עליתי חצי קילו

אור685

New member
עליתי חצי קילו ../images/Emo10.gif

האמת-הפתיע אותי,כי הייתי בסדר השבוע אבל לא נורא מה שמדאיג אותי זה השבוע הקרוב, אבל מקווה שיהיה בסדר

יעל י

New member
../images/Emo24.gifלעידוד...

לגבינות יש המון אפשרויות קלות ודלות קלוריות

jesie12

New member
../images/Emo24.gif

תעשי לעצמך הנחות, לא בכל יום חוגגים שבועות
אנחנו מוזמנים לאחותי והשבעתי אותה שהיא מכינה ארוחת חג רגילה ולא חלבית כי אין לזה סוף

אור685

New member
הבעיה שזה לא רק שבועות...

היום בערב-ארוחת ערב ענקית אצלנו בבית מחר-חינה שישבת ,חג ביום שלישי הבא-החתונה... יודעת מעכשיו שאני אעלה במשקל.

אור, נסי להיות פולניה

במובן החיובי כמובן
ולהקדיש לכל מנה את הצלחת שלה........ והכוונה היא בעצם - בכל הארועים ברור שיהיו סלטים אז תארגני לך צלחת מנות ראשונות , תעמיסי עליה סלטים, ירקות בשלל מינים, וזה כמובן לא במקום מנה עיקרית אבל אז - כבר תהיה יותר מלאה בבטן וגם אם תעמיסי המון דברים טעימים אחרי, לא יהיה מקום בקיבה. וזה בעצם פטנט לספק את היצר
ןכך לא תרגישי שאת מפסידה שום דבר שלא יכולה לאכול [לא בגלל דייאטה.....בגלל שלא נשאר מקום אחרי סלט]

אור685

New member
תודה ירדנה

אני אנסה,למרות שכבר ניסיתי בכמה ארועים ולצערי הגעתי למצב שכן אכלתי,למרות שהייתי מפוצצת לא יכולתי לוותר על כמה דברים. מגעילה,אני יודעת....

גם אני עליתי

הקדמתי את השקילה ביום ועליתי 300 גר'. אותי דווקא לא הפתיע, כי לא כל כך שמרתי אבל זה בסדר. התעוררתי הבוקר חדורת מוטיבציה לקראת השבוע הבא. רק שאני אצליח לעבור את סופ"ש והחג בשלום...

ליאת 0212

New member
לא נורא../images/Emo24.gif

ודווקא בגלל שעלית ואת יודעת שהשבוע הבא מלא "מוקשים"
אז תתכונני לכך, וכמו שירדנה אמרה- נסי להתמלא מסלטים. בנוסף ממליצה לך לקחת רק טעימה קטנה מכל דבר, אם את רוצה לשים בצלחת חתיכת פשטידה אז קודם תחצי אותה לשניים וקחי רק חצי אחד. ככה תעשי עם כל דבר, ויוצא שגם טעמת ולא הפסדת כלום וגם זה עלה לך פחות קלוריות. אה, חוצמיזה- אם תתחילי לאכול את הסלטים אז כל שאר הנוכחים בטוח יתנפלו על שאר האוכל (ככה זה תמיד) ולכי תדעי- אולי לא ממש ישאר חלק מהאוכל, וכך גם תחסך לך ההתלבטות. אני ניסיתי את עניין ה"חלחק לשניים" בהקשר אחר בשבת האחרונה- הלכנו עם הילדים לאכול גלידה, אני לקחתי כדור (בכוס, כמובן) ובעלי כדור. חצי מהכדור שלי שמתי לילדה בכוס, בעלי שם חצי משלו לילד (גם הוא רוצה לחסוך בקלוריות), וככה יצא שאכלתי חצי כדור בלבד, ועוד תרמתי משלי לילד כי הוא יצא במחאה קולנית שנגמר לו מה שנתתי. אז יצאתי מורווחת, לא?? אנסה את זה גם בשישי ובחג.

מאיוש1982

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gifאני ממליצה... ../images/Emo6.gif

אם הבעל לא בדיאטה או עוד אנשים שאת הולכת איתם לאירועים האלה, פשוט תדאגי שהם יטעמו קודם ורק אם זה טעים תאכלי גם אם לא חבל לבזבז קלוריות על משהו לא טעים
בקיצור תני להם להשמין.

יש תקופות כאלה...../images/Emo201.gif שיש מליון אירועים אחד אחרי השני ונורא קשה להתמודד עם זה. חוץ מסלטים - מה עם שתיה מוגזת דיאטטית? זה לא עוזר לך להרגיש מלאה? מה עם לאכול בבית ארוחה משביעה כמו שצריך ולא לבוא רעבה? גם לא עובד? מה עם להציב מישהו שיהיה "השומר" שלך ושיזכיר לך? (מישהו שלא תעלבי ממנו)

אור685

New member
למזלי-אצלנו אין הרבה תקופות כאלה

לרוב הארועים אנחנו לא הולכים,אבל הפעם-האח ה"קטן" של בעלי מתחתן. בקשר לשאר-לא שותה מוגז,רק מים (לפחות זה,לא?....) אני כן משתדלת לאכול בבית לפני,ולא להגיע רעבה. ובקשר לשומר-בעייתי. בעלי עוזר לי המון אבל שמתי לב שאני לא ישרה בעניין הזה. מוצאת את עצמי אוכלת כשהוא לא רואה! וגם אם הוא רואה,ושואל,אני אומרת לפעמים שהכל מחושב,למרות שלא.

טוב, קשה עם תחמנים ../images/Emo3.gif לפחות את יודעת מתי נגמרת כבר תקופת האירועים הזו אז תחילי לספור אחורה עד קץ הקטסטרופה....

יש תקופות כאלה עד יודעת. אני בכלל התחלתי הכל

מהתחלה. ממש חזרתי לנקודת האל חזור שלי. וזה כל כך מרגיז עד שירדתי את זה שעלה להתחיל מחדש. בכל מקרה מאחלת לך שמה שעלה ירד מהר.

ליאת 0212

New member
../images/Emo207.gif../images/Emo26.gifמשהו מאווד מוזר../images/Emo36.gif

וגם מבאס
נכון, ירדתי בהיקפים קצת
אבל לאחרונה אני ממש לא מבינה מה קורה... אני מרגישה קצת יותר נפוחה מהרגיל, מה שנסגר עלי בנוח שוב מתחיל טיפה ללחוץ, ולמה זה מוזר? כי אני יודעת בוודאות
שלא חרגתי, בכל מקרה, לא משו שמצדיק הרגשה של "חזרה אחורה". חוצמיזה, שממש מוזר שבמשך חודש וחצי של דיאטה לא ירדתי אפילו קילוגרם אחד
לא יכול להיות שאחרי שהורדתי באופן מוחלט אכילה מופרזת של מתוקים בכמות של קרוב לאלף קלוריות ביום לא רואים את זה על המשקל. לא היה אכפת לי שלא רואים, אם לא היתה מתרחשת ההתרחבות הזו שאני מרגישה בימים אלה. חודש וחצי של הליכה בתלם, חריגות זניחות ושלוש פעמים בשבוע הליכה, ואני מתקדמת אחורה?? מה קורה פה??

לילית462

New member
אולי את בהריון ?

ואם לא, אז תמשיכי והתוצאות יגיעו פתאום ויפתיעו אותך

ליאת 0212

New member
סליחה גיברת לילית../images/Emo88.gif

לידי לאאאאאא מזכירים את המילה הריון, החשש הקל שאכן זה יכול להיות (למרות ההתקן) משתק אותי לאללה. אוי ואבוייי לי!!! וברצינות... היה קטע לפני כמה זמן ששמנתי ואפילו הרגשתי תנועות
לכמובן שאני לא בהריון תודה לאל
אוי ואבוי לי, אל תכניסי לי חרדות
|מבועת|

למעלה