על אפרת ואלבומה החדש

על אפרת ואלבומה החדש

היי, לכולם. אני חדש פה ומקווה להשתלב איתכם. מה שרציתי להגיד על האלבום, שהוא לא משהו. אנשים שאומרים שהוא מצוין, הם סתם מרחמים על עצמם. הם לא מאימינים שזאת אפרת ומשלים את עצמם. יש באלבום שירים יפים, אבל יש כאלו שצורמים באוזן. זאת לא אפרת האמיתית. היא הרסה את מה שבנתה. ואפילו באי רצון אנחנו רציכים להשלים עם זה. בתקווה היא תבין, ואלבום הבא יהיה יותר מושקע.

Purzelbaum

New member
שלום ../images/Emo13.gif

ברוך הבא
אממ, כל אחד והטעם המוסיקלי שלו... לדעתי האלבום מעולה - למרות שבהתחלה לא התחברתי אליו יותר מדי. אני לא חושב שאני עושה את זה מתוך רחמים עצמיים - כן הייתי מוכן לזה שהדיסק יאכזב, אבל להפתעתי הוא לא... אני חושב שזו כן אפרת האמיתית, שהתקדמה והשתנתה מהדיסק הקודם. אני לא חושב שהאלבום הזה הוא לא מושקע - אבל הוא אכן שונה מהקודם, בהרבה מאוד צורות. אילו שירים צרמו לך?

אני אכתוב לך אחרת.

איזה שירים אני כן אהבתי, אז הם ``לראות את האור``, ``כמו שזה היה``,``קרב איגרוף``,``קופסה ביום`` וזהו נראה לי. יש עוד כמה שירים חמודים, אבל אני לא מתחבר אליהם כ``כ. ועוד דבר רציתי להוסיף שהדיסק לא משקף את היכולות המוסיקליות של אפרת. כשהייתי בהופעה בכיכר רבין כשהיא גם השתתפה שם,אז הרגשתי קול מלא אנרגיה, מלא עוצמה. בדיסק אני לא מרגיש את זה.

Purzelbaum

New member
הממ

לא הייתי בהופעה בכיכר רבין, אבל ממה ששמעתי - היא מאוד זייפה שם... היית בהופעות רק שלה? ומה אהבת בדיסק הראשון?

אין זמר שלא מזייף

בדיסק זה עיבור ממוחשב. אבל בהופעה התרשמתי יותר מהקול שלה מאשר בדיסק החדש.

Purzelbaum

New member
זה נכון

אני חושב שברוב ההופעות, הזמרים מרשים לעצמם "להתפרע" ולצאת מהקיבעון שבדיסק. הם משנים את הגרסה, הם חיים הרבה יותר - וזה היתרון שבהופעה, אחרת כולם היו מסתפקים בדיסק. גם אפרת משחקת הרבה יותר בקול שלה ויוצאת מהתבניות כשהיא בהופעה, זה ברור. למרות שכששמעתי את הדיסק הזה, כמו שכתבתי באחת ההודעות, ממש יכולתי לראות אותה מופיעה...

Shir FGS

New member
האמ, אני לא מתיימרת לדבר פה בשם כולם,

אבל לפי דעתי, האלבום באמת מצויין. למה לרחם על עצמי? על מה? שהוצאתי 50 שקלים על האלבום? לא. אם לא הייתי אוהבת אות, לא הייתי שומעת אותו בלי הפסקה. ברור שכל אחד ודעתו שלו, ולגיטימי שכל אחד ירגיש אחרת בנוגע לאלבום. אבל אל תדבר בשם כולם. אני יודעת, שאם אני כותבת שאני נהנית ממשהו, אז כנראה יש סיבה לזה. והיכולות הוקאליות דווקא באות מאד לידי ביטוי בדיסק, קח לדוגמא את 'שיהיה לך טוב'. זו לגמרי אפרת. הדיסק הקודם היה כול יוני בלוך, ככה שזה היה קו אחד. באלבום הזה יש השתתפות נרחבת של אמנים מאד מוכשרים, ומן הסתם שזה יבוא לידי ביטוי בסגנון השונה. לאנשים יש הרגל רע, להשוות. אם הדיסק החדש היה כמו הדיסק הישן, למה הלוציא אלבום חדש? תחשוב על זה.

הורס 17

New member
קודם כל ברוך הבא

מקווה שתשתלב יפה בפורום...
דבר שני באמת כל אחד והטעם שלו, גם אני הצלחתי נורא להתחבר לדיסק החדש בלי שום משו שדחף אותי רק כי זו אפרת אז חייבים לאהוב, גם בדיסק הראשון וגם בדיסק השני יש שירים יפים יותר ויפים פחות הכל אינדיבדיאולי חבל שלא אהבת את הדיסק החדש, כי הוא באמת ערוך טוב וכמו ששיר אמרה קודם הדיסק הראשון אם כבר זו לא אפרת בשלמותה כי הכל עבודה של יוני בדיסק השני היא הרבה יותר פעילה....

queen of dreams

New member
*בואי-אני בחורה

ואני התחברתי גם לראשון וגם לשני...זה לא אומר שהשני הוא יותר היא....

ברוך הבא.

כל אחד וטעמו, אישית הוא לא עשה לי מה שאפרת גוש - "אפרת גוש" עשה לי. הוא שונה, אבל איש איש וטעמו. אי אפשר להגיד "לא מושקע". זה טיפשי.

תמר08

New member
חחח זה אחד הדברים הקורעים שאפשר לקרוא!!

חחח תודע.. באמת שצחקתי!

למעלה