"עלינו כיתה"../images/Emo4.gif
אז זהו עכשיו זה רשמי, האיקקלומין נכשל ובגדול. היום הרופאה הודיעה לי שהגיע הזמן לעבור הלאה, אחרי נסיונות טבעיים וארבעה נסיונות של איקקלומין (ואפילו אסטרופם לחיזוק) אנחנו עולים דרגה, לרופא מומחה, לצילום רחם, לבדיקת זרע והכי גרוע - לזריקות
מה אני אגיד לכם ?! בחיים שלי לא חשבתי שאני אגיע לשלב הזה, הייתי בטוחה שדווקא בשבילי האיקקלומין יעבוד ותוך חודשיים שלושה כל בעיותי ייפתרו, איזו תמימות...איזו טפשות... אף אחד לא יודע ל מצבנו, ועכשיו נראה שהעמדת הפנים וההכחשות ימשכו עוד הרבה זמן, מזל שיש לי אתכן/כם אז בנוסף ל"באסה" שנחתה עלי יש לי גם שאלות: לגבי צילום הרחם - מה זה הבלון הזה שכולם מדברים עליו ? ולגבי בדיקת הזרע - אני אשמח אם תוכלו לפרט לי על התהליך ? בזמנו דיברו כאן בפורום על אפשרות לבצע את זה בבית ואחר כך להעביר את ישר למעבדה ? נכון ? או שאני מתבלבלת ? בקיצור, אני צריכה הסברים אז תודה מראש על הכתף, ההבנה והתשובות
אז זהו עכשיו זה רשמי, האיקקלומין נכשל ובגדול. היום הרופאה הודיעה לי שהגיע הזמן לעבור הלאה, אחרי נסיונות טבעיים וארבעה נסיונות של איקקלומין (ואפילו אסטרופם לחיזוק) אנחנו עולים דרגה, לרופא מומחה, לצילום רחם, לבדיקת זרע והכי גרוע - לזריקות