גם לי היה משהו דומה
לפני הטיפול הראשון הרירית שלי היתה לא שלמה, אין לי מושג מה זה, אבל הרופא החליט שלא כדאי ללכת על טיפול.לקחתי מספר ימים את הכדורים החומים של הפרוגילוטון , ולאחר מכן את המחזור. לאחר המחזור התחלתי מיד שוב ובפעם הזו הרירית התפתחה יפה והיתה שלמה, כך שהרופא שלך צודק והרירית כן מסתדרת. דרך אגב בפעם השניה בקש ממני הרופא לקחת 4 פרוגינובה ביום במקום 3 שלקחתי קודם, יתכן שזה גם תרם לרירית המלאה. מאחלת לך בהצלחה!
גם לי היה משהו דומההרירית "שלי עקומה"![]()
![]()
אתמול הייתי אצל קלדרון ועשיתי US ומסתבר שהרירית שלי החליטה לעשות "קונצים"! צד שמאל נראה תקין מבחינת הרוחב שלו,ואילו צד ימין צר מהרגיל, כמו שהסביר לי קלדרון הרירית אמורה להיות ישרה, פה היא לא ישרה ( במילים אחרות עקומה! ) אז קבלתי לקחת פרוגילוטון כדי לקבל מחזור ואז לבוא ביום ה-3 למחזור לביקורת בתקווה שהרירית תתישר! ואם לא אז נצטרך שוב לעשות היסטרוסקופיה. נו... אין מנוחה ליהודים!אני באמת מקווה כמו שכמו שאמר לי הד"ר שמהכדורים והמחזור הרירית תסתדר! ואני מקווה שאסע לרומניה בדצמבר!
אז הספירה לאחור החלה, ומי היה מאמין שאני אחכה שהמכשפה ("המחזור ) תגיע! סתם ככה האם למישהי היה מקרה כזה?![]()
לפני הטיפול הראשון הרירית שלי היתה לא שלמה, אין לי מושג מה זה, אבל הרופא החליט שלא כדאי ללכת על טיפול.לקחתי מספר ימים את הכדורים החומים של הפרוגילוטון , ולאחר מכן את המחזור. לאחר המחזור התחלתי מיד שוב ובפעם הזו הרירית התפתחה יפה והיתה שלמה, כך שהרופא שלך צודק והרירית כן מסתדרת. דרך אגב בפעם השניה בקש ממני הרופא לקחת 4 פרוגינובה ביום במקום 3 שלקחתי קודם, יתכן שזה גם תרם לרירית המלאה. מאחלת לך בהצלחה!