ירפות וכו` וגו`, אין לך טבעי מזה.

קשקוש

אתה מניח הנחה (שמטרת האדם להביא חיים) ובונה בנינים באוויר (עיוותים בזהות המינית), מה הקשר בין הבאת ילדים לזהות מינית. הידעת? בעולם יש זוגות הומוסקסואלים עם ילדים. מין הוא צורך אנושי כמו רעב וצמא. אני אוהב לאכול שוקולד (במיוחד כשהוא על הגוף של בת זוגתי), אבל אני מכיר הרבה אנשים שלא נוגעים בשוקולד. כמו באוכל ש"על טעם וריח אין להתווכיח" כך במין כל אדם מפתח תאוות ורצונות משלו. יש אנשים שאוהבים חזק ומהר, ויש שאוהבים לאט ועדין. ובאותה מידה יש גברים שנמשכים לגברים, זה פשוט עניין של טעם. הצורך להביא ילדים גם הוא צורך אנושי. העובדה שיש קשר כרונולוגי בין מין להריון גורמת לך להסיק שמין נועד ליצירת ילדים. האם בגלל שאנו אוכלים אורז אתה יכול להסיק שאורז נועד (נוצר בשביל) לאכילה ? מה דעתך על התסריט הבא: האדם הקדמון היה רעב ולאט לאט גילה דברים שיכולים לספק את תשוקתו לאוכל, בין הדברים האלה היה גם אורז וחיטה וכו' האם אפשר להסיק מזה שאורז נועד או נוצר מלכתחילה בשביל האדם כאוכל? לדעתי לא. אותו דבר אי אפשר להסיק שמין נועד ליצירת ילדים. (הכותב אינו הומוסקסואל)

אולי בעיניך זה עיוות,

אבל האמת היא שזו תופעה טבעית לחלוטין. אינני מאשימה אותך, מפני שכך חינכו אותך וכנראה אין לך עדין ראש פתוח לראות את מכלול הדברים. למעשה, זהו קיבעון חברתי שרק זכר ונקבה כזוג יכולים להוות תא משפחתי כהמשכיות. אני לא צריכה להסביר לך איך כמובן, רק רציתי לספר לך, שיש אפילו ספר ילדים שמסביר וממחיש את כל צורות תאי משפחה אפשריות.

חרדלש81

New member
שם הספר: משולש ורוד- מאת:

אסתי שקדי. הסופרת היא לסבית החיה עם בת זוגתה מזה כ- 15 שנים ולאחרונה הן מגדלות ילד שילדה אסתי כתוצאה מהפריה. לעצם הדיון עצמו: אני סבור שהויכוח הוא מיותר. אם אדם שיצא בשאלה (אם לא, אז לפחות כותב בפורום כזה) כותב דברים כאלו, אז משהו אצלו לא כ"כ בסדר. הוא נמצא (אני מניח) בעולם חילוני, חופשי ופלורליסטי (אני מקווה) שהוא אנטי תזה גמור לעולם החרדי/הדתי. וכן, בהחלט ישנם הומוסקסואלים חרדיים. כמו שיש הומוסקסואלים ערבים, יהודיים, רוסים, אתיופים, אנגלים, אשכנזים, מרוקאים, תימניים, עיראקים וכו' וכו'. לא כולם מצהירים על עצמם, לא כל מי שנשוי או דתי הוא גם בהכרח הטרוסקסואל. אז אני מציע לכותב ללכת וללמוד קצת. אולי סוציולוגיה, אולי על החיים. אולי על שונות. אני בכל אופן מרגיש בסדר גמור. טבעי לחלוטין.

תודה לך!

על המידע , שם הספר והמחברת. באמת חשבתי לעבור דרך סטימצקי, חסכת לי. סתאאם נראה לך שאני אוותר על טיול בקניון?! פורימה שמחה!!

R a c h e

New member
שמעת על אופציה של שירשור?

אם לא, אני אסביר: כשיש הודעה שבא לך אתה לוחץ על המילים "הוספת תגובה" שלמטה ומגיב כפי שנראה לך, רק מקפיד שלא להתבטא בגסות או לפגוע במישהו. אין שום צורך לפתוח שירשור על כל הגיג החולף במוחך! הערה נוספת: לפורום הזה קוראים "פורום יוצאים בשאלה", אתה בטוח שמעניינים אותנו אותם דברים? אני לא! אני חושבת שדבריך ינעמו לעינהם של החברים בפורום חרדים או חוזרים בתשובה. שבת שלום!

הוא כבר כתב פה בניקים שונים

קילל השמיץ ולכלך מומלץ לחסום למחוק ויפה שעה אחת קודם.

כולי נוטף זיעה...

שתוק! שתוק אני י'קרע אותך ימנייק! למה לא הכנת שיעורי בית??? אתה לא מתבייש??? חוצפן!!! בן זונה!!! לך לעזאזל ימנוול, כבר כואבות לי היידיים מלהרביץ לך ימנייק... תכין שיעורים יבן זונה... אתה עושה לי פדיחות... כולם מדברים עלי שאני לא יודע לחנך אותך!!! אבל אני אראה לכולם שאחנך אותך! אעשה אותך בובה בסוף... סוף ציטוט... את הדברים השמיע מתוך רשם קול בבית המשפט נער מוכה שדרש מאביו פיצויים על סך 500.000 ש"ח. תגובת האב: מה אתם רוצים שפן1 אמר לי להרביץ לו! השופט: מתי??? האב: מה זה משנה, לא זוכר... השופט: תביאו לכאן את שפן... שפן: מתי אמרתי לך??? אבא: אתה לא זוכר, כתבת שבנדם צריך להביא ילדים וזה היעוד שלו בעולם והוכחת את זה מזה ש"אבא שלי הביא אותי" אז גם "אבא שלי היה מרביץ לי"... שופט: האבא זכאי, שפן, בוא רגע, תתקרב... עוד קצת כדי שאגיע אליך עם היד... ו... פלאאאאך.... כפה מצלצלת... "פשוט גם אבא שלי היה מרביץ"... חמודי... המשפט המסגיר "אין כזה דבר "חרדי הומוסקסואל" מורה שאינך מבין מה זה חרדי או מה זה הומוסקסואל... חרדי, זה אחד כמוך... הומוסקסואל הוא אחד שכמו שאתה נמשך לבנות ולא לבנים הוא נמשך לבנים ולא לבנות... ואתה יודע משהו??? הוא אפילו ממש לא זוכר שכששאלו אות מה הוא רוצה להיות כשיהיה גדול הוא ענה "הומו" הוא פשוט בטוח שהוא בכלל לא אשם בזה... הוא אפילו, המטומטם הזה, יכול לחשוב שאלוהים, אם הוא מאמין בו, עשה איתו עוול שטבע בו משיכה מינית מחד ומאידך אסר עליו משכב זכור... טוב גבר... אחרי שתלמד איך משרשרים תגובות, רצוי שתלמד, ודחוף, מה זה בן אדם ומהי משיכה מינית...

המושג הומסקסואל חרדי אינו קיים!

זהו נסתתמו טענותי. כי אני לגמרי מצדיקה אותך, זה אכן עיוות נפשי שנגרם מתואצה של רקע משפחתי, סביבתי וחינוכי. זאת רק תופעה מעוותת. רק שאצל החרדי המצוי יש הרבה מאוד סיטואציות להיות בסביבה משפחתית, סביבתית וחינוכית נוחה מאוד לעיוותים נפשיים שכאלה. חממה. >ספל חמאה חובבת מושגים לא קיימים<

למעלה