עליתי לגמר!!!!!!

KerenWelling

New member
אהההההההההההההההההההההההההההההההההה

מזללל טווובבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבב תעדכני אותנוווווווווו

CiNdErElLa3887

New member
אל תצחקי!.זה באמת נכון!..אני בקושי

שומעת רדיו!
אוהבת אותך

buffgirl

New member
מזל טוב ../images/Emo9.gif ../images/Emo80.gif|מיוחדת|

אני מקווה שתזכי וכולנו פה מחזיקות לך אצבעות!!!
בהצלחה!
עכשיו אם תסלחו לי, יש לי בחינה למגמת תיאטרון להתקבל אליה... לילה טוב לכולכן

M5RLZ

New member
מזל"ט!!!

מזל טוב לכל מי שעלתה לגמר!!!!!!!
אני מקווה שתצליחו ותספרו לנו על החוויה המדהימה......ותפרסמו תמונות בפורום!!!!

CiNdErElLa3887

New member
תודה לכולכם!.והמון המון המון המון

המוןהמוןהמוןהמוןהמוןהמוןהמוןהמוןהמוןהמוןהמוןהמוןהמוןהמוןהמוןהמוןהמוןהמוןהמוןהמוןהמוןהמוןהמוןהמוןהמוןהמוןהמוןהמוןהמוןהמוןהמוןהמוןהמוןהמוןהמוןהמוןהמוןהמוןהמוןהמוןהמוןהמוןהמוןהמוןהמוןהמוןהמוןהמוןהמוןהמוןהמוןהמוןהמוןהמוןהמוןהמוןהמוןהמוןהמוןהמוןהמוןהמוןהמוןהמוןהמוןהמוןהמוןהמוןהמוןהמוןהמוןהמוןהמוןהמוןהמוןהמוןהמוןהמוןהמוןהמוןהמוןהמוןהמוןהמוןהמוןהמוןהמוןהמוןהמוןהמוןהמוןהמוןהמוןהמוןהמוןהמוןהמוןהמוןהמוןהמוןהמוןהמוןהמוןהמוןהמוןהמוןהמוןהמוןהמוןהמוןהמוןהמוןהמוןהמוןהמוןהמוןהמוןהמוןהמוןהמוןהמוןהמוןהמוןהמוןהמוןהמוןהמוןהמוןהמוןהמוןהמוןהמוןהמוןהמוןהמוןהמוןהמוןהמוןהמוןהמוןהמוןהמוןהמוןהמוןהמוןהמוןהמוןהמוןהמוןהמוןהמוןהמוןהמוןהמוןהמוןהמוןהמוןהמוןהמוןהמוןהמוןהמוןהמוןהמוןהמוןהמוןהמוןהמוןהמוןהמוןהמוןהמוןהמוןהמוןהמוןהמוןהמוןהמוןהמוןהמוןהמוןהמוןהמוןהמוןהמוןהמוןהמוןהמוןהמוןהמוןהמוןהמוןהמוןהמוןהמוןהמוןהמוןהמוןהמוןהמוןהמוןהמוןהמוןהמוןהמוןהמוןהמוןהמוןהמוןהמוןהמוןהמוןהמוןהמוןהמוןהמוןהמוןהמוןהמוןהמוןהמוןהמוןהמוןהמוןהמוןהמוןהמוןהמוןהמוןהמוןהמוןהמוןהמוןהמוןהמוןהמוןהמוןהמוןהמוןהמוןהמוןהמ ון בהצלחה לרונה ומיצי (שכחתי איך קוראים לך סורי)...!!!!!!!

בהצלחההההההההההההההההה

תראי להם מה רונה לווין שווווווווווווווווווווווווה! ב-ה-צ-ל-ח-ה-! וווווווווווווווואוווווו!!!

בהצלחה גם לך הילהההההההההההה

בהצלחהההההההההההההההההההההההההההההההההה!!!! אמרתי לכן שאנחנו שולטות!!! אין עלינווווווווווווווווווווווו חחחח-עליכן
צ'או

ושוב אני מזכירה ../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

אל תענו לשאלות של אנשים שהם לא מהפורום! אולי אני רעה..אבל זה לא פייר שמישהי שפתאום החליטה שבא לה לסוע לפריז להופעה תיסע על חשבונכן (חשבונינו...וואט אבר) ותזיל במקומנו ריר על אדם!! שימו סוף לניצול! לא עונים לשאלות!!!!!! ושיהיה בהצלחה בננות!!!!!!!!!!!!!!!
צ'או

בלע..

תודה למי שאיחל לנו בהצלחה וכ"ו... אבל עכשיו אני בדיכאון בגלל הכוסון ההוא שרימה! הוא אפילו הציע לנו מים...בעעע:(

CiNdErElLa3887

New member
נכון....ואני עוד איחלתי לו מזל טוב

ולחצתי לו את היד!....זה היה לפני שהבנתי שהוא רימה
בחייי וראית חצי מהאנשים שהיו שם לא היו מעריצים..הם סתם באו לשם בשביל "הכייף"....בעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעע

למעלה