על אחים ואחיות

idanyd

New member
על אחים ואחיות

טוב, בין כל שרשורי ה"בוקר-טוב" המפלצתיים, כדאי שתהיה בעיה אחת, או שתיים, לא? אז ככה - תוך כדי שיחה לילית עם חבר, איכשהו הגענו למצב בו הוא הודה שאם הייתה לו אחות תאומה כוסית (אלה המילים שלו. אני משאיר אותן בשביל האותנטיות. בנות הפורום - נא לא להפגע) לא הייתה לו בעיה לשכב איתה.
אני די נדהמתי מהרעיון הזה, ובתחילה חשבתי שהוא צוחק, אבל הוא היה רציני. ניסיתי למצוא טיעון שיראה לו למה הוא טועה, אבל לא הצלחתי למצוא משהו מעבר ל"היא אחותך! לא עושים כאלה דברים!" או משהו בסגנון. תראו, אני יודע ש-It's worng, ואני בחיים לא אחשוב על לעשות את זה (אז אנא, בלי הטפות), אבל בבקשה - תנו לי איזה טיעון מנצח, משהו שיוכיח שאני צודק בעניין הזה. אם לא יוכיח לו, לפחות שיוכיח לי
.

אקווה

New member
קודם כל...

מאוד צנוע החבר שלך אם הוא אומר "אחות תאומה כוסית"... מה זה אומר שהוא חושב על עצמו?
ולענייננו - נראה לי שהוא מדבר ככה רק בגלל שזה מצב היפוטתי... אם זה היה מתרחש במציאות הוא לדעתי היה מדבר אחרת לגמרי. לא נראה לי שאח יכול לחשוב ככה על אחותו - הרי הוא היה גדל איתה מגיל אפס - רואה אותה גם במצבים "חושפניים" (כשאמא מחליפה לה בגדים למשל) וכו' - לא נראה לי שהוא היה מפתח אליה משיכה. לא מסתכלים ככה על אחות, אם כן - אולי רק בפנטזיה, אבל בטח שלא חושבים על לממש... זו דעתי לפחות...

dana2909

New member
שאפתן חבר שלך

אם היתה לו אחות תאומה כוסית... כלומר אם זו לא היתה אחות תאומה, אלא אחות רגילה כוסית - אז זה לא? למה? ולמה לא אם אחות יותר גדולה. חבר שלך סתם ניסה לעשות רוח.. חוץ מזה, אם היא כזאת כוסית, למה שהיא תרצה אותו.. יש לה מספיק מבחר בחוץ, שבו אין גילוי עריות. נו באמת!

idanyd

New member
שאפתן?

לא נראה לי. הוא התכוון למצב של "תאומים אחים" - שני אחים שבמקרה נמצאים באותו רחם ביחד. הוא אמר תאומה רק בשביל עניין הגיל. יש לו אחות, אבל בת 7 בערך, כך שהיא (למזלנו) לא אופציה. זה באמת מצב היפותטי, אבל הוא היה רציני לגביו. הוא לא אדם שסתם יעשה רוח, וכשהוא אומר משהו, הוא מתכוון אליו. אם הוא לא היה כזה, לא הייתי כ"כ נרעש ממה שהוא אמר.

dana2909

New member
תראה

אני חושבת שהוא לא דיבר ברצינות אלא במין תיאוריה, פנטזיה (מעוותת, אבל פנטזיה). אם אתה אומר שהוא דיבר במלוא הרצינות בצורה שממש הדאיגה אותך, אני הייתי מתחילה לדאוג לאחותו בת ה-7...

Outlast

New member
ואם הייתה לו אמא כוסית?

או (בעוד כמה שנים) בת כוסית? או שרק עניין הגיל הזהה עושה לו את זה? אם החבר שלך לא רואה לבד את העיוות שבסקס בתוך המשפחה (ועוד כ"כ קרובה), אז חבל, אבל אני לא בטוחה שלך יש מה לעשות בנידון. וכן, גם אני חושבת שהוא חושב ככה רק בגלל שזה מצב היפותטי, ואף אחד לא יכול להוכיח אחרת, הרי כנראה שבחיים האלו כבר לא תהיה לו אחות תאומה (ועוד כוסית..). ואגב, משום מה זה גרם לי להיזכר בסאדם חוסיין. נשוי לבת-דודתו והכל..

Idan91

New member
טיעון מנצח? ../images/Emo187.gif

קלי קלות, הרי זה אסור, שיבדוק בתנ"ך..
פירוט בחוקי ויקרא י"ח. יש עוד כמה, אבל אלה שולטים. (הכי אני אוהבת: "אישה לא תעמוד לפני במה לרבעה תבל הוא...")

Idan91

New member
מה, יש דברים מטומטמים שנכתבו../images/Emo187.gif

בתנ"ך?! יו, אלעד, אתה ל-א רציני!

idanyd

New member
נו באמת...

אני מקווה שלא היית רצינית בנושא. יש לך טיעון יותר טוב מ"לבדוק בתנ"ך"?

האמינו או לא, אבל ניהלתי את הויכוח

הזה בעבר. קודם כל, סיגרו את הפה ותנו לי להסביר. לסופר האהוב עלי, רוברט א. היינלין, יש ספר מאוד מוצלח בשם "די זמן לאהבה". היינלין אהב לעורר שערוריות ונחשב כמנפץ טאבו סדרתי. בספר המוזכר לעיל, מסופר על אדם בשם וודרו וילסון סמית, החוזר בזמן אל תקופת היותו ילד ושוכב עם אימו. שוב פתחתם אותו? סיגרו אותו בבקשה. היינלין רצה לעמת את קהל הקוראים שלו עם נושא גילוי העריות פנים מול פנים. לכן, הוא שלל כל טיעון אפשרי שיכול היה להיות לכל הצדקנים למיניהם, והסיר את כל המחסומים: 1) מורין (אמו של וודרו) הייתה בהיריון ועל-כן לא יכלה להכנס להריון מבנה. (כך נשלל טיעון התינוק המפלצתי). 2) הם קיימו יחסי מין מוגנים. 3) מדובר היה על שני אנשים בוגרים שהיו מודעים למעשיהם, ועשו אותו תוך הסכמה מלאה ביניהם. כמו כן, לאף אחד לא הייתה השפעה פסיכולוגית על השני. בקיצור, עידן, כל עוד זה נעשה בהסכמה ותחת התנאים שהזכרתי לעיל, אין כל מניעה ואין שום טיעון הגיוני שתוכל לתת לו.

idanyd

New member
../images/Emo93.gif

חששתי מזה... (הזכרת לי את "בחזרה לעתיד". רק ששם ברגע שאמו נישקה אותו, היא חשה במשהו מוזר, וניתקה מגע). תראו, במקום די גבוה באמות המוסר שלי נמצא "לא תקיים יחסי אישות עם בני משפחה קרובה". אני צריך לדעת שיש ביסוס לאמונה הזו, מעבר ל"אלה החוקים", או "ככה זה". גם אם היינו חיים באנארכיה, לא הייתי רוצח, גונב או מרמה, אלא אם חיי היו תלויים בזה. יש לי צידוקים מוסריים לכך, ואני יכול להגן עליהם בסיבות מעבר ל"זה אסור". אבל לא דנה, לא אוסי, לא עידן ולא אף אחד אחר שניסה להסביר למה זה כזה טאבו, נתנו לי טיעון הגיוני. לכולכם זה בלתי הגיוני לשכב עם בני משפחה, אבל אתם לא מסוגלים לנמק את זה. אז מה, לאז צודק? לאז אל תיקח את זה אישית, אבל אני מאוד מקווה שאתה טועה הפעם.

miss tamborin

New member
כי זה מרגיש לא נכון...

אין שום סיבה,בהנחה שלא יצא ילד מהעינייין, בהנחה שאתה לא דתי...אין שום סיבה.. שום דבר שאתה יכול לנמק בעזרתו מלבד "כי היא אחותי".. אבל לא כל דבר צריכים להיות יכולים להסביר, להפך- יש הרבה דברים שאי אפשר להסביר אבל עדיין אנחנו יודעים שאנחנו לא נעשה את זנה, שזה רע..למה זה רע? כי זה מרגיש רע, לא כי החברה אמרה את זה לנו אלא כי אנחנו אומרים את זה לעצמנו. אין לזה הסבר, אבל לא לכל דבר צריך הסבר..לפעמים פשוט יודעים...

cutie pooh

New member
המממ...

תנסה לומר לו שאם הוא שוכב עם אחותו (שלמעשה אין לו, נכון
) הוא בעצם כאילו מפר את אחת מעשרת הדיברות (למרות שזו לא, אבל זה צריך להיות
) או משהו בסגנון, אני אישית חשבתי על משהו ממש ממש מגעיל, ולא מומלץ לקרוא, אבל זה יכול לעזור... אם הוא שוכב עם אחותו ה"תאומה הכוסית", זה כאילו הוא שוכב עם אמא שלו, או עם עצמו, כי הם יצאו מאותו הרחם וזה ממש יכול להגעיל בנאדם.. (ושוב, לדעתי בלבד..)

למעלה