על אתמול...

ל י ס ו ש

New member
על אתמול...

טוב אז ככה.... ידיד שלי אמר לי שמי שאני אוהבת... שאני צכה פחות לרדוף אחריו.. ואז הוא יתחיל... לא התקשרתי אליו יומיים שלוש ככה... ואתמול... ראינו אותו... אני וחברה... עשינו כאילו שלא ראינו והמשכנו ללכת... הלכנו קנינו סוכרייה על מקל וחזרנו הם לא היו שם..=\... אזזז... הלכנו סתם עוד הסתובבנו... ואז... יש לי פלאפון....[מתקשרים..ח...] זה היה הוא... שאל למה אני לא מתקשרת וכלום... שאלתי אל מי? חחחח... והוא אמר אל דודה שלי... חחח... שאלתי מה המספר..ח.... ואחריזה חברה שלי לקחה תתלפון והתחילה לדבר איתו... ואמרה בסוף קח את חברה שלך... הוא לא אמר כלום...[למרות שכבר פעם אחת הוא לא הסכים לי...=\...] ואני בעטתי בה..ח... סתם הרבצתי לכולם כשדיברנו... ואיזה צוציקים התחילו לזרוק עליי גרעינים.. אז רדפתי אחריהם..חחח... והוא שמע הכל בטלפון! חחחח..... סתם אמר שאחריזה נדבר...ח.... ועכשיו אני שואלת.. מה הלאה? אני לא בטוחה שאני אוהבת אותו... וגם לא מחבבת...חחח... טוף. הכי טוף זה שנשאר ידידים... רייט?

WinnerMan13

New member
תמיד אבל תמיד תעשי מה שהלב אומר לך.

אם תקשבי לעצות זה אולי יעזור אבל תחשבי לך שיבואו אלייך 6-7 חברות וישכנעו אותך שאת צריכה להיות איתה אבל בתוך הלב כבר הפסקת לאהוב אותה או שאת רק מחבבת אותו..ואז יצא מצב שהוא ישמח מזה שאתם יחד ואת רק תצטערי ולא תוכלי להגיד לו שאת לא אוהבת אותו כי את לא תרצי לפגוע בו רייט? אני חייב אבל חייב לרשום ת'שיר הזה.. מדמיין לי את דמותה היא לא השאירה כלום כמו נחש הפכה עורה אנא אמור שזה חלוםםם לא נותרה לי שום תמונה היא עזבה בלי היגיון בליבה אין אהבה אנא אמור שזה חלום כואב לי אחי אתן כל שבי שקצת תחייך שהדמעה תיפסק כואב לי אחי זה שורף את ליבי שקצת תחייך שדמותה תימחק.. זה כואב אנא אמור לה עוד אוהב אנא ספר לה הכאב גדול ממני מי ימחכה דימעותי וזה כואב אני יודע אתה אוהב זה משגע עוד תבוא טובה ממנה שתענה לתפילותי.. עוד יבואו ימים תאבד את התחושה תיזכר ברגעים ותשכח גם את דמותה עוד יבואו ימים ותחזור לעצמך תיזכר ברגעים לא תרצה לזכור את שמה..כואב לי אחי אתן כל שבי שקצת אחייך שהדמעה תיפסק כואב לי אחי זה שורף את ליבי שקצת אחייך שדמותה תימחק.. זה כואב אנא אמור לה עוד אוהב אנא ספר לה הכאב גדול ממני מי ימחה דמעותיי וזה כואב אני יודע אתה אוהב זה משגע עוד תבוא טובה ממנה שתענה לתפילותי.. זה כואב אנא אמור לה עוד אוהב אנא ספר לה הכאב גדול ממני מי ימחכה דמעותי זה כואב אני יודע אתה אוהב זה משגע עוד תבוא טובה ממנה שתענה לתפילותי..

../images/Emo54.gif

אם את מעדיפה להיות רק ידידה שלו, אז תישארו ידידים, ואם את רוצה להיות יותר מזה, אז... תעשי משהו

sh53

New member
הלו זאת ליסה? זאת דודה מדברת../images/Emo56.gif

ועכשיו קצת ברצינות
לא צריך לשחק משחקים, מי ירדוף אחרי מי. בא לך לצאת איתו? תתקשרי אליו ותשאלי אותו אם בא לו לטייל בערב או ללכת ל... (לא יודעת מה הטעם שלך, אבל סומכת עלייך שתזמיני אותו למשהו
). אני מציעה לנסות, אם לא תנסי, לא תדעי ותמיד תהיי עצובה שאת רוצה והוא לא רוצה (הרי אם לא היית רוצה אותו, לא היית מעלה הודעה עליו כאן נכון?). נעלבת כשהוא לא אמר כלום כשחברה שלך אמרה לו "קח את חברה שלך"? אולי הוא לא היה מוכן לזה? אולי זה בא לו בהפתעה? אולי הוא לא ידע שחברה שלך יודעת שאת אוהבת אותו? לא צריך להעלב. צריך לחייך
כתבת שאת לא בטוחה שאת אוהבת אותו או מחבבת אותו. אולי את ככה מגינה על עצמך? כי אם היית כותבת שאת אוהבת אותו, אבל הוא לא נותן אותו יחס חזרה (אולי ביישנות מצדו?), זה היה יותר קשה ללב מבחינתך? בשורה התחתונה מה שאני אומרת לך - תתקשרי, כדי שתדעי אם זה כן או לא באופן סופי. ליסה אני שומעת אותך מחייגת
שיהיה לך

אה ואוחתך האהובה לא אמרה לך גם

להפסיק לרדוף אחריו?! הכל ידיד וידיד..חלס מה איתי אני מרגישה נטושה

אל תדאגי../images/Emo9.gif

זה בגלל ליסה היא מתכשכשת לעובדה שאני עזרתי לה כאילו היא נטשה אותי...חחחחח..זה היה חצי בצחוק.. עכשיו אני יותר נכון בדיכי כי הידיד הכי טוב שלי מרגיש לא טוב והוא לא רוצה להגיד לי למה...
נדמה לי שאני יודעת מה קרה וזה קשור אליי..

למעלה