עלינו לכיתה ג'

מצב
הנושא נעול.

פיש10

New member
גם לי היה משהו דומה

הרירית "שלי עקומה"

אתמול הייתי אצל קלדרון ועשיתי US ומסתבר שהרירית שלי החליטה לעשות "קונצים"! צד שמאל נראה תקין מבחינת הרוחב שלו,ואילו צד ימין צר מהרגיל, כמו שהסביר לי קלדרון הרירית אמורה להיות ישרה, פה היא לא ישרה ( במילים אחרות עקומה! ) אז קבלתי לקחת פרוגילוטון כדי לקבל מחזור ואז לבוא ביום ה-3 למחזור לביקורת בתקווה שהרירית תתישר! ואם לא אז נצטרך שוב לעשות היסטרוסקופיה. נו... אין מנוחה ליהודים!
אני באמת מקווה כמו שכמו שאמר לי הד"ר שמהכדורים והמחזור הרירית תסתדר! ואני מקווה שאסע לרומניה בדצמבר!
אז הספירה לאחור החלה, ומי היה מאמין שאני אחכה שהמכשפה ("המחזור ) תגיע! סתם ככה האם למישהי היה מקרה כזה?
גם לי היה משהו דומה
לפני הטיפול הראשון הרירית שלי היתה לא שלמה, אין לי מושג מה זה, אבל הרופא החליט שלא כדאי ללכת על טיפול.לקחתי מספר ימים את הכדורים החומים של הפרוגילוטון , ולאחר מכן את המחזור. לאחר המחזור התחלתי מיד שוב ובפעם הזו הרירית התפתחה יפה והיתה שלמה, כך שהרופא שלך צודק והרירית כן מסתדרת. דרך אגב בפעם השניה בקש ממני הרופא לקחת 4 פרוגינובה ביום במקום 3 שלקחתי קודם, יתכן שזה גם תרם לרירית המלאה. מאחלת לך בהצלחה!

כמה זמן אחרי סיום הכדורים...

גם לי היה משהו דומה
לפני הטיפול הראשון הרירית שלי היתה לא שלמה, אין לי מושג מה זה, אבל הרופא החליט שלא כדאי ללכת על טיפול.לקחתי מספר ימים את הכדורים החומים של הפרוגילוטון , ולאחר מכן את המחזור. לאחר המחזור התחלתי מיד שוב ובפעם הזו הרירית התפתחה יפה והיתה שלמה, כך שהרופא שלך צודק והרירית כן מסתדרת. דרך אגב בפעם השניה בקש ממני הרופא לקחת 4 פרוגינובה ביום במקום 3 שלקחתי קודם, יתכן שזה גם תרם לרירית המלאה. מאחלת לך בהצלחה!
כמה זמן אחרי סיום הכדורים...
החומים של הפרוגילוטון קיבלת מחזור???? אני כבר אחרי 4 ימים ועדיין אין זכר.... אולי יש נס
לימי

קיטקוט

New member
שאלות נוספות

עלינו לכיתה ג'

בגן - לומדים איך באים ילדים לעולם באופן טבעי בכיתה א' - הזרעות כיתה ב' - IVF כיתה ג' - תרומת ביצית אתמול החלטנו שאנחנו הולכים לעשות את הילד שלנו ברומניה - דברנו עם קלדרון, קבלנו את רוב הפרטים, קבענו פגישה מחרתיים וזהו יוצאים לדרך! מכיוון שלא קבלתי מחזור כבר שבוע, הבוקר עשיתי בדיקה ביתית למרות שידעתי שאין סיכוי! והסיבה שלא קבלתי זה בגלל הFSH הגבוה! אז התעוררתי מוקדם, הלכתי לעשות מה שצריך לעשות וחזרתי למיטה חצי ישנה אמרתי לבעלי תעיר אותי רק אם זה חיובי! הוא הלך לבדוק וחזר וחיבק אותי ואמר לי מצטער שלילי, ואני שבדר"כ ישר בוכה ונכנסת לדיכי.. אמרתי לו: זה בסדר לא ציפיתי שיהיה חיובי, וחוץ מזה עוד חודש יהיה לנו ילד בבטן! ואכן המחשבה הזאת מחזקת אותי היום, ואחרי שבכיתי ימים ולילות היום אני מרגישה שלמה עם ההחלטה לעלות כיתה. אז מחרתיים אקבל את כל ההנחיות זריקות,
בדיקות וכל השאר! וזהו אנחנו בדרך להגשמת חלום. שאלתי פה לפני כמה זמן לגבי הבדיקות הגנטיות, איפה ניתן להתיעץ בנושא? איזה בדיקות מומלץ לעשות? והאם עולה לעשות את הבדיקות לתורמת כמו שעולה לנו? ובכלל מי שהיתה ברומניה ויכולה לתת טיפים לדרך,:מה לקחת איתך, מה מזג אויר, תנאים, מה לבקש לדרוש? כל מידע אשמח לשמוע!
שאלות נוספות
תודה פיש על התגובה, נקווה שהרירית שלי תתאפס בקרוב ולא אצטרך עוד היסטרוסקופיה! התחלתי לקחת פרוגינטון לפני 3 ימים והיום היו לי סימנים של מחזור ואני אפילו מרגישה גם כאבי מחזור, למעשה המחזור אצלי איחר בשבוע וזו פעם ראשונה שזה קורה, ורק בגלל שה-FSH גבוה התחלתי לקחת כדורים 1.האם יתכן וזה באמת מחזור? או שיש תופעות לוואי לכדורים? 2.איך יודעים אם כן או לא?

קיטקוט

New member
מנסה להקפיץ

שאלות נוספות
תודה פיש על התגובה, נקווה שהרירית שלי תתאפס בקרוב ולא אצטרך עוד היסטרוסקופיה! התחלתי לקחת פרוגינטון לפני 3 ימים והיום היו לי סימנים של מחזור ואני אפילו מרגישה גם כאבי מחזור, למעשה המחזור אצלי איחר בשבוע וזו פעם ראשונה שזה קורה, ורק בגלל שה-FSH גבוה התחלתי לקחת כדורים 1.האם יתכן וזה באמת מחזור? או שיש תופעות לוואי לכדורים? 2.איך יודעים אם כן או לא?
מנסה להקפיץ
מדוע שאני כותבת זה לא קופץ למעלה? כבר פעם שניה שזה לא קורה לי? מה לא עשיתי נכון? אני סתם מקשקשת ומנסה להקפיץ שיענו לי על השאלות

פיש10

New member
ממה שאני זוכרת

שאלות נוספות
ממה שאני זוכרת
את הכדורים החומים לוקחים 10 ימים ולאחר מכן 3-4 ימים יש מחזור. גם לי שהרירית לא היתה שלמה התחיל דימום קל מאוד אבל שהתחלתי לקחת הכדורים החומים הדימום הפסיק ואת המחזור המלא קבלתי מספר ימים לאחר סיום הכדורים.

מצב
הנושא נעול.
למעלה