עליתי עכשיו על משהו. אנחנו כבר 7! 7 אנשים קבועים ועוד אורחים! זה המון!!
א אני טליה New member 1/5/03 #1 עליתי עכשיו על משהו. אנחנו כבר 7! 7 אנשים קבועים ועוד אורחים! זה המון!!
T The Purple Sheep New member 1/5/03 #2 יאאאאא!!! ../images/Emo13.gif עוד 3 ככה, וזה יהיה אפילו מגניב להפגש ולנגן ולשיר נטאשה
א אשת הכמעט New member 1/5/03 #4 אני ספרתי שישה... ננסה שוב...אשת הכמעט, אני טליה, יעל פלויד, פרפל שיפ, אקסיט פרום היר, קינג משהו ו...נתקעתי כאן.....
אני ספרתי שישה... ננסה שוב...אשת הכמעט, אני טליה, יעל פלויד, פרפל שיפ, אקסיט פרום היר, קינג משהו ו...נתקעתי כאן.....
T The Purple Sheep New member 1/5/03 #5 ויש את שמעון, ומיכל,וחן כותב לפעמים ואממממ, כשנעלה את האתר יבואו לפחות עוד 3, אם לא יותר, ובוא נסכים שיהיו 10 חברי פורום קבועים נעשה מפגש... אה כן, וגם Nave ועוד 2 חדשים...
ויש את שמעון, ומיכל,וחן כותב לפעמים ואממממ, כשנעלה את האתר יבואו לפחות עוד 3, אם לא יותר, ובוא נסכים שיהיו 10 חברי פורום קבועים נעשה מפגש... אה כן, וגם Nave ועוד 2 חדשים...
M michal optimit New member 1/5/03 #7 אבל אני כאן כאן כאן! אני לא מאמינה ששוכחים אותי. אז נכון, אנלא כותבת הרבה. ונכון בלה בלה בלה. אבל אני אישה קשת יום אנוכי.
אבל אני כאן כאן כאן! אני לא מאמינה ששוכחים אותי. אז נכון, אנלא כותבת הרבה. ונכון בלה בלה בלה. אבל אני אישה קשת יום אנוכי.
M michal optimit New member 2/5/03 #11 דווקא לא ממש. אני פשוט באה והולכת, אבל אני דואגת לבדוק מה כתוב פה לפעמים. בדרך כלל זה רק רן וטליה משוחחים ביניהם אבל נאי מבינה שהפורום הזה במגמת עליה
דווקא לא ממש. אני פשוט באה והולכת, אבל אני דואגת לבדוק מה כתוב פה לפעמים. בדרך כלל זה רק רן וטליה משוחחים ביניהם אבל נאי מבינה שהפורום הזה במגמת עליה
T The Purple Sheep New member 4/5/03 #12 "רן וטליה משוחחים ביניהם" ../images/Emo9.gif ואפילו לא צריכים ללכת עד העמוד החמישי לעשות כן
N N a V e New member 5/5/03 #13 אני כאן דווקא לעיתים יותר קרובות ממה שאתם חושבים. הבעיה היא שברוב הטופיקים אני לא מרגיש צורך להתבטא... צריך להכניס לכאן חיים לפני שאפילו מדברים על מפגשי פורומים וכו'.
אני כאן דווקא לעיתים יותר קרובות ממה שאתם חושבים. הבעיה היא שברוב הטופיקים אני לא מרגיש צורך להתבטא... צריך להכניס לכאן חיים לפני שאפילו מדברים על מפגשי פורומים וכו'.