עליתי קילו וחצי

sharonBir

New member
עליתי קילו וחצי../images/Emo70.gif

היי כולן, כמו שחלק מכן שמעו וחלק לא, לבן שלי נשברו לפני שבועיים שתי הידיים בגן בגלל גננת שהיתה גם רשלנית וגם אדישה. לקחתי את הסיפור מאוד קשה, קצת דיכי, וקצת גם האתגר של להיות אמא לילד שפתאום נוצרה לו הגבלה בתנועה (והוא היה מאוד פעיל). פתאום לא היה לי זמן, לא יכולתי להמשיך להתעמל, ובמודע הפסקתי לאכול את התפריט שלי. התוצאה: עליתי קילו וחצי שכבר ירדו. אפילו שידעתי שזה מה שיקרה, אני קצת מאוכזבת. בכל אופן, עכשיו חוזרת בהדרגה לאכול כמו שצריך ועושה רושם שגם הבן שלי כבר התרגל לגבסים שלו. יום טוב לכולן!

לפני הכל- החלמה מהירה לילד שלך../images/Emo57.gif

נשמע נורא מעצבן המקרה הזה. מרתיחות אותי גננות רשלניות. זה פשוט נורא! אז מקווה שהילדון יתאושש מהר. ולגביך- אין פלא שעברת ימים קשים. זה בסדר ולגיטימי. הנה את כבר אומרת שמה שעלה גם ירד. תני לעצמך להתאושש ותתחילי שוב. אנחנו כאן בשבילך. בהצלחה

sharonBir

New member
אה, פאק שלי. הסברתי לא טוב

הסברתי לא טוב: הקילואים ירדו, אח"כ הוא שבר ידיים, אח"כ הם עלו שוב - והיום כבר ראיתי שבערך חצי קילו ירד. אבל עדיין נשארתי עם קילו שחזר. זה לא נורא, לא השברים שלו (בחיי שיכלו להיות גרועים יותר) ולא הקילואים שעלו, רק היה הרבה יותר נחמד קודם, את יודעת
בכל מקרה, אגיד לו שמאפריקה הרחוקה מוסרים לו החלמה מהירה. הוא ממש ישמח

sharonBir

New member
איזה ילד דחף אותו מערימת ארגזים

למה ילד בן 3 צריך לטפס על ערימת ארגזים ואיפה הגננת שתמנע מהילד הדוחף, שידוע כמועד לפורענות לדחוף אותו - אני לא יודעת. אבל היא היתה לא בסדר בהרבה מאוד מובנים... הוא בן 3, 2 כפות ידיים מגובסות, נע בין מצבי רוח כצפוי וחובט בכל מה שוא יכול עם הגבס שלו. וזה כואב לאללה, בעיקר כשהוא חובט לי ביד, נניח
אבל אנחנו נהיה בסדר, וגם הקילואים יעופו, אני בטוחה.

יעל י

New member
שולחת המון חיבוקים והחלמה מהירה וקלה

בהחלט לא פשוט וכמובן שאל תשכחי שיש לכם ביטוח ואם יש צורך ונשמע שיש נפעילי אותו. כמה זמן הוא יצטרך גבס?ולהיות בבית? לגבי העלייה,קחי את עצמך מעכשיו בידיים. הייתה לך סיבה טובה אולם אל תתני לזה להמשיך בהצלחה

sharonBir

New member
../images/Emo51.gif

הגבס יירד בעוד שבועיים בערך. אני כבר שולחת אותו לגן, אבל בקטנה, רק אם הוא לא מתנגד ממש. בכל זאת חשוב שהוא יחזור לשגרה. עכשיו קל יותר עם האוכל, גם הסתגלתי למצב וגם התאכזבתי כל כך בשקילה שישר נכנסתי לתלם בקפדנות גדולה יותר מאשר הייתי קודם.

החלמה מהירה../images/Emo140.gif

לגבי הילד, רק שיהיה בריא. לגביך, מה שעולה מהר, יורד מהר, וכמו שיש בחיים עליות וירידות גם כאן, צריך לקחת הכל בפרופורציה. תעבדי על עצמך, תחזרי למסלול ויהיה בסדר.

מסכן קטן

גם לנו יש צרות צרורות בגן (כולל גנננת שלא שמה לב לכלום). קחי את זה באיזי. ככה זה אמהות, אנחנו מפנות את כל המשאבים שלנו לילדים ורק אח"כ לעצמנו.

לילית462

New member
נחמה| כמה קשה שהקטנים האלו נפגעים

אני רק יכולה לנסות לתאר לעצמי מה עובר עליך, לא פלא שעלית במשקל. אני חושבת שעכשיו שברור לך מה קורה לך זה הזמן למרות הקושי להדק את החגורה ולא לוותר, להתיחס לאתגר התזונה כחלק מהמאבקים היום יומיים, לקבל אותו באהבה, ולא לוותר לו. שולחת איחולי החלמה מהירה לקטן, וחיבוקים לך

למעלה