עליתי על זה!!!!!!!

העצלנית

New member
עליתי על זה!!!!!!!

ויקטור קרום הוא יהודי כן כן שמעתם נכון. לפחות לפי התיאורים שלו. ובאמת האם יש קוסמים יהודים? שגם לומדים בבתי הספר?

einzuc

New member
לא נראה לי שיש קוסמים יהודים

בהוגוורסט כי אחרת היו חוגגים גם את חנוכה... ולא רק את כריסמס

LuNaTiC

New member
מה זאת אומרת לפי התיאורים שלו?

איך את יכולה לדעץ אם מישהו יהודי או לא? אמ... התשובה המתבקשת היא... דהההה יהודים יש בכל מקום. בצרפת יש הכי הרבה יהודים מכל אירופה... אבל בהוגוורטס הם כנראה רובם נוצרים.. וזהו.. גם בבית ספר של סבא שלי (הממ נזכרתי מהטיול שלי בהונגריה) אז היה רוב נוצרי והייתה כנסיה והכל.... אז אוקיי, לא הכריחו אותם להתפלל... אבל גם לא חגגו חגים יהודיים... וזהו. -ענבל, אוהבת את סבא-

נעמה ע.

New member
היא מתכוונת...

לגבי התיאורים החיצוניים- אף שבור, עיניים כהות, גבות עבות- סתם גזענות אם תשאלו אותי... ג´יי קיי לא התכוונה לזה. אבל- אם היו יהודים בהוגוורטס, בטוח שלא היו חוגגים את החגים היהודיים, כי הרי קוסמות וכישוף אסורים לפי היהדות! -"ומכשפה לא תחיה...".

פגעסוס

Well-known member
לדעת שמישהו יהודי ע``פ תיאורו...

אני מצטער שאני נדהם אבל זה פשוט נשמע כל כך דומה לתיאוריה הנאצית. אני בטוח שלא התכוונת להכניס לפה דיעות כאלה אבל אני לא חושב שאפשר לדעת מוצא של אדם כלשהו לפי תיאור... GYXOIO

LuNaTiC

New member
בהחלט זה קריפי.

יהודים לא נראים שונה מאנשים אחרים. כאילו.. אוקיי.. אני לבנה כמו שלג בעוד שחברתי היא מוקאית (חי חי... מוקה)... יהודים יש בכל מקום בעולם. את לא יכולה לסווג אותם לפי מראה. חשבת על זה שויקי פשוט נראה בולגרי? המממ ויקי.. מתוק... -ענבל, שכמו כל אחד - אם היא הייתה אמריקאית דוברת אנגלית לעולם לא היית מנחשת את דתה-

העצלנית

New member
זה היה במלוא הצחוק

ואני מצטערת אם מישהו לקח אותי ברצינות. אני פשוט מתענינת בכל הנושא הזה וזה פשוט נתקע בראש. יש מיקרים לא מועטים שאפשר לדעת פשוט ככה זה כמובן שזה לא אומר כלום על האדם. אבל למשל התיאור שלי הוא אירופאי נוצרי לגמרי ככה שזה בהרבה מקרים לא ממש תקף. עזוב אני התחרפנתי לגמרי ושוב סליחה

למעלה