על אנה ארונוב

milane16

New member
על אנה ארונוב

אם למישהו יש תמונות חדשות של אנה בבקשהנ תשלחו לי אותם לאייסי 250057679 אני עושה אתר על אנה ואני צריכה תמונות חדשות תודה מראש. אנה אם את קוראת את זה,את הכי יפה והכי מוכשרת.

ויקיטה

New member
../images/Emo5.gif ../images/Emo31.gif איכס.. אנה?!

אבל אם יהיה לי אני אשלח לך .. כי לי בטוח אין מה לעשות עם תמונות שלה!!!

milane16

New member
תשובה

למה את לא אוהבת את אנה?למי הצבעת ב"רוקדים עם כוכבים"?

ויקיטה

New member
הצבעתי מ=ל=א פעמים לאורון ואליענה

ותאמיני לי.. בסוף זה השתלם לי באופן אישי.. ופשוט אני לא מתה על איך שאנה רוקדת. ובעוד יומיים יש תחרות בינלאומית שהמון רקדנים מרע"כ משתתפים ושם אני אוכל לראות באמת מי הכי טוב. כי טלוויזיה זה דבר מטעה
אבל זכותך לאהוב את אנה, זה עניין של טעם.

milane16

New member
תשובה

כן אני אוהבת את אנה.ובאמת לפי דעתי היא הכי מוכשרת אבל זה מה שאני חושת.אבל אם תמצאי סתם איזה תמונות שלה תשלחי לי אותם בבקשה כי אני עושה אתר עליה ואני צריכה תמונות חדשות. תודה מראש

elina12

New member
יש לי כמה תמונות שלה אם את רוצה

יש לי כמה תמונות של אנה מהתחרויות שלה אם את רוצה...ואתר שבו את יכולה לראות באיזה מקומות היא זכתה בתחרויות בינלאומיות בחו"ל.

elina12

New member
מחר יש שני תחרויות של שני התאחדויות

בתחרות הבינלאומית אנה לא תיהיה כי היא לא בהתאחדות של איידה היא ב-idsa בתחרות הבינלאומית תוכלו לראות את פולינה ואורון. אתה אנה תוכלו לראות בתחרות בעכו אבל היא לא בינלאומית. נראה לי שהיא ארצית. אבל בשני ההתאחדויות יש מורים מעולים: בוריס ורוזנה אודיקדזה(המורים של אנה ודני יוחטמן) ואילן ולוסי ווימן (המורים של אורון דאהן ושל פולינה צ'יקטונוב)...ממליצה ללכת ולראות את התחרות הבינלאומית. יגיעו לשם שופטים ורקדנים מחו"ל והיא תימשך יומיים. היום ומחר- 17-18.03.06 .

ויקיטה

New member
אני הולכת =}

אורון ופולינה ועוד המון זוגות מתחרים ב18 למרץ. הכרטיסים לתחרות יקרים יחסית - טווח המחירים נע בין 100-150 ש"ח. אבל זה באמת מאוד מומלץ! לרכישת כרטיסים - 03-5247373 לאן משרד כרטיסים

elina12

New member
יש לי חברה שרוצה לקנות עוד כרטיס

את יודעת אם אפשר לקנות במקום? או שכבר אי אפשר לקנות?

ויקיטה

New member
___

אני משערת שאפשר.. אבל זה בטח יהיה במקום שהוא פחות טוב.. אפשר להזמין עוד אחד בטלפון, לא?

elina12

New member
ויקי האתר הוא ...

www.isradance.co.il בכדי למצוא תמונות של אורון ופולינה תיכנסי ל-פוטוגלריה בהצלחה...

למעלה