עליתי עליכם תפוז וביפ!!!

NimaZ

New member
עליתי עליכם תפוז וביפ!!!

כל יום שיש אני תוהה מחדש למה לא מביאים את צחי לצ'אט... והרגע זה היכה בי: (או יותר נכון חברה שלי היכתה בי! איה!) שומרים את צחי לתחרות האחרונה או- לפיינל צחוק כי הוא ינצח!!! הכל פה תפור! המשחק מכור!!!

אסִי

New member
אז זהו שלא...

בכל שבוע באתר ביפ ישנו סקר ובו אפשר לבחור מי יבוא להתארח. עכשיו את יכולה להכאיב גם את לחברה שלך.

Colorful Rose

New member
../images/Emo79.gif סליחה שאני מתערב אני חדשה

פה..אבל סתם לתגובה.. אני לא מאמינה שכל משתתפי האקדמיה שכבר היו בתפוז נבחרו בסקר הם הבחירה של הצופים- זאת אומרת, שאנשים העדיפו לראות את כולם בצ'אט לייב ולא את צחי? נו באמת, זה הרי ברור שתוצאות הסקר יכולות להשתנות לפי ראות עיניה של ההפקה..שידועה בהעדפות שלה.. גם אני חושבת שהיא שומרת את צחי לפיינלצחוק..ואני לא חושבת שלמישהו יש ספק שצחי יזכה.. אבל שוב זאת רק דעתי.

קוקידלה

New member
תכל'ס אנחנו אלה שקובעים...

אם נגיד מחליטים שבפיינל כווולם מצביעים למישהו, או שא-ף אחד לא מצביע, אולי יתעלמו מכמה אסמסים, אבל מכמה אפשר להתעלם?! בסה"כ אם ביפ יכריזו על זוכה עם ציון משוקלל שההפקה שיחקה בו קודם, מה הם ירוויחו מזה? כי בתוכנית האישית הרייטינג יהיה פחות גבוה.... או שאני סתם תמימה?

Colorful Rose

New member
../images/Emo79.gif דבר ראשון אני לא חושבת שאת

יכולה להגיע להסכמה עם עוד מיליוני האנשים שמצביעים לאקדמיה על מתמודד אחד לזכייה כי לכל אחד יש את הפייבוריט שלו..אז לעורר קנוניה נגד ההקה את לא יכולה.. ודבר שני..ההפקה יכולה לשחק עם הנקודות ולגרום למישהו לנצח..וזה מה שיוצא לה מזה היא גורמת ל-X הזה לנצח..וזה מה שהיא רצתה לעשות מלחתחילה..

אוש7יתי

New member
גם אני חשבתי על זה...

אבל אחר כך ניזכרתי שיש את הסקר אז זה לא יכול ליהיות....

NimaZ

New member
רגע רגע!!!

אבל בכל שבוע הסקר הוא עם כל המתמודדים או שבכוונה יש רק 3 אפשרויות?!

אסִי

New member
הסקר בנוי על כך

שמי שעוד לא התארח לא משתתף בו, בכדי שלא יהיה פעמיים אותו בנאדם שהתארח פעם.

NimaZ

New member
אבל...

צחי אף פעם לא השתתף והוא אף פעם לא היה בסקר!!!!!! מה שמוביל אותנו להודעה המקורית!

למעלה