על אמת

R a c h e li

New member
על אמת ../images/Emo70.gif

לא בא לי קרא מה שהתרחש היום כאן במקום הזה..... אבל בא לי לפתוח הודעה... שזה הרגע תזרום ככה יש בלה בלה בלה בלה ויש טאדאםםםםםםםםםםםםם ויש כוסאומוווווווווווווווווווווווו שבאמת עייפתי כאילו מה כבר אשר לבקש טיפה שקט שלווה רוגע שעות העבודה עייפו לי שעות החיים עם ילדיי עייפו לי הדייטים עייפו לי למישהו יש פתרון
ובבקשה לא לכתוב לי רחלי יהייה בסדר כאילו זו תקופה דיייייייייייייייייי עייפתי רחלי שהחליטה טיפה לקטר וכמובן עם חייוך טאדאםםםםםםםםםםםםםםםם

foglet

New member
בסדר...לא יהיה.

אנשים יחלו,חלק גם ימותו.. אנשים יאבדו עבודה ואחרים חבר או חברה לא מעט יתגרשו אחרים יתאלמנו לך תדע חס וחלילה אולי אפילו יתברר כמזל... אבל עד אז,ודרך גם כן,אנחנו נחזק ונתחזק, גם שמודה היתי לוקח חפוזון במטבח במקום.

R a c h e li

New member
הגלים ...

בים בישרו לי..... שאתה אוטוטו מגיע אלי כדי שאוכל לתת לך
אוהבת את נשיפת הרוח שהיא מדי פעם מפגינה מקום לאשליה או לפנטזיה .... שמור על עצמיך מתוק מקום בלב יש לך אצלי....

על אמת???

פ'חדתי מהמינהלת... אבל אם כבר פתחת... אני אמשיך. סאמאמאמאמאמקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקק..............{מותר? נכון?} אין לי כח!!!!!!!!!!!!!!! אני עייפה... נישבר לי... 17 שעות של עבודה מזורגגת........{שאני חוליתעליה על באמת} {דייטים אין מן זמאןןןןןןןןןןןןן}...:)) נעלתי את תיבת המסרים.. מחקתי מסרים.. מחקתי כרטיס{ימים} :) אין לי סבלנות לזבוב............ בא לי אפתאה!! בא לי משו מרגש...חדש...מקפיץ ת'לבבה הקטנה ש'לי.

R a c h e li

New member
ככה זה כש.....

כשהמנהלות....מנסות לנהלללללללללל....
אפשר לכתוב בקלי קלות כוסאומממממממממממממממממוווווווו ויאללה מתוקה אולי ניפתח כבר עמותה של מקטרים...

רוצה את שלי?

יש לי מלא ביצים........{אפילו אומרים שיש לי ביצות של בת יענה} לך יש ת'זין... תעשי תחביר...אמנם לא מוצלח ולא אפקטיבי בדיוק... אבל לפחות תוכלי לאמר בפה מלא...תרתיי משמע. יש לי זין גדול.........{יותר מלבוס של טוטאלוסט} כוסאמאמוערסססססססססססססס.........סאמאמאמק.........{מה עוד יש בלקסיקון?}

R a c h e li

New member
אז ככה יש ....

בת/בן זונה יש תקפוץ לי יש תמצוץ לי ויש ביצים אולי נעבור לחביתה
(לדעתי יש עוד אבל לצערי לא מכירה)

פפפפפפפפפ

מכירה מכירה... רק פוחדת לחטוף כרטיס אדום ועילה לתביעה והנפה לאחור :)) {בניי זונות, מנייקאים, חולירעות, כושילאימאמאשלו, חולה עגבת, חולה כלבת,מזדיין בן זונה, מיקרוב,מאנייק, יתוש מערות, תולעת טחורים, הומו, קרנף מיוחם על בהמות, יא חתיכת אימפוטנט מצחין, שמעתי שאתה מעונין לקיים יחסי מין עם מקק תוך כדי ריצת מרתון, יש דיבור ששווה לכבס לך את החבילה בקליניקה של אחותך הזונה עד הבוקר...יא חתיכת בן זונה חולה כלבת, מי יתן ותיאנס על ידי הרב בא-גד בלבני נשים תוך כדי ריצת מרתון..........} פפפפפפפפפפפפפפפפפפ.............. להתחיל לספור את הדקות להשעיה????

R a c h e li

New member
תוסיפי ...

מספר טלפון.... ולדעתי הכל יעלם חחחחחחחחחחחחחחחח ענקקקקקקקקקקקקקקקק אהבתי את יתוש מערות חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

אני דווקא אהבתי

תולעת טחורים...אבל אין כמו: זרע מבוזבז....בזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזז

מיקי 43

New member
רגע של מנוחה

להתנתק לשעה אחת מהכל ילדים בית עבודה חברים להתחבר לעצמך ולרחף גבוהה גבוהה רק את עם עצמך מין ניקוי ראש כזה זה לא יפתור את העניין אטבל יתן עוד כוח להמשיך וחיוך על הפנים אז חיוך נעים לך וריחוף מענג לך והמון כוחות לך

R a c h e li

New member
החכות ממתינות

חקות חכות דגים דייגים סירות ספינות ואולי יאכטות..
כבר לא זוכרת איך כותבים מבטיחה לך שלאור הירח עוד ניפגש דיל שיש ביננו ....וממתינה

R a c h e li

New member
מאמינה שמישהו ....

עוד יתקן לי את שגיאות הכתיב
או אולי אותיות שברחו לי..... טאדאםםםםםםםםםםםםםםם...

יערית

New member
רחלוש תדיגי...

התמונה,מה הקשר של התמונה לעיניין? זה מפחיד אותייייייייייייייייייייי

למעלה