על איזו גיטרה מנגן Vicente?

PacoTito

New member
על איזו גיטרה מנגן Vicente?

אמנון המורה שלי לשעבר אמר לי שעל "אנטוניו רמירז"? אני כבר יותר משנתיים מחפש משהו על אנטוניו רמירז ולא מוצא בבקשה תעזרו לי

Duderrino

New member
תראה, גיטרות מאוד יקרות!!

ששמן הן Manuel Reyes. המחיר שלהן,כמובן, עלה במאות אחוזים לאחר שקיבלו את הפרסום העולמי שלהן מויסטנה. זה ד"א מזכיר מאוד את הסיפור של Hermanos Conde עם פאקו דה לוסיה. הנה דומא של גיטרה כזו למכירה בEBAY: אם יש לך את הסכום להשקיע? היא שלך:) בהצלחה: http://cgi.ebay.com/Manuel-Reyes-Flamenco-guitar_W0QQitemZ200029353830QQcmdZViewItem הן לא הגיטרות היחידות בהן משתשים ויסנטה וגם פאקו (באלבומו האחרון), יש גם את הגיטרות של Lester DeVoe הבונה האמריקאי שהן מעולות. אך כמובן צריך להיכנס לרשימת המתנה של כמה שנים כשאתה מזמין גיטרה כזו מהבונה ישירות. ולהיפרד מסכום של לפחות 8000$ !

רתם23

New member
אחחחחחחחחחחח

הלב נצבט כשראיתי את הגיטרה הזו.... חייב לזכות בלוטו !

Shinkan

New member
חחח אוי למה...

למה לאנשים יש צורך לקנות את מה שהמפורסמים משתמשים, במקום ללכת למסע ציד משלהם ולמצוא את הצליל שלהם? מי אמר שאתה על REYES תשמע הכי טוב שאתה יכול להשמע? אולי יש איי שם איזה בונה לא מוכר, שדווקא הגיטרה שלו תצלצל הכי טוב בידיים שלך... אין סיבה לפנטז על גיטרות שצריך לחכות 4 שנים כדי להשים את הידיים עליהן, ולקחת משכנתא עליהן.. פשוט צריך לחפש את הצליל שלך. יש מספיק בונים...

Duderrino

New member
מסכים איתך במאה אחוז

אך כנראה שם ידוע ופרסומת עושים את זה לרוב האנשים, למרות שיכולות להיות גיטרות בעלות שם פחות ידוע שמצלצלות יותר טוב. בד"כ הגיטרות שנבנות ע"י בונה מסויים לאומן - הן יחידות במינן. הן נבנו תוך הקפדה מיוחדת על עצים, ובד"כ גם לפי דרישות מיוחדות של האומן עצמו. כלומר לא ניתן להשיג את אותו צליל - זה משימה בלתי אפשרית. כל אומן צריך לחפש בסופו של דבר את ההכלי עם האכויות והצליל שמתאים למידותין באופן אישי. ואין משמעות כמעט לשם של הבונה - רק משמעות כספית.

PacoTito

New member
הCiudad De Las Ideas-DVD

איזו חברה זו Manuel או Lester ? ואיזו דגם היא ? תודה רבה על המידע

Duderrino

New member
לפי הראש של הגיטרה

זה נראה Manuel Reyes- blanca. לגיטרות האלה אין בד"כ דגמים, הן נעשות בעבודת יד מההתחלה עד הסוף. כל שנה נבנים מספר יחידות מצומצם מהכלי הזה, ויש לו רשימת המתנה של שנים - למי שמזמין ישירות מהבונה. לכן המחיר כ"כ יקר.

PacoTito

New member
אני ממש מודה לך על העזרה וההסברים;-

למה Vicente לא בא לכאן להופיע עוד פעם?

למעלה