על אטלנטיס

Cyclist

New member
על אטלנטיס

סיימתי לפני שניות לראות את הפרק הכפול הפותח של אטלנטיס.. א.חבל"ז (לדעתי) ב.מי הם הערפדים האלה??די מצמרר!:=) ג.האם העובדה שעדיין לא צפיתי בעונה 7 של סטאר גייט,עלולה לקלקל לי?? לילה טוב!

7thHeaven

New member
למי שרואה אטלנטיס

לא מפריע לכם שאין ממש התייחסות לעיר עצמה? כלומר, ב - סג-1 התעסקו המון בקשר שבין מה שהם מצאו בעולמות אחרים וגזעים אחרים לבין ההיסטוריה או המיתולוגיה של כדור הארץ. אבל ב "אטלנטיס" אין את זה כבר, אפילו לא בהקשר של העיר עצמה, שאין ממש קשר בין מה שאפלטון כתב עליה, לאיך שהיא מוצגת בסדרה (המצויינת יש לומר
) יכלו לקרוא לעיר "פטרוזיליה" או "רמת אביב ד'" וזו עדיין הייתה אותה סדרה.. חח אולי אי אפשר לשפוט לפי ששה פרקים בלבד... אני מקווה שיתעסקו לפחות קצת יותר בקדמונים ובתרבות ובמסתוריות שלהם... כרגע "אלנטיס" היא לא יותר מגוש מתכת צף.

Hakarpad

New member
יש 2 תיזות בנידון בין החובבים

יש מי שאומר שס"ג1 יותר מדי כבר עסקו בהיסטוריה ומיתולוגיה של כדור הארץ ואנחנו רוצים לראות יותר אקשן, יותר גזעים חייזריים יותר טכנולוגיה... וגם הסדרה יותר נותנת את זה בעונות האחרונות (6-7-8) אבל יש מי שחושב שבאמת בואו נגלה יותר על העבר וכו', וגם לזה די מתייחסים בס"ג1 לפחות, לא שכחו את זה (למשל בevolution part 2 - ולא נפרט בגלל שאני לא רוצה להכליל ספויילרים). בכל אופן, אני מעריך שהעונה הראשונה של אטלנטיס היא עוד לא הזמן לגלות הרבה על העיר יותר ממה שגילו בפרק הראשון... דברים יתבררו עם הזמן, אחרי הכל עברנו רק 6 פרקים עד עכשיו. כמו כן יש להם עוד הרבה מה לסייר בעיר וללמוד עליה, ככה שהכל עוד פתוח באטלנטיס. רק להזכיר שבששת הפרקים הראשונים של ס"ג1 לא חשבנו בכלל על מיתולוגיה.

deathcaster

New member
זה לא הכי נכון ( ספוילר )

היה את הפרק עם יצור הצללים הזה , בו התודענו לחלקים נוספים של העיר , כולל מעלית שהיא חצי טורבוליפט חצי טרנספורטר למאמיני רודנברי ותורתו ...ראינו גם איזור מעבדות וגם את המכשיר שד"ר מק'קיי שם עליו כאמצעי הגנה ... אומנם על קצה המזלג ...אבל זה גם משהו.... אני אומר שצריך להתאזר בסבלנות ..אולי נגלה חדר מלא ZPM'S

Maple Leaf

New member
האמת שזה די מאכזב

ראיתי רק את פרק הפתיחה של אטלנטיס והוא לא מלהיב במיוחד. אין מה להשוות בין העלילה הצפויה שם לבין משהו מונומנטלי כמו Children of the gods. עוד דבר שהפריע לי הוא העיצוב של הגזע הזה של החייזרים אוכלי האדם - אחד מהם ניראה בול כמו מרילין מנסון
זה לא נראה לכם רגרסיה אחרי טיפוסים צבעוניים כמו אפופיס וחבריו? איפה המקוריות? איפה הרעיונות החדשים שכמעט כל פרק של SG1 היה מלא בהם? אז תגידו, זה משתפר בהמשך או שכדאי לוותר?

Cyclist

New member
children of the gods?

מה זו הסדרה הזאת?אפשר לקבל פרטים?...

למעלה