עלילות שבת

יום.

New member
עלילות שבת

שבת אחחח שבת אסון אין אינטרנט נ-ו-ר-א את רוב הזמן מעבירים בלקרוא ספר תוך כדי תיסכול שהעברת העמוד לא כוללת הקשה על העכבר או על המקלדת (תצחקו אבל אני רצינית) וכל שנוקבות להן השעות הקריז מתחיל להשפיע מה שמתבטה בהליכה בלתי פוסקת ברחבי הבית והוצאת מיתרי הקול על אנשים חפים מפשע הממ אמא שלי במקרה הזה אבל עכשיו סופסוף שבת יצאה לה ישר התחברתי למחשב ועכשיו שאני קצת יותר רגועה קצת כותבת לכם
עכשיו ברצינות טוב שיש שבת או לא?

תלוי בנקודת ההשקפה

ודרך אגב אני מזדהה לחלוטין עם מה שכתבת. בשבתות רק מהקריז אני קוראת את כל הספרים עבי הכרס שיש לי בבית.. את אקסודוס כבר קראתי עשרים פעם בערך, ולכן הניק ניים המעפן
בעקרון הכל תלוי בנקודת ההשקפה. אם את רוצה להתנתק ולא יכולה לגרום לעצמך להתנתק סתם ככה באמצע השבוע - שבת זה זמן טוב לחשוב קצת, בלי לברוח לאינטרנט. בתקווה ש...(משהו...)

יום.

New member
אז זהו ומה אם....

אני לא רוצה להתנתק? מה הבעיה אם הבעיה היחידה של ההתמכרות שלי הם הרגעים בהם אני צריכה להתנתק? מה עושים אז? אין לי ברירה אלא להתנתק שבת *@#%$*&@ וחוצמזה ברע שאני מתחילה לחשוב.... אז טוב שיש שבת או אין? כי מצד שני להיות מכור למשהו זה לא הכי בעולם..... ושבת קצת מווסתת את זה אוף נכנסתי בהודעה הזאת לדברים שבכלל לא קשורים לפורום הזה סליחה

lee_1

New member
שישי שבת שעברו עליי

היומיים האחרונים עברו עלייי ממש בסבבה וכמעט שלא הרגשתי צורך להיתחבר לאייסיקיו ביום שישי קמתי ב4וחצי בצהריים- הלכתי עם המשפחה לסבא וסבתא שלי ב8 הדעתי הביתה, התארגנתי, ברבע ל10 הלכתי למסיבה, חזרתי הביתה ב-3, התחברתי, הלכתי לישון ב7 בבוקר קמתי ב11 וחצי בבוקר, התחברתי הייתי מחוברת עד הצהריים, הלכתי שוב לסבא וסבתא שלי חזרתי אחרי צהריים, הלכתי לישון ידיד שלי בא אליי היה אצלי עד 12 וחצי, ומאז אני מחוברת!

למעלה