עלם ו"הפך על הפוך"

ora s

New member
עלם ו"הפך על הפוך"

למי שכבה את זה אם הגרשיים אז זה כבר לא.... בכל מקרה ראיתי שהרבה אנשים הציעו לאמיר, נדמה לי, ליצור איתם קשר אז סקר קטן: מי משתייך פה לארגון? מאיזה אזור? והאם הייתם בסמינר הארצי בקיץ? אני מן הסתם כן ירושלמית וכן

Stillwater

New member
אני לא מתנדבת...

בהפוך על הפוך, אבל יצא לי לבקר כמה פעמים בהפוך ברחובות כי חברה שלי ומכר שלי מתנדבים שם, וזה אחלה דבר!

Stillwater

New member
אה, ויכול להיות...

שאם היה ברה"ע/פ"ת אז הייתי רוצה להצטרף, אבל אין.

חח, וואלה../images/Emo35.gif..

אני מתנדבת בהפוך רחובות
את מי את מכירה משם??..

אני מתה על אליאןןןןןןןןןןןןן!!!!

היא כזאת חמודה!!
בין האנשים הקרובים אליי, גם בלי קשר להפוך.. מקסימה.. וגם את דן אני מכירה.. אבל הוא לא בא פוללל זמן.. מאיפה את מכירה אותם

Stillwater

New member
מממ..

מהאינטרנט... תמסרי לה ד"ש ותגידי לה שאני אוהבת אותה ושאנחנו צריכות להיות יותר בקשר!

אני../images/Emo70.gif אני אני אני../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif ../images/Emo9.gif

בהפוך רחובות, כבר שנה בערך(
), אולי אפילו עושה בעל"ם שנת שירות..
והייתי גם בסמינר שהיה בקיץ.. אורה? ירושלמית? אני זוכרת אותך!! את בלונדינית, לא? זאתי שביקשתי ממנה את הדיסקמן ואמרה שהיא לא יכולה בגלל שיש לה סוללות נטענות והן עוד מעט נגמרות לה
חחח, תצרי איתי קשר במסרים כדי שלא יתרגזו

ora s

New member
בהחלט אני

לא זוכרת הסיפור הספציפי אבל נראה לי שזה היה... גם אני מכירה את אליאן ואני אפילו כרגע איתה באיסיקיו אז באמת נדבר במסרים

E l i a n

New member
הנה אני! המפורסמת! ../images/Emo13.gif

קודם כל נענה לסקר של אורה (או בשמה המחודש- גושפנקה!)
אני שייכת לארגון כבר איזה.. שלוש שנים!
הפוך על הפוך רחובות - אימפריה! חחח.. (אבל בתוכו אני בסניף ארגון הנוער הגאה)
בטח שהייתי - אני אליאן שכולם מכירים. ענתי בובה
- מתגעגעת אלייך הרבה! אני אבוא אלייך בפסח, סבבה? -צונזר מטעמי פורום- הממף..זהו.. על"ם שולט!!! אגב, בביה"ס שלי מתכננים לאסוף ממתקים וכאלה, לנוער במצוקה - דהיינו, לעל"ם. איזה מגניב זה - נכון?

Stillwater

New member
אאאאאאאאאאללללללליייייייייייייייייי

יאוו כמה שאני מתרגשת לראות אותך כאן, בפורום! מה המצב? פשוט, יש לי בעיות עם האיסיקיו, אז אני לא יכולה להתחבר ואני שוכחת להתקשר!

אליאניייייייייייייי ../images/Emo24.gif

בהחלט הפוך על הפוך רחובות אימפריה
חחח, לטבי"ה רולֵז!!..
הבצפר שלך בית זונות אחד גדול!!.. אתם בטח מסיימים ללמוד כבר בפסח.. אותנו אשכרה משאירים עד ל-20 ביוני!!..
בלאט. אבל סחטיין על היוזמה.. ואממ.. אני צריכה לדבר איתך..
טל.

למעלה