עלילות מבית צפניה 90210
הגענו (מוסרת החתול ואני) לביתו של צ'. עוד בדרך הוא ביקש טיפים באפיה: צ': מה צריך לקנות לעוגה? נ': מה רשום במתכון? צ': אין מתכון, חשבתי לעשות משהו ככה מהראש, סתם לזרוק דברים פנימה. נ': הבנתי. אל תעשה כלום, תקנה (רשימת קניות), אני כבר אכין משהו כשאגיע. הגענו. שלוש דקות התייחדות של כולם עם החתול ויצאתי למטבח להכין את העוגה. נ': אני צריכה קערה, מקציף ביצים (לא חשבתי לרגע שיש לצפניה מיקסר), ואת המצרכים. צ': אין לי מקציף ביצים, הינה קערה (קערה שמקבלים בסט של הספגטי). נ': אוקי, אני אנסה לעבוד עם זה. תוציא קערה קטנה להמיס את השוקולד והמרגרינה (אישית אני בעד חמאה
). צ' (מוציא קופסא ישנה של גלידה): קחי. זה בסדר תסמכי עלי. נ': זה ממש לא תנאיים. עירבבתי את כל החומרים (ובנתיים צ' חימם את התנור - שיש לו טמפ' קבועה אחת). נ': תביאי לי מרית. צ': מה זה מרית? אהה כן, זכור לי משהו. הכרתי פעם בחורה בשם מרית, את מתכוונת אליה? נ': אני ממש לא יכולה לעבוד ככה. אני מקווה שזה יצא טעים. העוגה מוכנסת לתנור. אחרי רבע שעה, אני מתחילה להריח משהו שמתחיל להשרף. רצתי למטבח (מזכירה שוב, לתנור חום קבוע). העוגה הייתה בדיוק, אבל בדיוק מוכנה. צפניה מילמל משהו על עוגה לא מוכנה (כאילו הוא מבין). אחרי 10 דקות התקררות טעמנו - יצא מצויין. מסתבר שמבליל של מתכוני בראוניס שזכורים לי בחלקם, יצא משהו טעים. ולגבי החתול? אני חושבת שיש פה אהבה ממבט ראשון, נכון צפניה?
הגענו (מוסרת החתול ואני) לביתו של צ'. עוד בדרך הוא ביקש טיפים באפיה: צ': מה צריך לקנות לעוגה? נ': מה רשום במתכון? צ': אין מתכון, חשבתי לעשות משהו ככה מהראש, סתם לזרוק דברים פנימה. נ': הבנתי. אל תעשה כלום, תקנה (רשימת קניות), אני כבר אכין משהו כשאגיע. הגענו. שלוש דקות התייחדות של כולם עם החתול ויצאתי למטבח להכין את העוגה. נ': אני צריכה קערה, מקציף ביצים (לא חשבתי לרגע שיש לצפניה מיקסר), ואת המצרכים. צ': אין לי מקציף ביצים, הינה קערה (קערה שמקבלים בסט של הספגטי). נ': אוקי, אני אנסה לעבוד עם זה. תוציא קערה קטנה להמיס את השוקולד והמרגרינה (אישית אני בעד חמאה