עלי

NeTuSh2

New member
עלי ../images/Emo45.gif

שם: נטע:) גיל: 17 ניקניים נוכחי במסנג'ר/אייסייקיו: QT babe ספר אהוב: הממממממ?... סרט אהוב: אין רשמית הדבר השנוא ביותר, באופן כללי: להיות בדכאון הדבר האהוב ביותר, באופן כללי: להנות מהחיים צבעים אהובים: ורוד ושחור להקה אהובה: אין רשמית סרט דיסני אהוב: אולי... סינדרלה? חיות מחמד: טוטו, הכלב ה-כ-י מושלם ומקסים שקיים בעולםJ החיים שלי!!! מקצוע אהוב: אין רשמית מקצוע שנוא: אנגלית שיר אהוב: שירים של שרית חדדJ ועוד עוד עוד... שיר שנוא: אין רשמית המילה הכי ארוכה שאתה מכיר: פולקסגמניישפט מה אתה עושה כשמשעמם לך, בשיעור נניח: ישנה פורומים שאתה משתתף בהם: רק פה איך הגעת לפורום הזה? לבד החברים שלך בפורום הזה: יש לי פה אחות המשקה אהוב: מנסה מיםJ נגמלת מקולה... טוסט או לחם:תלוי ברגע ממתק אהוב: ביסלי!!!! אווו... שפה אהובה:אנגלית הספר האחרון שקראת:??..... נושא העבודה האחרונה שכתבת לביצפר: האצ"ל ציטוט נבחר: "לכל סוף יש התחלה חדשה" חמין, טשועלנט או סחנה: טשועלנט השלם/השלימי: "בלי..." השלם/השלימי: "אין לי..." כינוי לאדם שאתה דלוק עליו כרגע: מנגן ב:הלוואי! אייקון אהוב: קור או חום: קור גשם או שמש: שמש תמונה נוכחית על הדסקטופ (רצוי לצרף ): חלק כשאהיה גדול אני אהיה...: משהו בטלוויזיה נראה לי שם שהייתי רוצה להיקרא בו: נטקה איך אתה אוהב את הביצה שלך? (מקושקשת , קשה , חביתה ...)? מקושקשת באיזה מצב אתה נמצא בד"כ במסנג'ר/אייסייקיו? אן אי / אווי מה הסרט האחרון שראית בקולנוע? איך הוא היה? ??.. וואי!! אתה נלחץ ממבחנים ?כבר פחות.. ספרים באנגלית - כן או לא? כןJ מילה אהובה (כגון מבצבץ ): סדרת-הטלוויזיה-החינוכית המועדפת:יאיר לפיד מחנך? הרגל מגונה: תלישת שערות.. :S:S:S:S עובדה טריוויאלית בלתי-מענינת ובלתי-חשובה: מה עדיף להיות, נמוך או גבוה? גבוה, ףףףףף מה בחיים לא היית לובש/ת? בגד ים חוטיני המורדים, כן או לא? אני לא רואה, אבל זה חמוד.. אז כן דג - באקווריום או בצלחת? אקווריום! סטיגמות זה רע - אבל מה אתה? מה מספר המזל שלך, ולמה ? יש לך קמיע? מהו? כלבי המקסים פלאפון - נזק לאנושות , או מצרך חיוני? מצרך חיוני כמה שעות אתה במחשב ביום? תלוי.. חג אהוב- הקלדה עיוורת - יודע? אפשר להגיד השלם: "..... זה השטן~!" הטרוריסטים התחלה או סוף? התחלה השעה שסיימת לענות על השאלון: 20:00

yaelbsb

New member
טוב נו me too!

שם: יעל גיל: 15 ניקניים: YaeL ספר: הארי פוטר (וגביע האש) שוללללט סרט: אפולו 13 דבר שנוא: אנשים סנובים דבר אהוב: אממ אין משהו מסויים... אולי לצאת לטיולים מביצפר?
צבע: כחווווול להקה: באקסטריט בויז ואנסינק (איזה שילוב.. חחח) סרט דיסני: מלך האריות!! חיית מחמד: קרלו איזה חמוד הוא קופי שוקי והייתי איתו אפילו בכספת! מקצוע אהוב: מתמטיקה / פיסיקה מקצוע שנוא: ספרות / ספורט שיר אהוב: when u wish upon a star נראה לי.. שיר שנוא: השיר הזה של טאטו.. all the things she said לא אוהבת במיוחד.. מילה ארוכה: לא שעולה לי משהו בראש...
מה שאני עושה כשמשעמם לי: לא משעמם לי אפעם
פורומים: באקסטריט בויז ומשחק החיים איך הגעתי לפה: כי רציתי לקרוא ספויילרים חחח חברים: לא הספקתי להכיר פה אנשים משקה אהוב: דיאט קולה סביר. טוסט או לחם: טוסט ממתק אהוב: אמממ מממ אמאמממ שוקולד מריר אבל נגמלתי!!!1 שפה אהובה: אנגלית / עברית ספר אחרון: "קיצור תולדות הזמן" / סטיבן הוקינג ציטוט נבחר: מה שלא הורג מחשל חמין, טשועלנט או סחנה: חמין השלם/השלימי: "בלי..." בלי אש אין עשן (?) השלם/השלימי: "אין לי..." חיים כינוי לאדם שאתה דלוק עליו כרגע: אין לי מושג מה הכינוי שלו.. מנגן ב: כלום אייקון אהוב: האמת לא התעמקתי באייקונים פה אבל אני אוהבת את זה
קור או חום: קור גשם או שמש: שמש תמונה נוכחית על הדסקטופ (רצוי לצרף ): אממ כלום זה חלק... חלק כשאהיה גדול אני אהיה...: אין לי מושג אני רוצה להיות טייסת בחיל האוויר או אסטרונאוטית או משהו
שם שהייתי רוצה להיקרא בו: אני מרוצה מהשם שלי איך אתה אוהב את הביצה שלך? (מקושקשת , קשה , חביתה ...)? חביתה באיזה מצב אתה נמצא בד"כ במסנג'ר/אייסייקיו? N\A או אונליין מה הסרט האחרון שראית בקולנוע? איך להיפטר מבחור ב- 10 ימים איך הוא היה? ??.. חמוד אתה נלחץ ממבחנים ?ממש לא ספרים באנגלית - כן או לא? כן מילה אהובה (כגון מבצבץ ): עגמומי סדרת-הטלוויזיה-החינוכית המועדפת: אין לי מושג מי מסתכל בטלוויזיה חינוכית??? אולי עניין של זמן הרגל מגונה: להישרף או להשתזף רק בצד אחד (נגיד צד שמאל שזוף וימין לא ארגגג) עובדה טריוויאלית בלתי-מענינת ובלתי-חשובה: תמהוני זה מוזר חחח מה עדיף להיות, נמוך או גבוה? גבוה מה בחיים לא היית לובש/ת? חצאית או שמלה המורדים, כן או לא? לא דג - באקווריום או בצלחת? אקווריום סטיגמות זה רע - אבל מה אתה? אמממ לא יודעת אני אפעם לא מבריזה מה מספר המזל שלך, ולמה ? אין מספר מזל@ יש לך קמיע? מהו? בטח שלא פלאפון - נזק לאנושות , או מצרך חיוני? חיוני כמה שעות אתה במחשב ביום? יותר מדי חג אהוב- הקלדה עיוורת - יודע? מממ כן כשצריך השלם: "..... זה השטן~!" נאצים וערבים התחלה או סוף? סוף השעה שסיימת לענות על השאלון: 20:43

yaelbsb

New member
טוב נו אז אני אקפיץ את זהההההה

הקפצונת הנה רגע יש לי 10 תווים? כן יש לי... זה מוקפץ.

למעלה