על אהבה ופרידה :

ויוי 25

Well-known member
גבר אחד הגיע הביתה וקיבל הודעה בזו הלשון:
שלום לך בעלי -ולא להתראות !
אני כותבת לך כדי לומר לך שאני עוזבת אותך לתמיד!
וגם מעדכנת אותך כי הבוס שלך התקשר אלי להגיד לי שהתפטרת מהעבודה, ואתמול זה היה היום האחרון שלך שם.
בכול 3 השנים מאז נשואינו אני התנהגתי כלפיך בצורה הכי יפה והכי מכבדת בתור אשתך - אך אתה לא !
לא מראה כלפיי שום פרגון והערכה,רק מגיע הביתה מיד אוכל את האוכל שהשקעתי בו שעות עבורך ואפילו לא אומר מילה אחת טובה :
תמיד אוכל ב-2 דקות, ומיד צופה במשחק –הכדורגל, ובסיומו אתה נשאר לישון בספת -הסלון ללא כול יחס ואכפתיות כלפיי,
לי זה נמאס כבר שאתה לא מתייחס אלי לא משוחח איתי ,כנראה שאתה לא אוהב אותי יותר, אפילו לא שמת לב אפילו לבגדים החדשים שקניתי השבוע,,,
לכן ,החלטתי סופית שאני עוזבת אותך.
נ.ב.
אל תנסה לחפש אותי כי אתה לא תמצא אותי מכיוון שאני ואחיך אריאל עברנו לגור ביחד במקום מאוד רחוק מכאן … ואנו נחיה שם לנצח באושר ואתה .. לך תמצא לך חיים אחרים!
ממני אשתך לשעבר.

הבעל שסיים לקרוא מיד השיב תשובה לאשתו שעזבה:
אין ספק, שעשית לי את היום, כשגמרתי לקרוא את שכתבת קפצתי מרוב שמחה.
זה נכון שאנו נשואים כבר 3 שנים, אבל לאחרונה את כבר לא מתנהגת כאישה אוהבת, אני צופה במשחקי -הכדורגל כדי שלא אצטרך
לדבר אתך.
וכשהכנת את האוכל "האהוב עלי" – כנראה שהתבלבלת ביני לבין אחי – שהוא זה שאוהב לאכול דברי-מאפה ופשטידות-בצל ולא אני.
והבגדים היפים שקנית לעצמך היו בסכום מדויק לזה שאחי לווה ממני לפני שבוע.
אני עדיין אהבתי אותך במידה מסוימת ולכן חשבתי שנוכל לשבת וליישב את העניין, לכן עזבתי את העבודה -כשבידי סכום כסף מכובד,
וגם קניתי לנו 2 כרטיסים לחופשה באיטליה, אבל כשחזרתי הביתה - את כבר לא היית שם.
אז אני מאחל לך חיים מאושרים כפי שתמיד רצית.
עורך- הדין שלי אמר לי שמהיום אני לא חייב לתת לך אפילו לא אגורה אחת וזאת לאחר שהראיתי לו את ההודעה ששלחת אליי.
נ.ב.
לא זכור לי אם אי -פעם אמרתי לך,,, אבל אחי אריאל נולד בשם אריאלה, ואני מקווה שזה לא מפריע לך לחיות איתו באושר כול חייך.
ממני בעלך לשעבר.

נערך לאחרונה ב:
למעלה