עלתה ועלתה ועלתה

slimboy

New member
עלתה ועלתה ועלתה

כריסטינה אגילרה עם הסינגל החדש שלה ביוטיפול מקום 11 בבילבורד אם אני לא טועה בריטני לא הגיעה למקום הזה מאז אופס... כמו שאמרתי בקרוב כריסטינה תקבל את ה-
של נסיכת הפופ כי בריטני עומדת לאבד אותו ודירטי גם מצליח אולי לא בבילבורד אבל במצעדים בעולם כן

i4britney

New member
אז מה....

נכון כריסטינה עלתה למקום 11 בבילבורד כי השיר beautiful באמת שיר יפה חבל"ז ובריטני לא הגיעה למקום הזה אבל כמה חבל שכריסטינה לא עלתה למקום 1 בבילבורד עם האלבום שלה לעומת בריטני שכן עלתה !!! כריסטינה לא תחטוף לבריטני את תואר נסיכת הפופ אפילו אם היא תעלה למקום ה-1 עם beautiful זה לא משנה בכלל!!!

i4britney

New member
ואם כבר...

בריטני יצאה עם האלבום britney בשבוע ה-53 שלו בבילבורד האמריקאי כשהיא עמדה על מקום 196 ושוב חזרה השבוע למקום 186 היא גם חוזרת ומטפסת למעלה על האלבום ואם כבר אתה מדבר על סינגלים כריסטינה אגילרה מטפסת למעלה כי הסינגל "יפה" הוא סינגל באמת מעולה אבל בהשוואה להצלחה של האלבום האחרון של בריטני אני לא חושב שהיא תצליח להגיע אליו בריטני הצליחה למכור יותר מ-750,000 עותקים על השבוע הראשון לעומת כריסטינה אגילרה שהצליחה למכור רק 330,000 עותקים על השבוע הראשון הבדל משמעותי ביותר ונכנסה למקום ה-2 שזהו מקום מאוד מאוד מכובד אבל לא כמו מקום 1 כי מקום 1=בריטני ספירס!

slimboy

New member
אני אמרתי שעדיין היא לא לקחה

לא את הכתר אבל בקרוב היא כן תיקח אני בטוח בזה כי ממש מצליחה עכשיו אני לא שונא את בריטני או משהו,אני רק אומר את האמת אני אוהב את שתיהן באותה מידה

PumpkinPie

New member
כריסטינה לא תיקח את הכתר

פשוט כי אין לה את הגישה, והיא מוחצנת מדי. היא גם רחוקה מלהגיעה לאן שבריטני הגיעה, ואני מאמינה שברגע שיהיה אפילו חשש שהיא יכולה לחטוף לבריטני את הכתר, בריטני תפרוץ עם הדיסק החדש שלה ואני בטוחה שהוא ישבור שיאי מכירות ויעיף את כריסטינה כמה צעדים אחורה... לדעתי היא עכשיו בשיאה רק בגלל שבריטני לא בסביבה. לפחות זו דעתי

כריסטי לא תוכל לקחת את הכתר כי...

בריטני שומרת אותו בכספת במקום סודי בבית שלה.. רק היא יודעת את הקוד ולא אף אחד אחר, אפילו לא אמא לין!!! וגם לא פלישה!! אז אין סיכוי שהכתר יגיע לכריס או למישהו אחר.. ה"כתר" יפרד מבריטני, רק שהיא תחליט שזהו, שמספיק בשבילה.. זה יקרה עוד המון זמן, אם בכלל..

i4britney

New member
סתכלו....

אני לא יתחיל לכתוב פה מגילה ולהסביר כי כבר עשיתי את זה המון פעמים, אז בואו אני יסביר לכם דבר פשוט אחד: כריסטינה אגילרה אמנם מצליחה עם הדיסק החדש שלה ואפילו אם הלהיטים שלה יגיעו למקומות הראשונים בבילבורד היא לא תיקח לבריטני את "כתר נסיכת הפופ" כיוון שהיא לא הגיעה למקום ה-1 בבילבורד עם האלבום שלה והוא לא מכר את המכירות שהאלבום האחרון שלה מכר וחוץ מזה היא ממש לא עשתה קאמבק טוב dirrty הגיע סה"כ למקום 48 במצעד לעומת slave שהגיע למקום 24 ומה זה שווה שהיא הוציאה בארה"ב אחרי חודש וחצי שיר חדש ועכשיו הוא מקום 11 בבילבורד הרי הקאמבק האמיתי הוא הסינגל הראשון שהיא מוציאה ובקיצור גם אם היא תרצה היא לא תצליח להגיע למה שבריטני היום כי היא מעליה בכמה שלבים גם במכירות גם בשירים הפצצתיים שלה שיותר יפים מהשירים של כריסטינה אגילרה שהיא "מצטנעת" בהם יותר מדי beautiful וגם בכמות המעריצים שיש לה שנפלו בעקבות שינוי התדמית החדה שלה לעומת כמות המעריצים שיש עדיין לבריטני חוץ מזה בריטני ספירס היא לא רק זמרת היא מושג בינלאומי שאי אפשר לעמוד בפניו ואם שאקירה לא קטפה מידיה של בריטני את הכתר אני לא מאמין שכריסטינה תקטוף את הכתר של נסיכת הפופ בריטני שלנו וחוץ מזה בריטני עומדת לחזור עוד 4 חודשים עם דיסק חדש ככה שגם אם כריסטינה תרצה הזמן שעומד לרשותה קצר מאוד והיא בינתיים "לא פועלת" להשגת "כתר נסיכת הפופ העולמית"!!! נ.ב- הייתי חייב לכתוב מגילה, אני לא יכול בלקצר פשוט לא יכול!!!

נדב´וש...

תראה.. אתה לא צריך לכתוב מגילות כי אנחנו כבר יודעים את זה!!! האדיוט ההוא שכל יומיים בא וכותב שכריטסינה מלכה ובלה בלה בלה ממש לא מעניין אותי!!!

i4britney

New member
טוב....

רק זה ממש מעצבן אותי שרושמים פה שטויות ואגב המצעד הוא המצעד של רדיו לפי מה יותר מבוקש בעיני האמריקאים לא לפי מכירות סינגלים אז זה ממש סתם בולשיט!!!

למעלה