על איזה....

yaronshkl

New member
ראיתי את התמונות שלמעלה ו....

לא ההיתי רוצה ללכת על נחש שאוכל עכברים, ולא דגים, זה פשוט נראה אכזרי מידי. לא שופטת אף-אחד פשוט אני לא ההיתי מסוגלת לראות את הנחש שלי אוכל עכבר . השאלה שלי היא כזאת, האם יש נחשים שאוכלים חרקים? צרצרים? חגבים? משהו בסגנון, ובכלל חרקים ? מהם הסוגים? ואיזה ההיתם ממליצים לי לגדל בתור מתחילה? תודה... אני....

אילון פ

New member
אולי תגדלי שממיות??? כנסי...

הם אוכלות חרקים מתרבות טוב בשבי ולא פחות מענינות מנחשים... את הרחשים שאוכלים חרקים כמו זעמן עצים ירוק ובירית הרבה יותר קשה לגדל...

שממיות מנומרות הן זוחל מחמד מעולה!

אפשר לקנות אותן אצל מגדלים פרטיים, סוחרים וחנויות חיות. הן מתרבות טוב בשבי ולכן יש היצע גדול עם מגוון רחב של גדלים וצבעים. אם את קוראת אנגלית אני מציע לך לבדוק את שני הקישורים האלו: שממיות מנומרות שממיות מנומרות2 ובמקרה ואינך קוראת אנגלית הנה מאמר שתרגמתי מאנגלית. מקווה שזה יעזור לך. אם יש שאלות נוספות את מוזמנת לשאול.

אילון פ

New member
לא התכוונתי בהכרח למנומרות אבל

זה באמת טוב בשביל התחלה... חוץ מזה יש עוד המון סוגים: וטטוס טוקאי אנולה (לא בטות שזה שממית) ועוד...

salingre

New member
כמה דברים

אנולה זה באמת לא שממית אילון... טוקאי ממש יפות אבל לא להחזקה על היד- היום הוצאתי את שלי כדי לנקות להם ת'טרריום -הוצאתי אם מגבת-ואחד נשך לי ת'מגבת ולא עזב אותה רק אחרי רבע שעה הוא עזב פט טייל זה מעולה לידיים וכנ"ל מנומרות וגם אנולות אבל לא טוקאי

למעלה