עליתי לרמה 21 ו..

Koki Girl1

New member
עליתי לרמה 21 ו..

טוב אז הגיע הזמן שאני אציג את עצמי. הצטרפתי לפני כמה זמן אבל נטשתי
כי לא היה לי זמן אבל אני חוזרת אז אני דניאלה
ויש לי קוסמת רמה 21 ב Khaini

Koki Girl1

New member
אוי אני מצטערת!! אני יודעת לשרשר

פשוט באתי לשרשר לשרשור של התקדמות אבל ראיתי שאני לא מחוברת ואז יצאתי מהודעה ולחצתי על הודעה חדשה בשביל להתחבר ושכחתייי

ווינגז

New member
בסדר, נתייחס לזה כהודעה "חדשה"../images/Emo8.gif

ברוכה השבה ומזל טוב על העלייה ברמה.

את לא צריכה לשרשר!../images/Emo205.gif

יש לך זכות לפתוח הודעה חדשה כי את חדשה
חדשה כי את חדשה
X: וברוכה הבאה , אני שירה , הפעילה שלי רמה 31 יש לי גם 32 :]

Koki Girl1

New member
חח תודה ../images/Emo9.gif|חיבוק ויש לי שאלה לקווס

ט .
אמ איפה אני מוצאת garnet ?

את מייצרת את זה מ- garnet ore

garnet ore אפשר למצוא מעצים כהים עם גרזן או מחזירי אש. צריך לאסוף 10 כאלה לפני שאפשר להכין.

להלהה../images/Emo205.gif

גמני עשיתי ת'נעליים.... את צריכה 10 garnetz ores ל-1 אז אם את צריכה 2 את צריכה 20..
ואז את צריכה לדבר עם אישש שאין לי מושג מיהו חח

MR Lordi

New member
../images/Emo207.gif

תראו איזה מגניב זה במייפל יפן זה נגד בוס דרקון אחד.. http://youtube.com/watch?v=EfbivWbiJ74 בא לי שיהיה את העולם הזה בגלובל (Ice Forest קוראים לזה נראה לי)

הוא לא יורה בהם בחזרה??

זה נראה כאילו הוא רק מזמן דרקונים קטנים אבל לא תוקף בעצמו

ראיתי עד הסוף

הוא נסוג אחורה והם עולים... אבל כשהם יורים עליו הוא לא עושה להם כלום

galfi

New member
|נצל"ש|היי אני חדשה..../images/Emo9.gif

יש לי קוסמת ברמה 9 (הייתה לי אחת ברמה 22 אבל אח שלי נתן אותה ברוב טיפשותו לחבר שלו..). הפסקתי לשחק לפני שנה בערך אבל אז במקרה הגעתי לפורום שלכם וזה החזיר לי את החשק לשחק. אוף.. רק אתמול הורדתי את המשחק וכבר יש סרבר צ'ק- (ההודעה מתוך האתר של מייפל סטורי) זה גרסא 0.36 MapleStory will be going through a patch on Tuesday, March 27th. The patch will last for approximately 3 hours, and users will not be able to access the game during that time. <MapleStory Patch> - Server : All Game Servers - Time : Tuesday, March 27th, 10:00 pm ~ 01:00 am PST (Wednesday, March 28th, 5:00 am ~ 8:00 am GMT) The website will be available during the patch. Thank you, and Happy Mapling! -The MapleStory Staff-

galfi

New member
*../images/Emo207.gif אהה ומישהו יודע מתי הוא

נגמר אצלנו?

למעלה