על אהבה ופגיעה

על אהבה ופגיעה

שמתי לב בזמן האחרון שמשום מה הפגיעה הכי קשה נגרמת ע"י האנשים שאנחנו הכי אוהבים וברוב המקרים למרות שהפגיעה לא הייתה מכוונת היא הרבה יותר גדולה מאשר מפגיעה ממישהו שלא חשוב לכם וכן מנסה לפגוע בכוונה דווקא העובדה שהפגיעה לא הייתה מכוונת כאילו אומרת אני מצטער/ת לא חשבתי עליך ועל איך זה ישפיע עליך אתה לא חשוב/ה לי כמו שאני חשוב/ה לך בזמן האחרון נורא נפגעתי מהתנהגות של ידיד מאוד טוב שלי למרות שהוא לא חושב או מרגיש שהוא עשה משהו רע ולמרות העובדה שהוא בא מרחוק באותו יום כדי לבלות איתי אני חושבת שדווקא העובדה שהוא הגיע כל כך מרחוק כדי לבלות איתי גרמה להתנהגות שלו לפגוע בי יותר מאשר אדם שלא חשוב לי כמוהו (מאחר והוא מאוד חשוב לי)שהיה מגיע ממקום קרוב אלי ונמצא באותה סיטואציה מה דעתכם?

לורן29

New member
נו בטח

אנחנו תמיד ניפגע הכי עמוק מאלו שאנו אוהבים ושאיכפת לנו מהם, בדיוק מהסיבה הזו. שמי שאוהב לא אמור לפגוע בנו. עכשיו לא סיפרת מה הידיד שלך עשה, ואולי זה לא ממש משנה. העובדה היא שהוא פגע בך. וזה שהוא לא חושב שהוא פגע זה דבר אחד. לא תמיד אנו פוגעים במכוון, ויתרה מכך-לא תמיד אנו חושבים שאנו פוגעים כשהאדם שממולנו אומר לנו שנפגע. לי אישית זה לא משנה מה הקייס. כן התכוונתי (רוב הזמן לא) או לא-הבן אדם נפגע-מגיעה לו התנצלות. ומגיעה לו גם מינימום מחשבה מדוע הוא נפגע, על מנת שזה לא יחזור שנית. אני חושבת שתקשורת זה הדבר הכי חשוב בין אנשים שאוהבים אחד את השני, אז למה שלא תסבירי לו מדוע פגע ושהקשר שלכם חשוב לך ואת רוצה שהוא יבין מאיפה זה בא? אני יודעת שקל להגיד וקשה לעשות, אבל אם כולנו נחשוב פעמיים לפני שאנחנו אומרים או עושים דבר מה שעשוי לפגוע-לחשוב לרגע על הצד השני-העולם יהיה יפה יותר (חוץ מחירייה-אבל זה כבר משהו אחר). זה הרי לא כזה קשה. ולסיום-מה אני חושבת? אני חושבת שזו בהחלט אי נעימות, אבל שווה דיבור והבהרה על מנת ללבן עניינים אם הקשר הזה מספיק חשוב לשניכם. אחלה ערב אחלה סופ"ש אחלה מרק עדשים (על האש!) וברוכה הבאה

קודם כל

בענין הברוכה הבאה אני די ותיקה בפורום פשוט לא כתבתי איזה זמן בגלל בעיות אישיות אבל תודה בכל מקרה העניין היה שאנחנו כבר מזמן החלטנו שהקשר בינונו יהיה ללא סקס ומאחר ואני הולכת למועדון זיונים כל יום רביעי הוא החליט לבוא איתי איזה שבוע והוא בא עם ידידה שלו שמאז שהוא סיפר לי שהיא שיכנעה אותו לשכב איתה בלי קונדום אני די לא סומכת עליה ולא משנה כל כך מה הרקע באותו ערב אני רציתי ללכת מוקדם והיא לא רצתה לבוא אלי כי היא שמה עין אל מישהו אז הוא ביקש ממני להישאר מאחר והוא בא במיוחד ואז הוא נעלם לי אז אני נכנסתי עם מישהו לעשר דקות לתא וכשיצאתי גיליתי שהוא החליט כתגובה להיכנס איתה לתא למרות שהוא ידע שנשארתי בגללו ואיך אני מרגישה כלפיה וניסיתי לדבר איתו על זה אבל כל פעם הוא חוזר לאותו הסיפור הוא לא התכוון לפגוע בי ובכלל הוא נפגע ממני שאני נכנסתץי איתו(עם מישהו אחר) בקיצור בלגן

לטנגו צריך שניים(לפחות)

מה זה לא סומכת עליה??? שיכנעה אותו לשכב בלי קונדום וכאילו הוא לא צד בעניין<?? עליו גם אי אפשר לסמוך, והוא גם די רכושני אם זה מתאים לך אז סבבה אם לא ...

אנדר אתה יודע שאני חולה עליך נכון?

אבל בלי להכנס יותר מדי לפרטים לידיד שלי יש בעיה עם זכרון ומשמעת עצמית בקיצור הוא לא ממש מאופס לא שאני חושבת שזה תירוץ אבל אני מכירה אותו מספיק זמן כדי לא לכעוס עליו אלא שעליה אני כן כועסת (למרות שהוא טוען שאם מישהו צריך לכעוס זה הוא ולא אני והוא לא כי הוא סלח לה) ועליה אני לא סומכת דווקא בגלל שאני חושבת שהאישה היא זאת שצריכה לקחת אחריות ולא לאפשר לשום גבר לקיים איתה יחסים לא מוגנים

לורן29

New member
סליחה טעות

עכשיו הביאו לידיעתי את העובדה שאת בכלל לא חדשה ו"מה את מאחלת לה ברוכה הבאה". אז ברוכה הנמצאת. אני פה משהו כמו שבועיים שלושה. לא ראיתי אותך פה קודם, אז הסקתי שאת חדשה. את יודעת מה זה אומר-הפקרת את המקום זמן מספיק ארוך. שיהיה לך ערב טוב שיהיה לכולם!

אז קצת באיחור אבל...

ברוכה הבאה והרי המצרכים הדרושים להשתתפות: בפורום ראש פתוח וזורם רצוי בגוונים הנוטים לכחול הרבה הרבה סבלנות חוש הומור מפותח והרבה דמיון והנאה מהחיים בילוי נעים

זה מאוד הגיוני !

מישהו שאנחנו אוהבים, מישהו שאנחנו מאוד קרובים אליו, מישהו שחשוב לנו ויקר לנו, זה הבן אדם האחרון עלי אדמות שממנו נצפה לפגיעה. זה הבן אדם שבו אנחנו בוטחים הכי הכי בעולם ! אז כשהפגיעה מגיעה, אנחנו הכי חשופים שאפשר, כי איתו אין הגנות, וממנו לא ציפינו לזה. הגיוני, לא ?

../images/Emo99.gifהיי גל

אצלי הכל בסדר אני עדיין בעבודה והולכים צחוקים מתי שהוא במשך השבוע אכתוב על זה בשירשור נפרד מה דעתך על מה שכתבתי בהודעה המקורית? או שאין לך דיעה?

tokit

New member
../images/Emo6.gif

כן, אני יודעת שאתה שונא אייקונים. אבל אתה כל כך מצחיק אותי, שהייתי חייבת.. והנה עוד אחד דביק..

למעלה