על בולים וצוללות

אחיטל

New member
על בולים וצוללות

עלה לאוויר אתר מדהים של גידי רענן באתר אוסף בולי צוללות מכל העולם ועוד

איזה אתר!

גידי הוא בנו של סרן יעקב רענן ז"ל, מפקד הדקר. האוסף מקסים, האתר מקסים, ואין לי מילים להביע התפעלותי. מיד הזמנתי אותו להשתתף בפורום, ואני מקווה שיגיע. מומלץ מאוד!

doroni10

New member
אחד האתרי הבולים היפים ביותר שראיתי

כל הכבוד! דורון,

תמיר1991

New member
צוללות! מדהים!

תחום מקורי מאין כמוהו - ממש כמו הברזים של נמרוד! אחיטל, האם אתה גידי רענן, בעל האתר? תמיר.

בהחלט אתר מושקע ויפיפה.

חבל לי שהוא רק באנגלית, אבל בכל זאת אפשר לראות את ההשקעה והעיצוב היפה.

powo

New member
יופי של אתר

מאד מקצועי.אבל הכי חשוב .שרואים הרבה מאד אהבה.וידע.

® רן

New member
Python 4, תראה -

ראית איזה דוגמא הוא שם לבולי ישראל? הכלנית, חתום, בלי שובל. בחיי...

נזכרתי בסיפור נחמד:

לדקר היו כידוע שתי צוללות אחיות - התנין והרהב. בתחילת שנות השבעים עבדו אנשי חיל הים בניצוחו של אברהם (איבן) דרור, אחד ממפקדי הצוללות הראשונים, על תכנון צוללת חדשה לחיל, ונבנו שלוש צוללות מטיפוס חדש לגמרי. שתיים קיבלו את השמות תנין ורהב, על שם אחיותיהן המבוגרות, והשלישית נקראה "גל", כשם בנו בן העשר של דרור - גל. לימים גדל גל דרור הקטן, הפך לגבר מקסים, התגייס לחיל הים, הפך לקצין ושירת על - ניחשתם - הצוללת "גל". מכיוון שלא אהב לספר את הסיפור והוא איש מאוד צנוע, מעניין אם החיילים שלו ידעו שהצוללת קרויה על שמו... ואיך אני יודע? היינו יחד בקורס הקצינים של חיל הים.

ronmerav

New member
עולם קטן,

איבן היה בחתונה שלי.. וזאת מכיון שאשתי, לאחר שסיימה קורס חובלות (כן, כן, היתה ועודנה - פייטרית!) שרתה תחת פיקודו.

אחיטל

New member
תיקון

האחיות של הדקר הן לויתן ודולפין קוב האנשים בדור הראשון בצוללות ה"גל" מכירים את הסיפור כך גם אני ועוד רבים אחרים

למעלה