עלק מודל מכבי ת"א...

jnus1

New member
על הפרצוף זו מילה עדינה להתנהלות עד עכשיו

של טביב ושות'. אני ל אמאמין איזו שבלוניות וריחוף ואפילו התרשלות מצידם בכל הנוגע להכנות לעונה הבאה. כל הקבוצות מחתימות שחקנים רוכשות מתחדשות, אפילו הקטנות ביותר, ב"ש התחזקה משמעותית עם ברדה ובוזגלו. ק"ש הביאה כמה סרבים טובים. מקקי חיפה בכלל עם עודף שחקנים בכל העמדות. הבועל גנבה את כל ה"שמות" שטביב רצה להביא. אפילו רמת השרון כבר יותר חזקה...

לאן הגענו ראבאק? ומה עשה טביב?
הביא מאמן שירד ליגה עונה שעברה. השחקן המצטיין של העונה שעברה בגד (הוא בוגד ולא יעזור כלום הוא עזב ספינה טובעת) קקיקן. אין רכש, לא זר ולא מקומי, אפילו השחקני בית רוצים לעזוב. הרבה באשמתם, אבל בעיקר באשמתו של מי שמציע להם חוזים, לא כי הם נמוכים כי הוא לא יושב איתם למשא ומתן ומסביר להם את המצב. היחיד שיצא בית"רי אמיתי הוא דווקא הזר בין האהובים והטובים שנחתו אצלנו דריו המלך ירום הודו. שתבינו איזה מהלך אדיר עשה הבחור, הבנאדם הפסיד כמעט את כל הכסף שהרוויח בקריירה שלו בקפריסין, ומתפשר כדי לסיים תקריירה בקבוצה שלא ברור מה קורה איתה בעתיד בכלל.

כשבן שושן ומויאל מתפנקים לי על המשכורת שלהם. אלה היו שחני נוער בבית"ר. לפי הנתונים הנוכחיים, כשאין כלום רק מכתש גדול, ואין שום דבר שימלא אותו, אנחנו קבוצת תחתית לכל דבר ועניין, ואם לא יקרה נס, אנחנו מועמדים מס' 1 לירידה יותר מכל קבוצה אחרת בליגה. לצערי.
הלוואי שאתבדה. רצינו בעלים שפוי ויציב, לא מחסל קבוצה.
אני מאוכזב מאוד so far מהמצב.

אמרתי ואני יחזור ואמר, טביב פה לעשות סיבוב

להזרים עוד כמה דולרים דרך ביתר לחשבון בנק של ביתו שתחיה ליהי
(היא תקבל ג'וב, אולי זה של איציק, וגם צ'ק שמן מאד כל חודש מקופת ביתר, זה שחור שהופך ללבן), וממנה אליו. זה הכל. שצינור יסגר טביב ילך ואם לא יגיע בעל בית שפוי גם ביתר תלך איתו ( או שביתר תהיה במצב שגם בעל בית שפוי לא יהיה מוכן לגעת בביתר).
דבר ראשון, טביב ניקה תאורוות. היה הרבה סרח בחצי עונה האחרונה (מהיום שהגיעו הצ'צ'נים, ויש לי הרגשה שכמה שחקנים עשו דווקא
בשביל לפגוע בביתר וולהפיל את הכל הצ'צ'נים), שחרור ערן לוי דבר מבורך הוא לא שחקן, הוא סתם טרבל מייקר שנזרק מכל מקום שהיה בו. יש לי הרגש שמתבשל טרייד משולש. הארוש תמורת עזריאל, עידן ורד ופילבסקי. אולי השאלה של עוד שחקן עוד שתיים. לחיפה אין שוער, לביתר אין כרגע מספיק שחקנים לפתוח תעונה, זה יתאים לשתי הקבוצות, האוהדים שרפו את הארוש אז להם זה בטוח יתאים.
כולם פה פחדו מפירוק. אני עדיין פוחד יותר מטביב והמוניטין שלו להחריב כל מה שהוא נוגע בו (שאול אייזנברג היה אחד כזה, למי שעוקב אחרי הסל). מקווה שנגמור עונה במרץ ולא במאי ואז אולי בעוד שנה, אם הכל יבשיל כמו שצריך, ויתחשק לטביב להכנס להרפתקאה בביתר, שתעלה לו כמה גרושים אפשר יהיה לבנות קבוצה למעלה. כרגע אני מוכן לרוץ ברחוב בשביל מקום 6.

וטביב עדיין לא הבעלים של ביתר, הוא צריך הוכחה

שלא היה מעורב בהפועל מאז אותו התאריך של הצינון, הפועל ורואי החשבון שלה להזכיר לכם טוענים שיש להם הוכחות שטביב ניסה למשוך כסף מחשבון משותף שלו ושל הפועל. זאת עילה שיכולה בצורה מסויימת לגרום להתחלת הצינון שלו רק ביום שהוא ניסה למשוך את הכסף ולהחזיר את ביתר לידיים של ארקדי שעדיין לא העביר את הבעלות לטביב.

למעלה