על אינטואיציה

niv65

New member
על אינטואיציה

היי רציתי לשאול או לשתף לגביי האופן שבו אני שם לב לאנשים. אינטואטיציה היא דבר שמאד מעסיק אותי. שמתי לב בתקופה האחרונה שכאשר אני פוגש אנשים אני כאילו מתבונן בהם ואז מבחין בדמיון שלהם לאדם אחר שהכרתי בעבר או אפילו לדמות שהופיעה בחלום שלי שמתי לב שכאשר הדמות זכורה לי כמשהו חיובי זה ביטא כימיה גם עם האדם החדש לעומת זאת כאשר מה שהשתקף לי זה אדם שלא היתה לי אתו חויה נעימה אז גם לא היתה כימיה עם אותו בנאדם חדש שעמד מולי ולא נוצר קשר. האם כך עובדת אינטואיציה? האם זה בכלל אינטואיציה או שיפוטיות? תודה

רותי 11

New member
niv65 היקר../images/Emo140.gif

אצל כל אחד האינטואיציה עובדת קצת שונה והאינטואיציה עצמה היא לא שיפוטית, אנחנו שיפוטיים, הזכרונות שלנו שיפוטיים אבל לא האינטואיציה היא נקיה. זה שאתה חש נחמד לאדם מסויים או ההפך זה נובע מזכרונות נשמתיים שיש לך מול אותו אדם זכרונות מתקופות חיים אחרות שהיו לכם ביחד.

niv65

New member
רותי יקרה

אני לא הצלחתי להבין. האם תחושה נעימה (שאצלי מתורגמת למשהו ויזואלי) היא אינטואיציה והיא נקייה או שהיא מושפעת מזכרונות קדומים. אינטואיציה יכולהל לומר לי לבטוח באדם מסוים..או לא. זכרון מגלגול קודם, גם אם הוא לא נעים, אולי יש שיעור למפגש עם אותו אדם שהכרתי בעבר. אמרת שזכרון הוא שיפוטי. יתכן שהיה לי מפגש בגלגול קודם עם נשמה והפעם שוב זימנתי מפגש עם נשמה. יתכן שהזכרון לא נעים ואני ארתע מהמפגש אבל אולי בעצם מנקודת מבט של הנשמה יש טעם למפגש הזה. כלומר לכאורה יש סתירה בין אינטואיציה לבין זכרון קרמתי. האם יש דבר כזה מפגשים קרמתיים? לפעמים אני חושב שאדם שפגשתי וחוויתי איתו חויה לא נעימה...כאילו זה עניין של קארמה שילמתי. אבל איך יודעים מתי שילמתי את חובי? והגיע הזמן להמשיך הלאה? שיהיה המשך יום נעים

רותי 11

New member
niv65 היקר

כמו שאמרתי האינטואיציה נקיה, האינטואיציה בעצם מאותת לך שאתה מכיר את אותו אדם, אבל בעקבות מה שמעוררת האינטואיציה את אותו זכרון נשמתי עולים כל הפחדים או התחושות שחשת לגבי אותו אדם. האיטואיציה בעצם לא עשתה כלום היא רק אותתה לך שאתה מכיר אותו ומה אתה עשית (לא במודע) אתה פשוט הפעלת מיד את אותם זכרונות נשמתיים של פחד רתיעה ועוד. או ההפך.

אני אישית למדתי ללכת עם האינטואיציה פנימית

שלי ותמיד אבל תמיד איני טועה עם האינטואיציה ולכן הולכת איתה עד הסוף.

למעלה