על ביטוח

cafesito29

New member
על ביטוח

ביטוח ישיר, הקש על החמש, רוצים יותר מדי כסף בעיני, עבור ביטוח חובה פלוס צד ג', אך כשאני הוא הרוכב היחיד על הקטנוע 125 שלי. מדובר בכמעט ארבעת אלפים ש"ח. ביטוח איי.איי.ג'י. לא מבטחים כלל קטנועים. האם למישהו יש מושג על חברת ביטוח אחרת, גדולה וזולה יותר? ? ?

xfwind

New member
מחיר החובה אחיד בכל מקום

ונעשה באמצעות "התאגיד המנהל של .." קרי: "הפול". השוני הוא במחיר צד ג' וגם זה בתנודות קלות מאוד. כך שאתה מדבר על הבדל של אולי 100 שקל לכאן או לכאן. שיכול להתגמד מול שרות גרוע או אותיות קטנות מידי בפוליסה....

דמיקולו

New member
לא בטוח!!!!! מביטוח ישיר קיבלתי

הצעה לביטוחחובה, זה היה עוד לפני שקניתי את הכלי, אבל ידעתי כבר את הסוג, נפח וכו'. השבוע כבר הכלי אצלי, התקשרתי שוב פעם לישיר ע"מ לבטח, וראה איזה פלא-על החובההמחיר נמוך בכ-200 שקלים טיבין וטקילין מההצעה של לפני שבועיים. הייתכן??כן. ד"א , גם על צד ג' חלה ירידה במה שהציעו לי,אמנם ב30 שח פחות, אבל גם זה כסף. ותחשבו על זה .או או או או אויייייייי

כן,שלך.איזה מחיר הם דרשו עבור

ביטוח החובה של האופנוע שלך ואיזה אופנוע זה?

דמיקולו

New member
דבר ראשון יש לי קטנוע בורגמן 250

ככה שאולי זה מה ששונה, אפילו שזה לא אמור להיום ככה, אלא רק לפי נפח מנוע. לפני שבועיים וחצי דיברתי על הישיר וקיבלתי הצעה ע"ס 3205 ש"ח לחובה. את ההצעה הם שמרו תחת הת"ז שלי. לפני שלושה ימים התקשרתי והמחיר שקיבלתי הוא 3009 ש"ח לחובה. כיצד ייתכן?? לא יודע.

SeaCat

New member
התקצרה תקופת הביטוח

בו נאמר שקיבלת הצעה ב 10 ליולי שמסתיימת ב 31.6 שנה הבאה ההצעה השנייה ניתנה ב 24 ליולי ומסתיימת ב 31.6 שנה הבאה...הנה "חסכת" 200 שקל.

SeaCat

New member
טוב??

אין בזה טוב. חברות הביטוח מסיימות את הפוליסה בסוף כל חודש.

C O L T

New member
מחיר חובה "נמוך" יותר

אילו היית חופר קצת יותר עמוק בהצעה של הביטוח הישיר, היית מגלה שהמחיר המופחת נובע מזה שהביטוח הוא לא לשנה שלמה, להסברים נוספים פנה לביטוח הישיר. צד ג' זה משהו אחר, ולכן ייתכנו הבדלים משמעותיים בין החברות.

למעלה