עלי... אני סייון רביבו.! מתל אביב.! אוהבת את הילה הלוי! בת 14 ! זהו חח!
ד דיימונדז2 New member 26/3/06 #1 עלי... אני סייון רביבו.! מתל אביב.! אוהבת את הילה הלוי! בת 14 ! זהו חח!
A ac19 New member 26/3/06 #5 הפורום התרוקן סוף סוף! הוא היה נראה כמו זברה או מעבר חצייה איך שתחליטו! פז אפור(הודעה ראשונה) פס לבן(והודעה אחרי)
הפורום התרוקן סוף סוף! הוא היה נראה כמו זברה או מעבר חצייה איך שתחליטו! פז אפור(הודעה ראשונה) פס לבן(והודעה אחרי)
ק ק ש ר New member 26/3/06 #11 היא בכלל מעניינת הילדה הזאת קודם כל, שמישהו ישמור על הילה, האובססיבית הזאת רשמה בכל הודעה כמה היא מאוהבת בה! ואני חייב לציין שלילדה הזאת היו 2 שמות כשהיא היתה כאן ושתיהם של כדורגלנים מבוגרים (רביבו ואוחנה), אז אני חייב לשאול- זקנים עושים לך את זה?
היא בכלל מעניינת הילדה הזאת קודם כל, שמישהו ישמור על הילה, האובססיבית הזאת רשמה בכל הודעה כמה היא מאוהבת בה! ואני חייב לציין שלילדה הזאת היו 2 שמות כשהיא היתה כאן ושתיהם של כדורגלנים מבוגרים (רביבו ואוחנה), אז אני חייב לשאול- זקנים עושים לך את זה?
H hila halevi girl New member 26/3/06 #12 חחחחח גם אני שמתי לב../images/Emo122.gif אבל לא נזכרתי בכדורגלנים הרגת אותי!