על אף ולמרות - מרצ

על אף ולמרות - מרצ

אתמול ספגה הקהילה ההומו-לסבית בישראל מכה נוראית. במפלגת העבודה ספגה מי שייצגה מעל כל במה אפשרית במשך שנים רבות את קהילתנו, ח"כ יעל דיין, מפלה ואילו במרצ, בשל שריונים שונים ומשונים, נדחק גם ח"כ עוזי אבן ששהה בכנסת זמן מועט מידי, אל העשיריה השניה. בחודשים האחרונים היה נדמה כאילו המאבק של הקהילה ההומו-לסבית קרוב לניצחון. מצעדי הגאווה הפכו להיות ענקיים וססגוניים, ח"כ הומוסקסואל מוצהר ראשון נכנס לכנסת ובאופן כללי, התחושה הייתה נפלאה. לזוועתנו, אתמול התברר שהיינו שאננים מידי. למרות התחושה הקשה, אסור לנו להרים ידיים. לפחות בנתיים, המפלגה היחידה הרלוונטית עבורנו הייתה ונותרה – מרצ. היא המפלגה היחידה בה המילה "זכויות אדם" לא נשמעת כסוג של מליצה ריקה מתוכן. כל שנותר לנו כרגע הוא להפסיק ולשמור על תדמית ה"לא פוליטיים", לקום ולעשות מעשה. לקראת בחירתם של מוסדות בחירה חדשים במרצ במהלך השנה הבאה, אני שואף לפקוד למרצ הומואים ולסביות רבים ככל האפשר על מנת לגבש גוש חזק במוסדותיה השונים של מרצ, גוש שיעמוד לעזרתם של מועמדים הומואים ומועמדות לסביות בהתמודדויות הבאות ועל מנת להלחם באלו אשר עשו הכל כדי לדחוק את רגלינו מהרשימה לכנסת (המגזר הקיבוצי במרצ). לפרטים: לייזר – 533082-067

RedRose

New member
זה די נמאס הקטע הזה../images/Emo70.gif

כאילו.. הפורומים לא נועדו לפרסם מפלגות, וזה די מעצבן שבמרבית הפורומים יש עכשיו הודעות של תחברו בי תבחרו בה. מספיק שזה תקוע בכל חור אפשרי, ועוד מעט גם בטלוויזיה. אז גם בפורום
מספיק

SimsY

New member
אני לא חושב ככה!

במטרה להגיע לשיוויון ולזכויות - אנו צריכים נציגים "קרוב לצלחת", וזה אפשר רק על ידי פירסום והסברה של המפלגה, ולהביא את העניין לידיעת חברי הפורום!, וזה כי רק ביחד נצליח להגיע לשם ולשנות דברים במטרה לעשות את המדינה הזאת מקום יותר טוב לחיות בו בשבילנו.

RedRose

New member
ברור לי שרק יחד נוכל לגרום לשינוי

כלשהו.. אבל אני חושב שהפירסום בהקשר לבחירות די מוגזם בחלק מהפורומים, למרות שהוא לא רב כל כך.. כאילו.. ברור לי שכל מפלגה רוצה שיבחרו בה, ובשביל זה אותה מפלגה צריכה להפעיל תעמולה (חיובית).. אבל.. לא יודע.. אני לא חושב שהפורום הזה הוא המקום לזה..

SimsY

New member
דווקא לי נראה

הפורום הוא המקום - איפה עוד תמצא כל כך הרבה אנשים שיוכלו לעזור במטרה (גם מפני שזה לטובתם האישית) - דווקא כאן אנשים יוכלו לעזור וכדאי להביא את זה לתודעה שלהם כדי שביחד נוכל להביא לעצמנו גם נציג ב"צלחת" ואפילו (אולי ואמן) לרסן את הדתיים האלה.

למעלה