עלתה בי תהייה...

WoLfN

New member
עלתה בי תהייה...

נכון בעונה השניה ג'ון, אחות של דיוויס, מאוהבת נואשות בימאטו? אז זה לא נראה לי הגיוני שג'ון, שהיא בת 17 בערך, תתאהב בילד בן 15... למרות שכשהם יהפכו לזקנים זה לא כ"כ ישנה, אבל בכל זאת... ובכל מקרה, איך זה שיש לו להקה בגיל 15?! ועם כ"כ הרבה מעריצים/ות?! פאק, אתה בן 15! >< לא משנה...

קורורו

New member
אממ...

לא ראו שלמאט יש כל כך הרבה מעריצים. אף אחד (חוץ מג'ון) לא ביקש ממנו חתימה. ג'ון לא מאוהבת בו. סתם... קראש (אובססיה יהיה יותר מדויק X_X) ראית באיזו קלות היא עברה לאח של ג'ו...

WoLfN

New member
המ...

ראית כמה אנשים היו בהופעה שלו? זה מעריצים, יקירה.

WoLfN

New member
...

עדיין לא אמרת לי למה זה הגיוני שתהיה לו להקה בגיל 15.

Snake Bandage

New member
ימאטו בן 14. ם.ם

וזה הגיוני דווקא שיש לו להקה בגיל כזה. קורה שבני נוער מקימים להקות, זה לא נדיר. אבל זה כן נדיר כשהן מצליחות. אבל בכל זאת, גם זה יכול לקרות. כבר קרה שאנשים הפכו לזמרים מצליחים בגיל 14.

יש גם בגיל 12

אחת בשם ג'וג'ו שאימאות אומרות שהיא מתלבשת כמו $%$& או משהו כזה יש לה עכשיו שיר ניקרה לי

טיקיי

New member
למה זה הגיוני שיהיו דיג'ימונים?

אותה סיבה... אל תחפש הגיון...

Snake Bandage

New member
היוצרים אמרו שהיא בת 17!

חוץ מזה, היא חברה טובה של אחת האחיות של מיאקו, שגם היא במקרה בת 17.

WoLfN

New member
שי!

את חיה! אנחנו עמדנו להתחיל לחרוט את המצבה שלך, ואת נכנסת לך ככה בסבבה! כאילו, מה קורה?!?!?!?!?!?!?! למה לא נכנסת עד עכשיו??? חשבנו שקרה לך משהו בפיגוע (
), אז השתגענו (לא שהיינו שפויים במיוחד לפני זה...
)! אוף, רציתי לכתוב עכשיו למטה כזה "מאיה, גיל, שי, כנסו לצ'אט" ואז כזה קראתי את השם השלישי ואני כזה "רגע... שי! Holy Crap!" וכזה רצתי לכתוב את ההודעה הזאת! חחח... טוב, אז מה קרה?!

קורורו

New member
חיחיחי *משועשעת מהסיטואציה*

זו הייתה בדיוק התגובה שלי (בקומונת שאמאן קינג) וחיכיתי לתגובה שלך פה... רציתי לכתוב משהו כדי להרגיע אותך, אבל אז חשבתי שיהיה משעשע לראות איך אתה מגיב ^.^... והגבת בדיוק כמוני!
.... וזה באמת היה משעשע...

Snake Bandage

New member
נסעתי לארצות הברית, זה מה שקרה!

מצטערת שלא הודעתי... פשוט היינו אמורים לטוס ב-22 לספטמבר, אבל בגלל השביתה לא היינו בטוחים שנטוס, ואז לא הספקתי להודיע. רק עכשיו הבנתי שאפשר לכתוב במחשב במלון בעברית. אני עדיין בארה"ב, אבל אני אחזור ביום שלישי. (=

WoLfN

New member
><**********************

*נדב לשלוף חרב מבטן במאיה**נדב לרצוח שי*

קורורו

New member
^.^

*מאיה לקום**מאיה להמשיך להיות משועשת מהמצב*... מצחיק אותי לראות שהגבת בדיוק כמוני!... חוץ מקטע של הרציחות כמובן
)

למעלה