על ארי ומכל הבנות בעולם...

על ארי ומכל הבנות בעולם...

שמתן לב לעובדה שארי גולדמן הוא בחור שמנמן שהולך לו?!הבחור בשואו אוף טלויזיוני בסטייל אמריקאי "שופך"-מרעיף על הבנות שלל מחמאות.רובן מוקסמות ממנו.מעניין שאת כולן הוא מחבק ומנשק וכולן אטרקטיביות אצלו ומהממות ומתוקות וסקסיות.אוישששששששששש,כמה שזה מלוקק וסכינאי הארי הזה. רק תשמנה לב שהבנות רזות.אז אם ארי השמנמן אטרקטיבי עבורן,מדוע ואין סיבה שגברים לא ירצו או יאהבו נשים מלאות/שמנות.אם ארי יכול,גם אתן יכולות! לא מזמן פורסמה בלאשה כתבה על נשים מלאות/שמנות,והנה,מה מסתבר?שגברים מעדיפים נשים שיש אצלן "מה לתפוס".

yulinka

New member
ארי לא שמנמן הוא שרירי:)

בבקשה לדייק:) ועכשיו ברצינות נו באמת...הכל מבוים:)

לפי מה שראיתי בסדרה

ארי אוהב אותן לא רק רזות, אלא גם ילדות. כתוב לו על המצח שהוא מחפש בת עשרים למרות שהוא בן 34, וחוץ מזה, מיליונר או באסטיונר, הוא לא מושך בעיניי.

הוא נראה שמנמנן אבל הוא לא הוא

שרירן- הוא בעצמו אמר שהוא עושה כושר כל יום ובכלל הוא אמר שהוא אוהב בחורות ספורטיביות כי בעיניו זה יפה אגב - לא שאני ראיתי איזה מישהי עגולה בכל הריאלטי הזה .... וקצת חידוד שאומרים מה לתפוס לאו דווקא מדברים על בחורות שמנות/מלאות ף מדברים בעיקר על רזות עם חזה גדול שכל המלאות שלהן מתבטאת בחזה ..

TheSegal

New member
ארי עשיר..... זה עוזר לו....

יש אנשים שנמשכים לכסף....ובנוסף הוא היה ארוע טלויזיוני...יש אנשים שאוהבים להופיע בטלויזיה

מ ח י י ך

New member
לידעיתך

הוא לא עשיר. התכנית הזאת היא חיקוי מושלם וידוע לתכנית "הרווק". אי לכך ובהתאם לזאת, ארי הוא בחור רגיל בעל בסטה בניו יורק. שום עשיר ושום נעליים ! :)

TheSegal

New member
לא יודעת למה הייתי בטוחה....

טוב, לא נורא.... אני אישית לא מצאתי בו שום דבר מיוחד גם ככה...

נמאס כבר מהתוכנית הזו!!!

טוחנים אותה כל יום כמה פעמים ביום. הכי קטע שחוץ מקארין מגריזו אין שם אף אחת שאפשר לומר עליה שהיא ממש יפה. אבל ארי חמדמד כזה.

למעלה