"על ארבע"!

"על ארבע"!

זה נורא! הכל בגלל זו שעומדת על ארבע ונובחת על כל עובר ושב. בחיי נפשי שניסיתי כמעט הכל לחנך את המשתוללת הזו לעשות את צרכיה ברחוב, אך הנובחת ממאנת לקבל חינוך. רק לפני כמה ימים אני חושבת "שהברקתי בתשובה "למה הנובחת מסרבת בכל תוקף? היא נחושה בדעתה למצוא עבד נרצע ואני זו שנפלתי קורבן . לרוב היא טורחת לעשות את צרכיה אצלי בחדר ואף להביט בי עמוקות כאשר אני מרימה את גוש החרא המדיף לכל עבר, כאילו אומרת היא לי בתקיפות "תרימי, חרא"! [תרתי ] שכה אחיה לי !הורי לא הביאוני לעולם למטרה זו. "שומרת לי היא אמונים לא מחרבנת בגנים " שב"ש לכם.

אם יורשה לי לשאול

וברור שיורשה לי, לאיזו מטרה כן הביאו אותך לעולם? את חייבת להבין, יקירתי*, לא כולם יכולים להיות מלכים פילוסופים. למעשה, כמעט כולם לא יכולים. מאידך, העולם זקוק גם לאוספי חרא, ומסתבר שכאן את נכנסת לתמונה. קבלי זאת בהשלמה, ותראי איך החיים יהיו לך פחות קשים**. * לא באמת. ** אבל לא פחות מסריחים.

את לא עבד נרצע, חלילה וחס

עבד נרצע הוא זכר, ואילו את ככל הנראה נקבה, ומכאן שאת שפחה חרופה. ורק כדי לסבר את אוזנך הרצועה, השינוי הגדול של המהפכה הדרוויניסטית היה זניחת התפיסה האריסטוטלית לפיה (לבע"ח) יש תכלית, וההבנה שהכל פרי מוטציות אקראיות, כך שאת יכולה להביט בענווה השמימה וללחוש "אנוכי שפחה חרופה, מוטציה אקראית ואוספת חרא". אני מבטיח לחייך מבעד לעננים.

.God let the donkey speak

אתה בעל יכולת אימפרוביזציה רבה. שפחה חרופה [על פי התורה שבעל-פה] נמכרת על ידי אביה עוד בעודה קטנה איזה חרא [אני חסרת קלטורה] לא תוכל לחייך עכשיו מבעד לעננים. "הורי תמיד חפצו בבן למופת" "הילדה הזו תביא בושה לשם שלנו".

אני תמיד יכול לחייך מבעד

לכל מיני צבירי גז, אבל בד"כ אני לא מעונין. בכל מקרה, הסיכוי שאת שפחה, חרופה או לא, גדול מהסיכוי שאת עבד. ואם את לא מאמינה לי תגלשי לאתר של מנפאואר או דנאל או כל יתר סוחרי העבדים*. הם יזבירו לך. * הומור חד ומחאה חברתית נוקבת. לזה אני קורא סאטירה חריפה.

טוב שמצאתי לי חמור

המתעקש להזביר לי שאני נקבה [היעלה חמור בסולם?]. נלך על סאטירה בשקל- חמור- בהמת בית

Le Fay

New member
אני מנחשת שהריח שלהם משתפר בהרבה

על הגריל (או המון קוריאנים כן טועים). כשאת ממש, אבל ממש, נואשת - הזכירי לי להעביר לך מתכון טוב של רוטב צליה (שום, דבש וזנגביל).

קפת

New member
חיי כלבה

בסופ"ש שעבר הייתי כל כך חולה - ולא כמו כלבה, כמתבקש לומר, ומיד יוזבר מדוע - שאפילו לא הבחנתי בהעלמותה של כלבתי הבוצית. מסתבר שכלבות בנות כלבות אמיתיות יודעות להינות מהחיים, בעוד אנחנו, הביצ'יות האנושיות, יכולות למות מסבל ולאפחד לא יהיה אכפת. ביום ראשון צלצלה אירית מטעם הרשויות. הכלבה שלך בהסגר, טענה בתוקף, ונקבה את הסכום שידרש על מנת לשחררותה. שאלוהים חברתי תסלח לי, כי מיד הרהרתי שיהיה זול יותר להשאיר אותה שם. אלא שליבי הרחום והדואב (אינלי באמת לב, אנחנו עוסקים פה בכאבי פאנטום. כמו כן ראוי להזכיר שאני חסה על בעלי חיים. בני אדם אני מתעבת) והמחשבה שירדימו אותה לנצח הזניקו אותי למכונית (סאמק, מרוב חיפזון לא כיסיתי את המושבים. ןועכשיו הם נראים כאילו כל חוואי ניו זילנד גזזו את כבשי המרינו שלהם על המושבים שלי). דהרתי אל מחנה המעצר לעצורים מינהליים על 4. כשהגעתי לשם שאלתי את אולג מה היו עושים לה אם לא הייתי מופיעה, ושמעתי שהיו מגייסים אותה לכוחות הביטחון. אבל זה כבר היה מאוחר מדי. 500 ש"ח שילמתי עבוד סופ"ש, פול בורד, חדר עם שלוש כיווני אוויר ותצפית לחצר מטופחת יותר מזו שלי, בשביל שק הפרווה הצווחני שלי. אני, לעומת זאת, בליתי את סופ"ש שלי לבד (גם לא כמו כלבה) ומחרחרת, מחממת לעצמי בשארית כוחותי מעט מרק עוף וכוס תה בלימון. חולה כמו כלבה? הלוואי...

מותקפתמותק מותק*

כל כך התרגשתי מהסיפור המאד** מרתק שלך, שלחלוחית אפפה את עיני העששות***, ובליבי**** גמלה החלטה - גם אני אהיה מוכן לעשות אותו דבר בשבילך. שרק לא תומתי בידי זרים*****. * להדגשה, לא באמת ** אני חף מציניות. גם עכשיו. גם עכשיו. (וכיו"ב עד אין סוף) *** נסיון חסר סיכוי לשוות לעצמי מימד של בן אנוש רגיל **** השחור והמצונן ***** זה פשוט יהיה עוול כשיש כל כך הרבה קרובים ומכרים שמחכים שתיפלי לידיהם.

קפת

New member
אני יודעת שחיי יקרים* לך

ובמקום להמיתותי היית מעדיף לגייסותי לכוחות הביטחון. עלאק חמור, אתה סתם כלב. *הו, האירוניה הקדושה

Le Fay

New member
לקח לי שלושה ימים

לבחון את האפשרויות הגלומות בצירוף המילים הזה ("על ארבע"): שכנה, אני מכירה לך טובה מרובה!

Le Fay ,

אני חוזרת בי . מאז הנובחת רוצה ללכת על " הרבעה " הרבעת כף רגלי השמאלית. תגידי, המתכון עדיין בתוקף?:)

Le Fay

New member
סופסוף קצת נחת!

אוכלתותי המדיניות של צב"ח להרדים גורים מתחת לגיל שלושה חודשים. למה להרדים כשאפשר למלא, אני שואלת? רק עוד לא פתרתי את בעיית השערות, אם יש לך רעיון איך להרחיק אותן מהתבנית (מהכורסאות, מהשטיח, מהפקס, מההארד דיסק ומרוטב הולוטה) - ספרי לי בהקדם. את דחף ההרבעה, לעומת זאת, אומרים לי שאפשר לתעל לתרגילי לשון מועילים, אפקטיבי במיוחד לבהמות עם פיקסציה אוראלית. בלי שמות. אלא שיהיא עלייך לעקוף בעדינות את הסרבנות האופיינית לבהמות בית בימינו. אסטרטגיה מומלצת: להניח את הבהמה בחיקך ולפלוט בנונשלנטיות "אם את כבר כאן".

Le Fay

New member
נ.ב. להשרות לשעה ב

כף שום כתוש, כף ג'ינג'ר מגורר, כף דבש, כף וישניאק, 2 כפות דאשי (למאותגרים, אבקת מרק עוף), 2 כפות חומץ, 2 כפות סויה, מלח לפי הטעם. 45 דקות בחום גבוה. עכשיו עוברת לעבוד על המתכון לביצי חמור.

מותקלאפהמותק

למה את יוצאת מתוך נקודת הנחה שאסטרטגית השכנוע האוראלית שעובדת עליך תעבוד גם על יצורים אינטילגנטים כמו כלבים, חתולים ועכברי מושק?

Le Fay

New member
ידעתי שיכולה לסמוך עליך שלא תקרא

שומדבר שלא כתבת (*). אבל אם תקפוץ להביא לי קרטון מרלבורו, מבטיחה להזביר בפרוטרוט. כולל הדגמה מרחוק. אה, אם אתה כבר שם - גם חצי קילו בולגרית. שתי גולדסטאר, אחד סוכר קוביות וחבילה קאשיו. לא הייתי סומכת עליך גם בזה, לולא הפגנת כבר פעלולי זכרון מרשימים בנוגע לאליוט (שלא לומר רגישות מובהקת לטסססס). מצד שני, במקומך לא הייתי מושכת יותר מדי על סמך הקרדיט הזה. טירת הרוחות הזאת לא סובלנית מדי להולכי על ארבע ממין זכר, לא כוכך על יסוד ג'נדר כמו על יסוד ריח. מצד שלישי, לכבוד קרטון מרלבורו אני עשויה לתרגל מידה בלתי מבוטלת של תתרנות. (*) ואם תקרא, לא תבין.

למעלה