"עלינו כיתה"

• פותח הנושא saga
  • פורסם בתאריך

saga

New member
אופה יקרה

קראתי מה שכתבת לרוצה ילד, אני שמחה לראות שעבור חלק מן הבנות זה הליך שאפשר להגדירו כ"לא נוראי", מקווה שיעבור בשלום

venus13

New member
נדמה לך שזריקות זה הכי גרוע...

את בסה"כ עלית לכיתה ב´ - ואני מניחה שהכוונה היא בסה"כ לעשות לך הזרעות - שזה (כמו שאחות אחת אמרה לי) כמו יחסי מין - בלי הכיף. ד"א - גם אם מגיעים לIVF - זה לא נעים - אבל עוברים את זה והתוצאות - מגמדות את הדרך שיהיה בהצלחה ונוס

saga

New member
תודה

ונוס
הצלחת להצחיק אותי, אני מתארת לעצמי שגם זריקות זה לא סוף העולם, פשוט כששומעים על זה פעם ראשונה זה נראה מפחיד לאללה, אני בטוחה שבסוף הכל יסתדר, והתוצאה תהיה שווה את המאמץ

venus13

New member
היי סגה, חוש הומור עוזר בעסק הזה

כמו גם בדברים אחרים בחיים שיהיה לך כל טוב בסוף גם לזריקות מתרגלים אם את רוצה להתייעץ או לדבר - בשימחה - תעבירי לי מסר ונוס

מ ו ח

New member
מצטרפת לכיתתך מהיום

גם אני אחרי מספר טיפולים עם איקקלומין, ומאתמול אני מקבלת גונלF, ולאחר מכן אמורה לקבל מונוגן. מקווה ששתינו נגיע להריון המיוחל. בקשר לבדיקת הזרע, בעלי תמיד עושה אותה בבית, בכל מקרה היא צריכה להגיע בהקדם למעבדה, מקסימום שעה. הבלון זה דבר אחד, וצילום הרחם זה דבר אחר. בהקשר לצילום הרחם אני יכולה לומר לך שזוהי בדיקה לא נעימה בה תופסים את צוואר הרחם ומכניסים יוד. לפי פיזור היוד ניתן לדעת עם משהו סתום במערכת או לא. בהצלחה

saga

New member
ברוכה הבאה לכיתתי ../images/Emo8.gif

ובהצלחה גם לך

פפושקי

New member
../images/Emo26.gif מאיזה יום מתחילים עם הגונל|?

בדר"כ. אני אמורה להיות אצל הרופא שלי ביום השלישי לווסת, ועד אז אין לי מרשם. האם זה לא מאוחר מדי?

מ ו ח

New member
היי פפושקי

החודש התחלתי עם הגונל פ, הייתי אצל הרופאה ביום הרביעי לווסת, וביום זה התחלתי לקבל את הזריקות. נראה לי שזה בסדר. בהצלחה

orp

New member
בשם העולות כיתה ../images/Emo51.gif../images/Emo140.gif

conoa

New member
צילום רחם

שלום Saga, גם אצלי האיקקלומין נכשל ובגדול. עשינו בדיקת זרע בבית (לנו אמרו שהזרע צריך להגיע תוך שעה מרגע הפליטה למעבדה) וזה ממש לא היה ביג דיל. עשיתי גם צילום רחם ואני שמחה לספר לך שלפחות אצלי - זה לא כאב וחצי שעה אחרי הבדיקה כבר טיילתי בחנות גדולה. כשסיימו את הבדיקה, שאלתי "מה, זהו?" זה לא היה יותר מבדיקה גיניקולוגית פשוטה ולא מכאיבה. אני מניחה שהבלון עזר. הכוונה היא לבלון שהם מחדירים בתחילת הבדיקה לחלל הרחם ומנפחים אותו וזה כנראה מפחית מאוד את הכאבים. בקופת חולים כללית זה חלק אוטומטי מהפרוצדורה ולא צריך לקנות אותו. קיבלתי גם נר שעה לפני הבדיקה, בהוראת הרופא וסביר שגם זה עזר. זה באמת קלי קלות, לפחות היה אצלי. צר לי שלוקח לכם (ולנו) זמן, אבל לפחות הידיעה שהרפואה יודעת לפתור היום את הבעיות כמעט לכולם מסייעת מאוד מאוד, שוב - לפחות לי. בהצלחה

מיליקי

New member
סגה, כסר קיבלת את כל

ההסברים והתשובות החכמות. אז אני אסתפק רק בלאחל הצלחה! מילי

תוליק

New member
אני זוכרת בדיוק את ההרגשה...

את התחושה שהכל רץ מהר מידי. את העלבון של "אני! אני לא פוריה?!" את ההשלמה והאכזבה מכך שהאיקקלומין לא עבד והרי אמרו לי ש"צריך רק לקחת כדור אחד קטן והכל מסתדר..." הלוואי שיכולתי לעודד אותך אני רק יכולה לקוות שההרגשה הרעה תוחלף במרץ ועשיה - ובסוף החודש בשמחה גדולה...שבאה בעקבות בשורה טובה.

רומי 007

New member
מתוקה

ברוכה הבאה לתיכון ומקווה שאת לא עולה ישר לאוניברסיטה - אבל גם זה לא נורא. אז השארת את ה"איכס"קלומין מאחורייך ועכשיו כמו גדולה תלמדי כנראה להזריק ובדרך אולי תתממש אצלך אגדת צילום הרחם וזה כבר קרה כאן בפורום. מאחלת לך בהצלחה בכל הבדיקות - לכי שלב שלב. צילום רחם יש שעוברות אותו בקלות ויש שבקושי אבל כולן יוצאות מזה בחיים. משאירה למלמלומדות לספר לך על הבלון. בדיקת זרע - מקבלים טופס לבדיקה מקופ"ח מצלצלים למעבדה - בקופ"ח כללית מתקשרים במחוז דן למעבדת רוטשילד. הם נותנים תאריך רחוק ואז את פורצת בבכי ומתחננת ואומרת שיש לך תור לרופא פרטי שעוד מעט נוסע לחו"ל ואת פשוט חייבת את הבדיקה שבועים קודם ואז פתאום הם מרחמים ונותנים לך תאריך עוד באותו שבוע. בעלך עושה פרצופים, מתחלה, חוטף חום אבל כמו גדול הולך בבוקר הבדיקה ונותן כוסית זרע. לנו איפשרו לתת את הזרע בבית ולהביא אותו למעבדה. נדמה לי שכך עושים כולם. תכל´ס, זה ממילא מה שעושים בכל טיפול IVF ומקווה שלא תצטרכו להתרגל. אחרי התהליך בעלך ירגיש קצת נבוך ואח"כ גאה בעצמו מאוד וירגיש שהוא ממש ממש לוקח חלק בטיפול. אחרי כמה ימים יש תוצאה של כמות ותנועתיות ולפעמים אף מבקשים מכם לחזור על הבדיקה. בסך הכל - זה ממש שטויות, אבל יש גברים שעושים מזה עניין כאילו לפחות הלכו ללדת בעצמם. ב ה צ ל ח ה

למעלה