על איזה ספר מדובר?

תותG

New member
מדובר על ספר ששמו ניחוחות מרפא של

ואלרי אן וורווד שזהו מדרי מדהההההההים לשימוש יומיומי בשמנים אתרים. הוא מחולק לנושאים נוח מאוד לקריאה והכי חשוב שימושי ביותר!

תותG

New member
ניתן להשיגו בכ החנויות הוא עבה מאוד

והוא עולה 100 ומשהו ש"ח

תותG

New member
"ניחוחות מרפא"של ואלרי אן וורווד

הוא ספר עבה בצבע צהבהב אני מצרפת ל קישור לאתר מיתוס עם הספר והפרטים עליו....

האמת שיש לי אותו - sorry לדעתי הוא

יותר לחובבנים שלא מכירים את השמנים לעומק. באופן כללי הוא בסדר אבל אני מחפשת משהו הרבה יותר עמוק ונרחב בסוף...אני אוציא משהו... האמת שעדיין לא מצאתי ספר שעוסק בארומותרפיה שאני יכולה להגיד: לא יכולה בלעדיו. תודה המשך יום קסום שלי

תותG

New member
תראי האמת היא

שלמדתי קורס מקיף מאוד בארומותרפיה והספר הזה פשוט נותן שימושים טובים לידע שממילא יש לי. מה שמקסים בספר הזה הוא לא התוכן והידע שו בארומותרפיה כי אין פירוט על מהות השמנים .כוונתי היא בדרכי השימוש בשמנים וההכנות . לא שלא אשמח לשמוע על עוד ספרים... זה תמיד טוב

עדיין לא מצאתי ספר שאני יכולה להגיד

שהו טוב .... את יודעת מאיפוה את יכולה למצוא חומר באמת טוב? כאן בפורום הזה !! אנחנו באים מכל מיני מקומות , כל אחד עם שיטת טיפול שונה לכל אחד בפורוס יש ידע שונה על צמח, שמן וביחד אנחנו מקבלים את כל הידע מהכל.. עכשיו תגידי לי : איזה ספר יתן לך כל כך הרבה חומר על תמצית אחת? שאלה למחשבה . כל שאלה שיש תשאלו ואנחנו ביחד נעזור כל אחד בדרכו שלו אני לא נכנסת הרבה בגלל חוסר זמן אבל כשאני נכנסת אני משתדלת לעזור אולי אפילו נבקש ממנהלת הפורום הנחמדה להכין כרטסת שנאחסן בה את החומר שהתקבל על תמצית/צמח - כדי שיהיה לנו ספר שלנו .

bflygirl

New member
זהירות עם הספר הזה

יש המון כללים שלא רשומים כמו למשל שאסור קינמון על הפנים רק טיפה אחת מהולה בכמות רבה של שמן מוליך כי הוא מחמם ויכול לגרום לכוויה רצינית וכד' יש המון דברים טובים בספר אבל הוא לא מספיק טוב כדי ללמוד ממנו עצמאית יש בו דברים שיכולים להיות מאוד מסוכנים ואין אזהרות לגביהם

ebony

New member
ארומוטרפיה צריך ללמוד בלימודים

מסודרים. זהו תחום מאוד קשה שכולל בתוכו המון סיכונים אם משתמשים בתמציות לא נכון. הספר ניחוחות המרפא הוא ספר למטפלים ולא למתחילים כמו רוב הספרים בתחום. לדעתי בכלל צריך לצאת חוק שמכירה של שמנים ארומטיים צריכה להתבצע רק לאנשי מקצוע במיוחד המסוכנים שבהם כמו קורנית אדומה ואפילו שמן עץ התה. מי שלא מכיר מיהולים של שמנים וכמויות לא צריך להתעסק עם החומרים האלה כי טיבעי זה לא תמיד בטוח או כמו שהמורה שלי אומר: " ציאניד זה גם חומר טיבעי".

למעלה